wEll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 unutmak istedikçe hatıralar vuruyor yüzüme eskimiş aşk sozcukleri geliyor aklıma artık hiç kullanmadığım resimlerine bakmak artık işkenceye dönüşüyor bensiz bir hayat seni bekliyor durma koş başka sevdalara beni düşünme arkada... Başkaları bilmez içimdeki yangını... İnsanlar görüyorum seviyorum diyen kimse bilmez benim sevdamı bilseler diyemezler seviyorum diye ben şimdi gidiyorum ama uzaklara değil yakınlara cunku yakında da olsam uzakta da olsam hep dünyanın öbür ucu kadar ulaşılmazsın bana birde araya mesafeler koymaya ne gerek var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yakında da olsam uzakta da olsam dunyanın öbür ucu kadar ulasılmazsın bana super yaaaaaaaaa, elıne sağlık[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 eline sağlık çok güzel[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 I know someday you'll have a beautiful life I know you'll be a star in somebody else's sky dizelerini hatırlattı bana, kısa ve öz olmuş, hoşuma gitti. hey gidi edivedır.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Well bence sende yetenek var[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: sir, 02 Ekim 2005 23:16 tarihinde demiş ki: I know someday you'll have a beautiful life I know you'll be a star in somebody else's sky dizelerini hatırlattı bana, kısa ve öz olmuş, hoşuma gitti. hey gidi edivedır. sir bunu yapmayacaktın ya ah ulan ah, blekkk.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bu aşk harbiden adamı nasıl da şair yapıveriyor ya da derbeder ya da göçmen her neyse ama hep görsellikten sözselliğe bir terfi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar