ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ressan the needler, tirisfal glades de 8 saate bir spawn olan rare bat. Night elf olarak lvl 11 de tirisfal glades e gittim 254245245 denemeden sonra tameleyebildim. Tameledikten sonra heartstone kullandim ve elimde meyve veya mantar olmadigi için besleyemedim ve terketti beni :) . Sonra tekrar gidip tameledim ama tamelemeden önce knock down özelligi vardi tameledikten sonra bu özelligini kullanmiyor bunu ögretebilir miyim acaba ? http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=10357 [Bu mesaj ucanadam tarafından 05 Ekim 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ÖZelliği kullanamıyor ve standart bat halini alıyor görüntüsü dışında statları.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 boşuna mı uğraştım o kadar, peki elite hayvan tameleyince standart hayvan haline geliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Evt oyunda belli pet ability leri disinda ekstra abilty train ettirebiliyorsun pet ine. Bunlar nedir Dash Growl prowl bite claw stealth poison attack screech vs. Ama bu tarz rare yada elite hayvanlarin genelde su tarz bi farkliliklari oluyor. Renk bakimindan yada sekil bakimindan birde attack speed farklilasiyor. Mesela badlands de brooken tooth un 1.0 attack speed i var. Rare spawn. sanirim allakhazam.com dan butarz degisik hayvanlarin detaylarini bulabilirsin. [Bu mesaj Dethatt tarafından 05 Ekim 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 barrens wailing caverns da lvl 15 civarlarında elite ler var onları tameleyebilir miyim veya o levellarda başka nerde elite beast tameleyebilirim, night elf olduğum için wailing caverns çok zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 WCnin içinde bir kaplumbağa vardı. ismi Klesh miydi neydi, baya bir hunter gördüm onu tamelemeye kasan. WC zor diyosan, biraz daha kas Blackfathomdan arakla birşeyler.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 tame lemek istiosan ama zorlanıosan en kolay yontem freeze trap bırak concussive shot at tamelemeye basla =) bfd den kaplumbaaa olabilir tank icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 tank değil damage dealer istiyorum, zor olan tamelemek değil, wailing caverns a gitmek (ally olarak). Şimdilik ben ressan la idare ederim, lvl 30 da bunu alırım.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar