Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KE oLmakla İyimi Oldu Sizce??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Tam oLarak Anlamış Değilim.Bu KE'yi Çok Saçma Oldu Bence.Bir Sürü Bug'Lar Çıktı Ortaya.Herkes Düpe Vs. BugLarla İtem Yapıyor.Biz Kendimiz Anlımızın HAkkıyla Kazanıyoruz OnLarda Siliniyor..[signature][hline]Name:Leplicant
Server:Diez
Clan:Mystery
Np:70xxx
Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence..
Mesaj tarihi:
49846549879862123 kes tartışıldı sen burda ke dandik eski ko yu istioz desen sanki gerimi döncekler ? hyr[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 23k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
bence ii oldu nden ;

spotlar genisledi, yeni esyalar gorevler geldi, DC ler ve lag da bende eskıye gore baya azalma var

adamlar calısıyor 1 ay ıcın de alıştım sorada
i love you KE diceksiniz :)
Mesaj tarihi:
Sizin açınıza Göre Öyle Olabilir.Ama Biz Kasarken Böyle Değildi.Şimdi Civcivini Alan Geliyor Apostle'de Ks party Kuruyor.Bunlara Bir Çare Bulunması Şart..[signature][hline]Name:Leplicant
Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
Leplicantt, 06 Ekim 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Sizin açınıza Göre Öyle Olabilir.Ama Biz Kasarken Böyle Değildi.Şimdi Civcivini Alan Geliyor Apostle'de Ks party Kuruyor.Bunlara Bir Çare Bulunması Şart..

ks partye çare? güldürme beni :lol: millet kendim nie kasıım orda biri kasıo bende ondan otlanamda lwl kasam die düşünüo ks yapmayan yok artık[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 23k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
Ama KO iken Benim 4 tane Mage Char Banlandı. O Nasıl Olucak AdminLer Uyumasın Ks Yapanları BanLasın Artık Kasmak İçin Cz De Sabah Akşam Troll Dönüyoruz Başka Türlü Ks'den Kaçış Yok[signature][hline]Name:Leplicant
Server: Diez
Mesaj tarihi:
voke yapılma imkanı olsa. acaip güzel harpy olur da... eski harpyyi aratıyo yine ya :) gerçi ks azaldı bunda da. aynı kapıya çıkıyo bi nevi[signature][hline]Kısalttım :D
Mesaj tarihi:
Walla benim için eskisi daha iyiydi...Ama KE ninde iyi yönleri war mesela lag azaldı..Benim için çok farketmedi walla..Genede lwl kasıyom :)[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe
Sever:Ares
Job:Kasar Hood
Lwl:63
Clan:Alan olmadı daha
Np:1xxxxx
  • Yeni Oluştur...