Yakuzas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arkadaşlar dark iron ore eğitimi BRD'de alınıyormuş ama bir türlü bulamadım yerini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.Forumda arattım ama yeterli bilgi bulamadım. Birde deneyimli Mining cilerden tavsiye istiyorum 300 skill mining var ama hala ne arcane crystal ne diamond hiç bişey düşüremedim belki çok şansızım belki de doğru deposit leri bilmiyorumdur tecrübeli miningciler nerede farm yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Large throiumlardan dusuyor arcanite crystal ama cok dusuk ihtimalle.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Dark Iron Ore'u Hall of the Seven veya ona benzer bir adi olan (hani su 7 dorfun sana saldirdigi yer) yerde, savasi baslatmadan önce ögrenebilirsin. Bunun icin yaninda 20 gold bar, 10 truelsilver bar ve 2 star ruby olucak, girince sagdaki hayalete vericeksin bunlari, yanindaki yere koyup sacrifice ediceksin, o da sana ögretecek. Arcane Crystal a gelince, Rich Thoriumlardan cikiyor ve tamamen sans meselesi, Un'Goro ve Eastern Plaguelands zengin RT acisindan[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 birde winterspring'de bol rich thorium vein vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 azshara'yı unutmayalım .)[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hayalet dwarfların sana daldığı yerde ama sanırım sağdaki dwarfla konuşunca bi çanak gibi bişe çıkıyo ona tıklayınca görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 BRD deki dark iron bar yapma questini o adamdan alıyosun işte adama o gereken malzemeleri götürüyosun Penthesilea'nin de dediği gibi 20 Gold Bar 10 Truesilver 2 star ruby bi iki bişi daha vardı ama ben de unuttum thorium olabilir yanına al biraz işte. Sonra giriyosun BRD ye o adamdan questi alıyosun işte adama veriyosun o malzemeleri sonra adamı kesiyosun. Bi daha gittiğinde yine o adamın yanına gidiyosun ve questi tamamlayosun.Artık dark iron bar yapabilirsin ama bunu sadece o boss un orayı geçtikten sonraki MC portalın orda sol taraftaki yerde yapabilirsin.Yani zaten 8 tanesiyle 1 tane yapıyosun çok fazla toplamadan gidip eritmenin de bi manası yok. Diğer soruna gelince eğer engineer san kesinlikle Mining Helmet ı yap yok deilsen bi tane eldiven al dandik bişi git ona +5 mining enchant ettir.Sonra başla rich thorium vein kazmaya... Ben engineer ım ama mining helmet ı giyemiyorum çünkü mail ! Neyse kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Death, baya attin yanniz :) Malzemeler, eger hafizami kaybetmediysem sadece söylediklerim. (thottbot u kontrol ettim, dogru yazmsim.) Adami da kesmen, sonra geri gelmen gerekmiyor questi tamamlamak icin, adamla konus, olusan yere itemlari koy (adamin saginda), herifle tekrar konus ve ögretsin seklinde olay. Mesele, Doom'rel ile konusup savasi baslatmadan önce Gloom'rel ile konusmak ve questi tamamlamak.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 07 Ekim 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Malzemelerin yanında bir de para istiyormuş, 30g mi ne öyle bir şey.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Istemedi valla benden[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Mirage, 07 Ekim 2005 02:55 tarihinde demiş ki: Malzemelerin yanında bir de para istiyormuş, 30g mi ne öyle bir şey. Rüşvete girer isteyemez. İsterse Uğur Dündar rezil eder, yemez :) [Bu mesaj Direwolf tarafından 07 Ekim 2005 08:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar