Sailor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 messor, ben diyorum ki karaciğerde glikojenin yapım yıkım işlemleri her an oluyor zaten, sen aç kalsan da kalmasan da. diyetlerde almamız gereken kaloriden azı sağlıksız diyorsun, peki kabul ettiğimizi varsayalım, yan yollarla (spor gibi) zaten kalori yakıyorsun. ee önce kandaki glikoz gidiyor, sonra karaciğerdeki glikojen sonra yağlar vs vs.. yani her şekilde karaciğerin çalışacak, yağların eriyecek (diyette). aç kalınca ciğerimiz iflas etmez :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Tutabilen için sorun yok. Tutamıyosan da tutmayacaksın. Oruç tutmamak için geçerli sebebin varsa kimseye de neden tutmadığın hakkında hesap vermek zorunda değilsin. Öğrenci olmak da tutmamak için geçerli bir sebeptir. Çalışmak da. Ama hem çaışır hem tutarım. Bünyem yerinde diyosan tut. Benim babam da çalısıyo ama tutabiliyo sonuçta. Anlatmak istediğimi anladınız umarım.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya benim derslerimi okulumu falan hiç etkilemiyo ama eve gelip boş durunca acıkıyorum :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: toggie, 05 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki: Öğrenci olmak da tutmamak için geçerli bir sebeptir. Çalışmak da. hocam, başka dini konular içinde fetvanızı alabilir miyim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ama farz oldu bize..[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Seferi olanlarında tutmazı zorunlu değil :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: forgiver, 05 Ekim 2005 17:49 tarihinde demiş ki: said: toggie, 05 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki: Öğrenci olmak da tutmamak için geçerli bir sebeptir. Çalışmak da. hocam, başka dini konular içinde fetvanızı alabilir miyim. hakkatten ya fetva vermek, uyarmak size mi düştü anlamdım ben[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Messor, 05 Ekim 2005 17:38 tarihinde demiş ki: forgiver alkolü saf içmiyoruz heralde? sakız gibi çekme lafımı. hiç öyle birşey savunmadım. alkollü içecekler fermante olduğu için belirli miktar yararlıdır. neyse kapansın, tartışılmıyor böyle şeyler 7-8 kola ayrıldı konu. zararı, yararından daha fazla olan şey nasıl yararlı katogorsine giriyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Anlamadım ama forgiver tam olarak ne demek istediğini?[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bu tartışma akşam ezanı okunana kadar bitmez :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Katılıyorum.. :D[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: forgiver, 05 Ekim 2005 17:49 tarihinde demiş ki: said: toggie, 05 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki: Öğrenci olmak da tutmamak için geçerli bir sebeptir. Çalışmak da. hocam, başka dini konular içinde fetvanızı alabilir miyim. Yaaa peki o zaman ne zaman oruç tutacağız sayın hocam?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 O zaman oruç yararlı ise 12 ay tut. Sonuçta yararı zararından fazla ise senin mantığına göre vucudune yararlı birşey yapmış olursun. Orda bahsedilen 1 kadehin zarardan çok yararlı oldugu yani bir şişenin yararı zararı oranı değil. Şeker oranı azaldıkça anlamalar azalıyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 toggie bence oruç için öğrencilik bi sebep değil bence[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yüce tanrım yardım et. adabında dedim.. neden okumak istediğiniz yerleri okuyup aradaki kelimeleri es geçiyosunuz cidden aklım ermiyor.. 2 şişe şarap iç yararlı mı dedim. Absolut de demiş 1 kadeh şarap diye.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Absolut, 05 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: O zaman oruç yararlı ise 12 ay tut. Sonuçta yararı zararından fazla ise senin mantığına göre vucudune yararlı birşey yapmış olursun. Biz orucu yararlı olduğuna inandığımız için tutmuyoruz ki!!!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 1 kadeh şarabın zararı yoktur efenim :D aksine faydasi vardir..[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: LordOfBlood, 05 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 05 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: O zaman oruç yararlı ise 12 ay tut. Sonuçta yararı zararından fazla ise senin mantığına göre vucudune yararlı birşey yapmış olursun. Biz orucu yararlı olduğuna inandığımız için tutmuyoruz ki!!!!! Yarı yamalak okursan yazıları böyle gereksiz bir yorum yazarsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso [Bu mesaj Absolut tarafından 05 Ekim 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 benim bildiğim ramazan ayı dışında tutulan oruçlar 60 kat mı ne daha sevaptı. siz bütün sene tutun hem yararlı olur hem cenneti garantilersiniz. "yaradan gerekli olan fiziksel gücü yollar zaten"[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Belirli bi süreden sonra vücüt dayanmaz ki 12 ay oruç tutmaya...[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Dayanız neden dayanmasın sonuçta alışmakla alakalı birşey.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hocam fetvalarınızı diyanet işleri başkanlığı onaylamıyor?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Messor, 05 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki: benim bildiğim ramazan ayı dışında tutulan oruçlar 60 kat mı ne daha sevaptı. siz bütün sene tutun hem yararlı olur hem cenneti garantilersiniz. "yaradan gerekli olan fiziksel gücü yollar zaten" Vay beee fetvalar çoğalıyor...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Valla onu bunu bilmem sadece son gün tutar Bonusumu kaparım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 lordofblood sen verdin o fetvayı "yaradan fiziksel gücü verir" diye. bizde senin engin bilgilerinden faydalandık.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... [Bu mesaj Messor tarafından 05 Ekim 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar