Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaybolmayan rouge istiyoz

Blackfake

Öne çıkan mesajlar

said:
Greandisthas, 05 Ekim 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
said:
BERBERKENAN, 05 Ekim 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
Selamlar,

Duelde veya Battleground'da stealth olmak ambush yapmak falan hakları tabii ki sonuçta karakterin işi. Ama kendinden 20 lvl aşağıdaki adam mob keserken dalmanın ve bundan "zevk" almanın mantığını çözebilmiş değilim :)

Warrior arkadaş iddialı konuşmuş çünkü haklı. Özellikle 60'dan sonra 4-5000 armor olan bir Warrior'dan genelde ilk saldırıyı rogue'lar da yapsa "sekiyorlar" tabiri caizse :) Hele ki kazara Crit yaptılar veya Dodge oldu ise çok komik anlar yaşanıyor :)
bir rogue olarak warriorlara karsi zorlanmiyorum. onemli olan warrior`a nasil saldirdigindir. butun rogueler warrior kesemez gibi bir tabir yok.

Bütün rogueler warrior kesemez die birşey yok tabi ama bütün warriorlar rogueleri keser şayet warrior kör topal değilse ^.^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th

arkadasim cumlenin bi yarisi ile diger yarisinda celiskiye dumussun. ortalikda bi laf donup duruyo. warrior rogue keser ama rogue warrior kesemez diye. kulliyen yalan boyle bi genelleme yapilamaz. her warrior her rogue`yide kesemez. oynayisa bagli taktige bagli.
biride stun lock harici her rogue yi keserim demis. bende diyorum ki taktigini ve stratejisini stun`a gore kurmayan her rogue zaten rogue degil lamerdir.[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: Invadoria

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005

[Bu mesaj Greandisthas tarafından 06 Ekim 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evt ya aynen katılıorm. Rogue lar stealth olmasın bole inek gibi etrafta dolaşsın, daha rahat kesebilelim onları sonra ambush falanda atmasınlar ole arkadan cok dmg vuruyolar, onlar yanlızca dursun ole bız keselim onlari, silahlarına zehirde surmesinler, vanish de yapmasınlar kacıolar. Armorlarınıda nerflesinler warriorlar tek vurusta alsın daha zevkli olur. Sonra arkadan saldırıolar bu mertlige sıgmaz cunku rogue warrior ya bole bodoz dalacak, hırsızlarda gece yarısı bi evi soyarken on kapıdan zile basıp meraba evinizi soyacan diyo zaten. Sonra biz casterlar hiç kimseye arkadan saldırmayız, kamp yapmayız bizim class ozelligimiz o . Sadece rogue arkadan dalar, farm yapan, xp kasan bi adamı mage ler vs ler arkadan kesmez hiç bi zman. Onlar melektir cunku, merttir onlar. Bende birazdan bi topic acacam büyü atmayan mage istiyoruz diye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daggerfall, 06 Ekim 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
mert konumuz duel değil yanlız.

ha pardon evet sapmışım düelle,ama arkadan dahi gelip dalsa warrioru stun lock rog hariç normal bi rogue 100 defada 1 belki 2 defa kesebilir[signature][hline]www.komikler.com
with or without you
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben bi dwarf wariorum az da olsa zorlanıyorum rouglerde eet kaybolması harbi sinir bozucu ama sanırım humanların onları daga iyi görme yetenegi varmış pasif özellik nie bize vermiyolar :D human warior arkadaşlarım pis cüce işte anca hazineleri görür diyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mert1014, 06 Ekim 2005 07:53 tarihinde demiş ki:
said:

ha pardon evet sapmışım düelle,ama arkadan dahi gelip dalsa warrioru stun lock rog hariç normal bi rogue 100 defada 1 belki 2 defa kesebilir
arkadasim soyle komik komik seyler yazmayin. stun lock yada stun stratejisi kurmayan rogue zaten rogue degildir. onun yerine git dummy kes ne diyim.[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: Invadoria

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Greandisthas, 06 Ekim 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
said:
mert1014, 06 Ekim 2005 07:53 tarihinde demiş ki:
said:

ha pardon evet sapmışım düelle,ama arkadan dahi gelip dalsa warrioru stun lock rog hariç normal bi rogue 100 defada 1 belki 2 defa kesebilir
arkadasim soyle komik komik seyler yazmayin. stun lock yada stun stratejisi kurmayan rogue zaten rogue degildir. onun yerine git dummy kes ne diyim.

rogue skillerini tam bilmiyorum ama eğer bir rogue stun lock giderse yanılmıyorsam dmg dan düşüyormuş servera kaç tane stun lock rogue varda bunu söyleyebiliyorsun ben kaç tane rogue yakalıyorum yada yakalanıyorum nadir stun lock çu çıkıyor oda latency yoksa bide iyiyse macrosu seni alıyor yoksa gerisi hikaye[signature][hline]www.komikler.com
with or without you
Sosyal ağlarda paylaş

stealth olamayan tauren rogue isterüz![signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...