Leplicantt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ya Tam oLarak Anlamış Değilim.Bu KE'yi Çok Saçma Oldu Bence.Bir Sürü Bug'Lar Çıktı Ortaya.Herkes Düpe Vs. BugLarla İtem Yapıyor.Biz Kendimiz Anlımızın HAkkıyla Kazanıyoruz OnLarda Siliniyor..[signature][hline]Name:Leplicant Server:Diez Clan:Mystery Np:70xxx Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 49846549879862123 kes tartışıldı sen burda ke dandik eski ko yu istioz desen sanki gerimi döncekler ? hyr[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 23k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bence ii oldu nden ; spotlar genisledi, yeni esyalar gorevler geldi, DC ler ve lag da bende eskıye gore baya azalma var adamlar calısıyor 1 ay ıcın de alıştım sorada i love you KE diceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leplicantt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Sizin açınıza Göre Öyle Olabilir.Ama Biz Kasarken Böyle Değildi.Şimdi Civcivini Alan Geliyor Apostle'de Ks party Kuruyor.Bunlara Bir Çare Bulunması Şart..[signature][hline]Name:Leplicant Server: Diez Clan:Mystery Np:70xxx Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Leplicantt, 06 Ekim 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Sizin açınıza Göre Öyle Olabilir.Ama Biz Kasarken Böyle Değildi.Şimdi Civcivini Alan Geliyor Apostle'de Ks party Kuruyor.Bunlara Bir Çare Bulunması Şart.. ks partye çare? güldürme beni :lol: millet kendim nie kasıım orda biri kasıo bende ondan otlanamda lwl kasam die düşünüo ks yapmayan yok artık[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 23k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leplicantt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ama KO iken Benim 4 tane Mage Char Banlandı. O Nasıl Olucak AdminLer Uyumasın Ks Yapanları BanLasın Artık Kasmak İçin Cz De Sabah Akşam Troll Dönüyoruz Başka Türlü Ks'den Kaçış Yok[signature][hline]Name:Leplicant Server: Diez Clan:Mystery Np:70xxx Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slush3rz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 euaheauhe civciv ks yapsa ne olcak ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: slush3rz, 06 Ekim 2005 17:47 tarihinde demiş ki: euaheauhe civciv ks yapsa ne olcak ki :D Muahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 aynı anda 1500 tane civciv bi trole vurunca öldürüyo[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Süper oldu bence oyuna ne zaman girsem apos troll harpy 3 ünden birine girebiliyorum[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 voke yapılma imkanı olsa. acaip güzel harpy olur da... eski harpyyi aratıyo yine ya :) gerçi ks azaldı bunda da. aynı kapıya çıkıyo bi nevi[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Walla benim için eskisi daha iyiydi...Ama KE ninde iyi yönleri war mesela lag azaldı..Benim için çok farketmedi walla..Genede lwl kasıyom :)[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Sever:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoMaK_Tr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 eskisi daha iyidi çünkü herşeyi +7 yapabiliodum şimdi yapamıom yanı +5 we +6 da :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar