Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Sahur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 05 Ekim 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
Delikanlı adam sahura kalkmadan oruç tutar.

Saçmalamayın olum, bizzat Peygamberimiz Sahura kalkın dio![signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Mesaj tarihi:
valla ben keşke tutsaydım diyorum bugun, sabah gec kalktım dershaneye koşusturdum kahvaltı yalan oldu, sınıfta yiyemedim mllet oruc, dershaneden sonra arkadaslarımlaydım yine yiyemedim, onlar oruc, hani 6ya kadar actım zaten=P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
Mesaj tarihi:
adamda

''Aklımı kayßettim hükümsüzdür...''

yazIo ne ßakIonuz dediiine Onun :P[signature][hline]Yaaaaarr!
Ellerin nerde?!
Ya ßenide götür yada gitme!
ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki!
öLürüm haSretinLe!...
Mesaj tarihi:
Delikanlı adam 1 ay boyunca yemek yemez su içmez diye milleti gaza getirip delikanlı pati nüfusunu 0 lamakta vardı ama:P
Allah oruç tutanların orucunu kabul etsin...[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
Mesaj tarihi:
ya ben sahura uyanamadım aç aç tuttum bugun nası kalkcam ?tawsıyesı olan paylaşsın pls![signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Mesaj tarihi:
şöle yapcan yatıcan yatağa 5 de kalkcam 5 de kalkacam dicen ve kalkınca saat kaç olcak?! tabiki 9-10 asfuhas[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
Mesaj tarihi:
said:
Famy, 06 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
ya ben sahura uyanamadım aç aç tuttum bugun nası kalkcam ?tawsıyesı olan paylaşsın pls!

Kur saatini kalkınca bi bardak süt iç. Bi bardakta su, hem Karnın doyar hemde susamazsın;)[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Mesaj tarihi:
said:
LordOfBlood, 06 Ekim 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
said:
Famy, 06 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
ya ben sahura uyanamadım aç aç tuttum bugun nası kalkcam ?tawsıyesı olan paylaşsın pls!

Kur saatini kalkınca bi bardak süt iç. Bi bardakta su, hem Karnın doyar hemde susamazsın;)

saol[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Mesaj tarihi:
walla kesın kılo alcam normal 1 gunluk yemegı ramazan gununde 2 ye fln cıkartıorum.Sahur + İftar toplam 4 ogun fln edıyor..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
  • Yeni Oluştur...