nameless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yaw ben hl için level tasarlıyom da yaraktıkları yerleştiremiom bi yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 worldcraf ne ? warcarftmı demek istedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 worldcraft valve'nin halflife üstüne mod yapmak için kullandığı bir editör programı yaw[hline]Biz Biz Çok Gotiğiz Biz Biz Biz Çok Gotiğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 :D hehe tamam ozaman ben bu konuda bir halt bilmiyor oynarım sadece :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 16 July 2003 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 sanırsam entity bölümünde olmaları gerek hmmm çok uzun zaman oldu kullanmayalı ama hl.wad dosyasını import edince mi ne çıkıyolardı hiç hatırlayamıyorum vallahi...[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 entity bölümünden yapiom ama haritayı açınca çıkmıyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 valla o wad dosyalarını mı ne koyup yaratılkarı yerleştiriyodun.. bnde sorunsuz olarak olmuştu Tavsiyem en son versiyonlarında tutorialı map oalrak yapıp koymuşlar onlara bkaıp yapman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 her yolu denedim çıkmıyo bunlar korkular mı ne? :))[hline]Biz Biz Çok Gotiğiz Biz Biz Biz Çok Gotiğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar