Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Delikanlı adam sahura kalkmadan oruç tutar.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Estel_Anorien, 05 Ekim 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Delikanlı adam sahura kalkmadan oruç tutar. Saçmalamayın olum, bizzat Peygamberimiz Sahura kalkın dio![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ahahahahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
dory Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 valla ben keşke tutsaydım diyorum bugun, sabah gec kalktım dershaneye koşusturdum kahvaltı yalan oldu, sınıfta yiyemedim mllet oruc, dershaneden sonra arkadaslarımlaydım yine yiyemedim, onlar oruc, hani 6ya kadar actım zaten=P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes..
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 adamda ''Aklımı kayßettim hükümsüzdür...'' yazIo ne ßakIonuz dediiine Onun :P[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 delikanlı adam oruç açmaz.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Delikanlı adam 1 ay boyunca yemek yemez su içmez diye milleti gaza getirip delikanlı pati nüfusunu 0 lamakta vardı ama:P Allah oruç tutanların orucunu kabul etsin...[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
Famy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya ben sahura uyanamadım aç aç tuttum bugun nası kalkcam ?tawsıyesı olan paylaşsın pls![signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Mike Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 şöle yapcan yatıcan yatağa 5 de kalkcam 5 de kalkacam dicen ve kalkınca saat kaç olcak?! tabiki 9-10 asfuhas[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
Famy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yaw cıddı sormuştum da saol yıne de[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Famy, 06 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki: ya ben sahura uyanamadım aç aç tuttum bugun nası kalkcam ?tawsıyesı olan paylaşsın pls! Kur saatini kalkınca bi bardak süt iç. Bi bardakta su, hem Karnın doyar hemde susamazsın;)[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Famy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: LordOfBlood, 06 Ekim 2005 00:35 tarihinde demiş ki: said: Famy, 06 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki: ya ben sahura uyanamadım aç aç tuttum bugun nası kalkcam ?tawsıyesı olan paylaşsın pls! Kur saatini kalkınca bi bardak süt iç. Bi bardakta su, hem Karnın doyar hemde susamazsın;) saol[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 uyandık tıka basa yedik niyetimizi ettik bekliyoruz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 çok yedim yine yaaa *!gark*[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 walla kesın kılo alcam normal 1 gunluk yemegı ramazan gununde 2 ye fln cıkartıorum.Sahur + İftar toplam 4 ogun fln edıyor..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Öne çıkan mesajlar