elvyn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Zone alarm firewall kullanıyorum. Bikaç dakika kullanıyorum interneti daha sonra kesiliyor sonra geri geliyor falan filan. nasıl cozucem bunu?
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Zone alarm'dan kaynaklandığına eminmisin ? Sil zone alarm'ı birde öyle dene bakalım net gidip gelicekmi. işletim sistemin nedir ? xp ise zone alarm'a bence gerek yok kendi firewall'ı yeterli.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 xp, ama yine de firewallsız nete kesinlikle girmiyorum. o yüzden de zone alarmı silmem gibi bişey soz konusu degil, hemen akıyorlar trojanlar spywareler pcye
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ozmn senin bilgisayarda virus var.[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 zone-alarm filan hiçbişey kullanmıyorum, tek virüs yok..[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bende ekstra bir firewall kullanmıyorum sadece xp'nin firewall'ı aktif. Sadece kav virus programım var tertemiz alet.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 firewall dan internet zone security'i medium yap. tahminimce high ta seninki[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Öne çıkan mesajlar