kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Japonların yeni mecha serisi diyeyim. 14 yaşında, büyükbabasının yanında yaşayan Renton'un, küçük bir kızın (Eureka) robotunu tamir etmesine karışan ordu ile başlayan hikaye şimdilik güzel gidiyor. Toplamda 50 bölüm olacak, Nanashi ilk 14 bölümü çıkardı ve gayet başarılı gidiyor. Denemenizi öneririm.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Çok sardı beni bi oturuşta 25 bölüm devirdim, bugün de devam edip bitireceğim muhtemelen. Eureka Seven tells the story of a 14 year-old named Renton who lives with his mechanic grandfather, and whose life is thrown somewhat off-kilter when a mech called Nirvash crashes into his house one day and a young girl called Eureka pops up asking for help to repair it. Shortly after, the military mechs get involved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yaw benimde hosuma gittide source bulamadım cekemedim 11den sonra link varsa koyarmısınız sunun torrentlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bende merak ediom bu animeyi değişik bişiiiye benzioo direct linki varmı:) [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 15:47 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Real media direct linkleri http://www.realitylapse.com/videos/eureka-seven.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben de ilk iki bölümünü izlemiştim. devam edicem bi ara. fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 paket halinde torent linki var mıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 saolasın link icin torrent linki varmıdır cidden sitedekindede limitlemişler hızlı cekilmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 mininova daki en çok seedi olan paket http://www.mininova.org/tor/742947 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Ve bitirdim =) Çok öyle efsanevi bişey değildi ama güzeldi. Sonu pek cafcaflıydı ama çoğu animede öyle oluyor zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Çok övüldü bu ya , sanırım bir "overrated" olayı daha... Hani transformasyon olayı olunca Mobile Armor yada tank türü şeyler bekliyor insan ama tutup da yarış arabası türü şeyler görünce moralmen yıkılıyor insan.Örnek : Bu tür tasarımlar görünce benzin döküp kendimi yakasım geliyor.Yorum size ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 izleyelim mi izlemeyelim mi? ondan haber ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 izlemeyin bence. ben sırf başka bişey yoktu o zaman o yüzden izlemiştim. 50 bölüm vakit kaybı. ilk bi iki bölüm ilginç geliyo sonra yalan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aynen başka bişi yok diye izledim bende oyle zilyon tane award zart zurt olsada bir yerde sıkıyor uzatmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 27. bölüme kadar indirdim izledim.Gayet hoşuma gitti.Ama arada bir kaç bayık vardı.Neyse gerisinide izliycem.Ama şimdiye kadar genelde hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 dvd ripleri bitsin toptan indirip izleyeceğim bir seri. saat işi bozuyor sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 MAHQda mecha tasarım çizimleri var baktıkça yaşamdan soğuyorum.Ya onlar zevksiz ya ben yani.Elime geçerse izleyeceğimden bile şüpheliyim.Sittin senelik mecha delisiyim ve bunu söylüyorum anlayın durumu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mecha tasarımlarına alışması biraz vakit alıyor.Ben ilk başta yadırgadım açıkcası.Ama daha sonradan o kadar da acayip gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 mecha diye izlenmez ki zaten bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Seriyi bugün bitirdim ve genel olarak çok hoşuma gitti.Alışması biraz vakit alabiliyor ama karakterlere ısındınız mı cidden ilerde zevkli olmaya başlıyor.İzlemeye değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar