Masteis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Klasik paticik olayları. Hatta sıralama hep böyledir 1- Topic açılır ve açan kişi bi konuda insanları uyarır 2- Uyarı üstüne itina ile konu başka şeylerle karşılaştırılır 3- Konu o başka şeylere yönelir eskisi unutulur 4- Konu sapar 5- Konuyu açan kafayı yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hehe:) ondan genelde çok bu konular üzerinde açmamaya gayret ediorum konu..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Masteis, 05 Ekim 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Klasik paticik olayları. Hatta sıralama hep böyledir 1- Topic açılır ve açan kişi bi konuda insanları uyarır 2- Uyarı üstüne itina ile konu başka şeylerle karşılaştırılır 3- Konu o başka şeylere yönelir eskisi unutulur 4- Konu sapar 5- Konuyu açan kafayı yer Evet bu çok doğru:)[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abi hala kuranmış mantıkmış yazılıyor bunca söze of of.. bilmeme rağmen o kadar araştırıp yanlış anlaşılmayı yazdık, bi sürü karşılaştırma yaptık. kitlensin yine başka çare yok burda bilinçsiz insanlar yüzünden birşey tartışamaz olduk.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Messor, 05 Ekim 2005 20:27 tarihinde demiş ki: abi hala kuranmış mantıkmış yazılıyor bunca söze of of.. bilmeme rağmen o kadar araştırıp yanlış anlaşılmayı yazdık, bi sürü karşılaştırma yaptık. kitlensin yine başka çare yok burda bilinçsiz insanlar yüzünden birşey tartışamaz olduk. messor... olayı idrak edemedin ki! anlamıyosun anlamayacaksın da..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 up! kitlein:-)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kitleyin gitsin...[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 evet olayı idrak edememe nedenim ise kuran-ı kerim yerine elime ansiklopedi almışım.. çok pardon muhterem hocam[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Masteis, 05 Ekim 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Klasik paticik olayları. Hatta sıralama hep böyledir 1- Topic açılır ve açan kişi bi konuda insanları uyarır 2- Uyarı üstüne itina ile konu başka şeylerle karşılaştırılır 3- Konu o başka şeylere yönelir eskisi unutulur 4- Konu sapar 5- Konuyu açan kafayı yer sadece başlangıcını okudum sırf bakalım konu hala yerinde duruyomu diye ama tahmin ettiğim gibi yok :D zaten bu sayfayı acınca en üstte bunu görünce herşey ortaya çıktı:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 durun kitlemeyin siz kardeşsiniz. :D[signature][hline]İmzam yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 öf elinizden gelse forumda namaz kildirtacaksiniz.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 imam penth olsun anca öle kılarım:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ramazan boyunca türkiye'deki hastanelere ve acil servislere başvurular katlanıyorlar. mide kanamasından, şekere, öfke ve zarar vermeye kadar bir çok şey oluyor. ancak bir insan ben çok sinirleniyorum oruç tutamıyorum diyince herkes ona kötü gözle bakıyor ancak bir insan ben tutunca kötü oluyorum diyince herkes kınıyor. sonuçta sağlıklı bir insanda en hafifinden sinir yaptığı ve eğer bu bir imtihansa, birçok kişinin geçemediği ortada. inançlar kişileri bağlar bilimsel yöntemlerle yapılan araştırmalar ve sonuçları herkesi bağlar. bilim dünyadaki dinleri haklı çıkarmak için yapılmıyor. herbirinden fetva alacak da değil. sonuçlar ortada. İnsanlık tarihinde Kopernik, Galileo ve Darwin gibi öncülerin önemini biliyoruz. Bu tür kişiler gelecekte de çıkacaktır, elbet. Onları çalışmalarında engellemek, tuttukları ışığı söndürmek, yaşam ortamımızı çoraklaştırmakla kalmaz, bizi yeni bîr karanlık çağa sokar; tıpkı, parlak Antik Çağ'ı bildiğimiz Karanlık Çağ'ın boğması gibi. Yeni gerçeklerin ortaya çıkması pek çok kimsenin, özellikle iktidar sahiplerinin rahatını kaçırır, dahası tepkisine yol açar. Öyle de olsa, sürüp gelen bağnazlığın militan fanatizmi karşısında en büyük umut dayanağımız bilgelikle birleşen bilgidir. Bilgi edinmede, bilimsel yöntem dışında izlenecek başka bir yol yoktur; bilimin erişemediği bir şeyi bildiğimiz savı bir safsata olmaktan ileri geçmez. Bertrand Russell[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: vaniLLe, 05 Ekim 2005 20:30 tarihinde demiş ki: öf elinizden gelse forumda namaz kildirtacaksiniz. Pati-Camii kurulcak cuma namazını orda kılacaz.Kılınmayanlar yörünge dışı Yeni sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bu da yeni madalyamızmı olcak ozaman :P şakadır ciddiyeti yoktur[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desirelylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 az önce cıktı zekeriya beyaz oruç tutamayanın para vererek bu görevini yerine getirebileceğini söyledi. vardı böyle birşeyler de ben durumun böyle olduğunu bilmiyordum. tutamayan parasını verir fakire geçer kardeşim. boşuna kasmaya gerek yok mideyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 zekeriya beyaz:) msjını okumadım direk zekeriya diince cvp yazim dedim..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 o adam kızınca gozleri ortada tek nokta oluyordu,sac boyamıs şekil yapmıstı[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yuh parayla tutmamak da mı var. abi ne anlamı kaldı o zaman açlık hissini anlamanın. parası olan rahat etti. parayla saadetten ötesi oluyomuş : )[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 amac zaten aclik cekenlerin halini anlamak değilmiydi, bize din ogretmenimiz oyle demişti[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 zekeriya beyaz ve fetvaları komik bir adam o[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 dana gözlüm dio benim babam ona:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: vaniLLe, 05 Ekim 2005 20:30 tarihinde demiş ki: öf elinizden gelse forumda namaz kildirtacaksiniz. ne alakası varki,niye öyle yapılmak istensin??? topici açan kişi söyledir böyledir oruç tutmayın diyebiliyosa,karşısındakide tutulmalı diyebilir bu onun hakkıdır. dinle ilgili bi konu açılıyo ve birileri sanki din insana zarar veren bi olguymuş gibi hemen karşı taaruza geçiyo.inanmıyo olabilirsiniz yada inanıyo olabilirsiniz ama nedense kimse birbirine saygı göstermiyo. ben müslümanın diyen insan oruç tutmalıdır.sağlıklı veya sağlıksız.kendimize sağlıksız neler yapıyoruz içtiğimiz kolalar,sigaralar(ben içmem)yediğimz abur cuburlar çok mu sağlıklı sanki.en basit örnek bunlar ama emir yukardan gelince hemen bi karşı çıkma durumu söz konusu oluyo nedense[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yobaz kesim böyle "Daaaaayt zındık vaar taşlayın layn" modunda dolaştıkça burda adam gibi tartışma yapılmaz, her tartışmanında içine edilir böyle.Bu memlekette adam olmaz(çünkü türkiyede bunlardan daha çok var:D) Bırakın ya adam açıkça söylemiş işte öğrenciyseniz derslerinizi olumsuz etkileyebilir, kasıyosa tutmayın diye.Direkt olarak çullanmışlar. Nerde islam dininin hoşgörüsü ha? Saygı duyucaksın kardeşim ben nasıl size "Azuhazuhazuha manyaa bak 12 saat aç kalıyo enayi" demiyosam, sizde bize oruç tutmuyoruz diye dinsizliği ima edici sözler söy-le-ye-mez-si-niiz Ayrıca şunu da belirtmek isterim.İslamda en önemli şey nedir? Allah, ilk olarak ne demiş? Aç kal mı demiş? Hayvanları telef et mi demiş? Yat kalk mı demiş? Hayır! İlk söz "OKU!" dur. Yani burada amaç eğitimdir. Tüm dinlerin amacı eğitimdir.İslamdada böyledir diğer dinlerdede böyle. Masteis in dediği de sizin sandığınızın tam tersine ibadetle alakalı birşeydir. Oruç tutmak yerine Allah ın ilk emrini yerine getirin diyo.Siz adama kafir muamelesi ediyosunuz. Çıkarın şu at gözlüklerini ya.Adam gibi bakın olaylara.Allah size beyin verdiyse kullanın yaa. Moronlaşıyosunuz gitgide...[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya butun topıcı okumayı gozum yemedı.Sukadrını soyleyım oss ye hazırlanırken tutmadım. Ayrıca parayla tutmak kefalettır ve ıslamda olan bırseydır.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar