Villians Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Sadece gidemeyeceğimi biliyorum. Buna devam etmek zor olsada. Kendimden bile vazgeçebilirim. Güzel şeylerde oluyormuş dediler bana. Hani bazen çok tozlu olur ya eski raflar kalır zannedersin hep ama aslında temizlersen oradan gidecektir onlar. Tek yapmamız gereken bu dimi aslında içimizdeki o tozu temizleyebilmek. Bağırma tamam kızmanı istemedim. Ben sadece senin yanında olduğumu gösterebilmek istedim.. Şimdilik gidiyorum ama bilmeni isterim ki şu ana kadar herşeye değen tek kişi sensin. Bunu görmen bile zaman alacak biliyorum. Ama ben seni gittiğim her yere götüreceğim... Bu anlamsız bakışa şimdilik alışabilirim..[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... [Bu mesaj Villians tarafından 01 Ekim 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Güzel olmuş, hüzünlü.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Güzel bir tanım.. hüzünlü[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Hüzünlü, senin gibi. Hayale mi söylenmiş yoksa kaybolan kişilere mi ? Varolanlarla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. Rahatlatması bile yeter ama 'yazı yazma' duygusunun.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bilmiyorum sanırım içimdeki yaz dedi bunu..[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 "Bu anlamsız bakışa şimdilik alışabilirim.." guzel olmus.tebrikler.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 melankolinin lezzeti hüzünün tatlılığı veya ekşi bir özlem şekeri[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Villians, 01 Ekim 2005 23:04 tarihinde demiş ki: Sadece gidemeyeceğimi biliyorum. Buna devam etmek zor olsada. Kendimden bile vazgeçebilirim. Güzel şeylerde oluyormuş dediler bana. Hani bazen çok tozlu olur ya eski raflar kalır zannedersin hep ama aslında temizlersen oradan gidecektir onlar. Tek yapmamız gereken bu dimi aslında içimizdeki o tozu temizleyebilmek. Bağırma tamam kızmanı istemedim. Ben sadece senin yanında olduğumu gösterebilmek istedim.. Şimdilik gidiyorum ama bilmeni isterim ki şu ana kadar herşeye değen tek kişi sensin. Bunu görmen bile zaman alacak biliyorum. Ama ben seni gittiğim her yere götüreceğim... Bu anlamsız bakışa şimdilik alışabilirim.. YOK BOLE BİŞEY YA mukemmel olmus özellıkle 'şimdılık gıdıyorum ama bılmenı ısterım ki su ana kadar herşeye değen tek kişi sensın' bolumu...... elıne sağlık![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bağırma tamam kızmanı istemedim. Ben sadece senin yanında olduğumu gösterebilmek istedim.. Burası dışında beğenmedim ben açıkçası. Çok kısa olmuş, tam olarak bitirilmemiş. Gidiyorsun ama açıklamanı tamamlamadığın halde karşı tarafın anlamsızlığına güceniyrsun bir yerde. Bu belki ana tema olarak düşünülebilir ama o zaman da cümlelerdeki kararlı korkak kişi imajı zedeleniyor... Ama eline sağlık.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: sir, 02 Ekim 2005 19:07 tarihinde demiş ki: melankolinin lezzeti hüzünün tatlılığı veya ekşi bir özlem şekeri cok ıı tanım ya tebrıkler....[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 @Famy sende hepsine cok guzel diosun :p[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 teşekkür ederim valla uzunluğuna pek bakmak istemdim dökülüverdiler.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: unac, 02 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki: @Famy sende hepsine cok guzel diosun :p ee gusel yazıolar kardesım napıyım ya!!!!![signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Deniz kenarlarindaki petekleri kumbara sanan bir çocugun biriktirdigi paralar gibi he ! ?[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 begenmedim bos geldi bana [Bu mesaj gokhaan tarafından 06 Ekim 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Güzel olmu$ tebrik ederim.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar