Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 "Pulvis et umbra sumus" Ne demek bilen var mı?[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Ben buyum Episode 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 buyur? oyunla alakası ne?[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 leveldaki yazı dimi bu ( bi bölüm vardı dergide neydi )[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın [Bu mesaj PrudenT tarafından 06 Ekim 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 evet dergide vardı...açacak yeri bulamadım ki?[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Ben buyum Episode 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Lol yardım dili nedir ya.. İnsanın aklına kötü şeyler geliyor valla..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 toz ve gölgeleriz biz[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! [Bu mesaj RayCharles tarafından 06 Ekim 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ray charles bu ne lisanıdır?[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Ben buyum Episode 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 latinceye benziyor?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Latince tabi.. Umbra gölge demek. Umbrella (şemsiye) bu kökten geliyor yani gölgelik.. Pulvis et umbra sumus.. tam olarak "Dust and shadow we are..." demek. En bilinen latince laflardan biridir sanıyorum.. Horatius'un Carmina sında geçiyordu galiba..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hepiniz saol..aylardır kafamın sol kenarında duruodu bu cümle bugun yine aklıma geldi bu sefer yakaladım.[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Dark Polly Episode 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar