Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİL!!! Kirpi Yavrusu Aranıyor.


Xaero

Öne çıkan mesajlar

hep yavru olarak kalacagını sanmıyosun dimi =) ne zamanki kafanın gozunun yanından fiu fiu diye oklar sıyırmaya başlar o zaman anlarsın =)Ama çok tatlı cidden.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bahçede varddı bisssürrü ama yaa gittilerr yadaa öldüler ....yavruydular hemde...ok atmıyo kırpiler bu aarada saaadece aafrikadaa yaaşaayan 1 kirpi türrü binee değddiyi zaman dikenini o kişiye saplı brakıyo o kadarr[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 24 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
kirpi pet değil ki?
vahşi bi hayvan?
istediğiniz hayvanı besleyebileceğinizimi zannediyorsunuz?


Eskiden hiç bir hayvan pet değildi onları pet yapan biziz.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaero, 24 Eylül 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
Elimde olsa ben orca beslicem.

bi arkadaşta olması lazım. ulaşabilirsem pm atarım :lol:

şaka bi yana da her hayvanın yavrusu çok tatlı oluyor. vahşi olsun pet olsun hepsi işte. benim cikletler yavruladı 17günlük bi dönemin ardından. minik minikler öyle bakıyolar adama. 12 tane fln var. allah analı babalı büyütsün inşallah[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...