Hot_Caldera Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Diğer serverları bilmem ama beramusta fiyatlar uçtu. Bi abyss'i 2 milyona satıolar. Diğer itemların fiyatları da öyle; priest chitin kafalığı bi hafta önce bana 5 milyondan satmaya çalışan ve "abi pls al paraya ihtiyacım var" diyen eleman bugüm ayni itemı 25 milyondan satıyo. Bu gidişle bu server çöker bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 lill baslıgında bu konu var[signature][hline]6x paper mage np 36xxx clan :yok server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hot_Caldera Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 o başlıkta hayır yok yaws öyle başlık mı olur resmen eziklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ares'de de piyasa yukseldı bende herseyımı saattım dusunce tekrar alırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hot_Caldera Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Complete setimle elixir +8 imi satsam mı acaba? bi süre çıplak dolaşırım :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 beramusta iron necklace +1+2+3 ler pazara 999xxxxxxxx dan konulursa olacağı buydu zaten. artık duperamus diye tabir ettiğimiz serverda bunlara alışsak iyi olucak keşke item wipe gelsede herkes çıplak kalsa.[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: FiReLiFe Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 beramusun eski haline acıodum ares beramusu geçme yolunda hızla ilerlio geçen biri merchant açmış en taze dupe ler burda deyip 10 tane +7 complete robe satıodu adam :D hiç utanmada kalmadı[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 76xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 =) Daha bunlar bişimi. Bence Elinizdeki itemleri satıp paraya çevirin onlarlada gold bar alın garanti olsun.[signature][hline] Steel Brightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 valla şahsen ben itemlerimi satmam sonra bidaha hayatta bulamam. kaldıki satarsam dupe yapmıştır bu bukadar parayı nerden buldu fln derler yada - ye düşer param :)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 76xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: grandhero, 06 Ekim 2005 14:19 tarihinde demiş ki: beramusta iron necklace +1+2+3 ler pazara 999xxxxxxxx dan konulursa olacağı buydu zaten. artık duperamus diye tabir ettiğimiz serverda bunlara alışsak iyi olucak keşke item wipe gelsede herkes çıplak kalsa. ne farkeder adamlar 2güne gene dupelerler :D[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Shaklaban, 06 Ekim 2005 16:45 tarihinde demiş ki: said: grandhero, 06 Ekim 2005 14:19 tarihinde demiş ki: beramusta iron necklace +1+2+3 ler pazara 999xxxxxxxx dan konulursa olacağı buydu zaten. artık duperamus diye tabir ettiğimiz serverda bunlara alışsak iyi olucak keşke item wipe gelsede herkes çıplak kalsa. ne farkeder adamlar 2güne gene dupelerler :D item wipetan bahsediyorum ? olmayan itemi millet nasıl dupelesin hemen :) bu aralar duyduğuma göre olmuyomuş dupe :) yada söyleyenlerin marifetsizliği :D[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: FiReLiFe Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Diez de de fiyatlar uçtu dün 10 m olan bu gün 30 m ; bu gün 30 m olan yarın 60 m biri buna bi dur desin yoksa kafayı yiycem ;([signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 cyber de ise 2,5m ye bir abyss satıyolar.ben aç göz olmadığımdan 2m ye satıyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hala lotto satan var yahu =D[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 BuGuN ilk kEz KE yİ BırAkmAyı dusunduM :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar