Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Fifa oyununu aldim Daemon tool diye bir program cikti icinden bu programi kullanmadan oyun acilmiyordu kurdum ve İnternet explorer da Adres bolumunun altina Mywebsearch diye bir search bar yapişti . Bunu nasil silebilirim birde yanlis adres girdinmi boş sayfa yerine kendi sayfasina yonlendiriyor bildigimiz spy.[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Donanım ekle/kaldır kısmından silebilirsin Search bar' ı. Giriş sayfasını ise spyware programı ile halledebilirisin... Fifa kaç bu?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Sgl sorun gecti oraya bakmak hic aklima gelmemisti . Fifa 2006[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Daemon ile MyWebSearch olayının alakası yok. Başka bir yerdfen gelmiş olmalı.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 daemon, virtual cd programı. kurarken bi seçenek çıkar "mywebsearchbar'ı kurmak istiyormusunuz" diye. o seçenekte çentiği kaldırırsan kurmaz...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Masticore, 05 Ekim 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Sgl sorun gecti oraya bakmak hic aklima gelmemisti . Fifa 2006 Çıktı mı full versionu? Ben daha demosu yeni çıktı biliyorum.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben işportada gördümdü. ama demosunu "full ağbi bu" diye kakalıyor olabilirler o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 demosu 1 cd olur ful ü kaçtır kimbilir[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 fifa gibi bi oyun gormedim ben daha.elinize bedava cd geçse dahi yuklemeyin.çok ciddiyim.berbat otesi 3.5 gb yukledim hemen sildim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yok zaten kendim için değil, mecburen alıyorum :) Müşteriler multi oynuyor hep[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Lonely, 05 Ekim 2005 18:34 tarihinde demiş ki: daemon, virtual cd programı. kurarken bi seçenek çıkar "mywebsearchbar'ı kurmak istiyormusunuz" diye. o seçenekte çentiği kaldırırsan kurmaz... Bende yok öyle bir şey. Hatta dün 3 farklı sisteme kurmak için indirdim netten, kesinlikle "SearchBar yükleyeyi mi?" diye sormadı. Ücretsiz ve reklamsız bir yazılımdır Daemon.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 indirdiğin yer ebağlı olarakta öyle birşey koymuş olabilirler.. ben öyle yapraken zonealarmı aktive ediyorum yetiyor[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hijackthisle hemencecik kaldırabilirsin (www.download.com). ama iyi bilmiyorsan hiç bulaşma başka şeyleri kaldırabilirsin yanlışlıkla başlangıçtan filan[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 6 cd lik fifa cd sinin icinden cikti hiç te oyle ekliyelimmi diye bir sey sormadi. Microsoft antispyware i calistirinca Daemon la ilgisi oldugunu anladim[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar