PZero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Haftanın olay hakemi Özgüç Türkalp, emlekçı olmaya karar verdi. Anelka'nın Konya'da elle attığı golü göremeyip ortalığın birbirine girmesine neden olan Türkalp, İzmir'de emlak piyasasına girmeye hazırlanıyor. http://www.stargazete.com/starextra/index.asp?haberID=25472 çok parası oldu birden bire herhalde ?[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 emlakci olmak icin cok parayami hitiyac var?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 evet bu öle sıradan emlakcı gibi dükkan açıp kiralık satılık işine girmez daireler alır satar[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 o herif bodrum katini 8.kat diye satmaya calisir. kör olunca insan hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yok be.. Sorun olmaz. Aziz abisi ona ayarlamistir gereken destegi. Her sey karsilikli, malum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Zegna, 05 Ekim 2005 03:05 tarihinde demiş ki: o herif bodrum katini 8.kat diye satmaya calisir. kör olunca insan hehe zegna seni ayakta alkışlarım demek modluk böle bişey olsa gerek bi fenerli olarak bunu duydumya ama güzel espiri :PPPPpp[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 walla o golün savunulcak bi yanı olmadıgı için espri yapması normal yani :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Asıl suçlu yan hakemdi ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 O golde bişi yok .. Bariz gol'dü Kafasıyla atıyor golü...[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bu yukardaki mesajım gibi bişi diycek halimiz yok Fenerli'de gördü.. Hepimiz kabul ediyoruz kabul etmeyen kimsede yok[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben Azizle bi inşaat işine girerler diye düşündüm ama değil miş. Ortaklık mı bozuldu acaba ya. Sektör büyük kayıba uğradı[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 el yok golde hala "tanrının eli" şeklinde provokasyonlarla kendinizi kandırmayın. faul var onu da kontrolsüz çıktığı şeklinde algılamış, ki ben de ilk anda öyle algıladım.[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hakemlik hariç naparsa yapsın[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 +1905[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: jazzyjam, 05 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki: el yok golde espiriye gel =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 NEden akliniz ilima irfana calismazda bre boylem afacanliklarnan ugrasirsiniz..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yazdıklarınıza inanıyo musunuz?biri saka yaptık desin de bi kendime geleyim bu kadar sacmalık dolu bi topic gormedim daha emlakcı ne demek onu bilmiyosunuz buraya gelip sacma sacma seyler yazıyosunuz..hadi bilmemek ayıp degil ogrenmemek ayıp diyerek ten size emlakcı ne yapar onu soyleyeyim..emlakcının kendi evi yoktur satacak.. gidersin bi emlakcıya dersin ki ben ev almak istiyorum o da sana musterilerinin evlerini gosterir eger o ev satılırsa komisyon alır % 5 mi % 10 mu ole bisi sonucta adam ticaret yapacak.. hay allahım neler konusuluyo ya bende oturmus cevap yazıyorum pöff..futbol bolumunde yazılan seylere bak ! sizene adm istedigini yapar hakemlige ara verdikten sora mutlu olmanız icin intahar mı etseydi simit alıp sokak ta satsamıydı ? yok ona da aziz yıldırım para verdi simir ladı derdiniz heralde..yazık gunah bari bu mubarek ayda insanlara iftira atmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 [Bu mesaj lahoya tarafından 06 Ekim 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: jazzyjam, 05 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki: el yok golde hala "tanrının eli" şeklinde provokasyonlarla kendinizi kandırmayın. faul var onu da kontrolsüz çıktığı şeklinde algılamış, ki ben de ilk anda öyle algıladım. bütün fenerliler öle anlıyor zaten[signature][hline]Şerefliyiz çünkü futbolu ayakla oynuyoruz... (Daum Konya maçından sonra dedi ki :Anelkanın attıgı gol normaldi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: jazzyjam, 05 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki: el yok golde hala "tanrının eli" şeklinde provokasyonlarla kendinizi kandırmayın. faul var onu da kontrolsüz çıktığı şeklinde algılamış, ki ben de ilk anda öyle algıladım. ben dedım 2 hafta sonra tertemız gol olacak.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar