Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palantis Online Strateji & RPG Oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
- 7 Ağustos 1200 - Ordumuzun [4:1] şehrine saldırısına 1 gün kaldı!
- 7 Ağustos 1200 - Ordumuz papatya tarafından komuta edilen ordu ile roka vadisi civarlarındaki meydan savaşından zafer nidaları eşliğinde ayrıldı! Şehrimize dönen ordumuzdan kalanlar 25 savaşçı 23 brutalist 1 komutan . Ancak ordumuz roka vadisi civarlarından 28000 altın 1 alan ganimetleriyle döndü! Bu savaştan 164 puan kazandınız.Şehrimize bu savaş sonrası yenilen roka vadisi şehri halkı tarafından 11 odun gönderildi!
- 7 Ağustos 1200 - Ordumuz savaş sonrası şehrimize dönmek üzere yola çıkmıştır. Ordumuz şehrimize gün sonra ulaşacaktır.[signature][hline]Bla bla bla...
Mesaj tarihi:
hmmm ...
28000 altın ha yanı savasan ordu kendı masraflarını cıkarıyor ...
guzelll ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
orduyu en fazla kaç asker yapmalıyız bende ordu kuruyorum da[signature][hline]İktidar dalkavukluktan hazzetmeye başladığı zaman, şeref daima ayaklar altında ezilmiştir.
Mesaj tarihi:
60 okcu 1 general yaptım işlenmiş metal bitti ...
bi 10 gun falan daha atar heral benım olaylar ...

1811 tuccar --> 12667 gold getırıyor
136 oduncu --> 408 odun
91 madenci --> 101 metal

hergün 100 köylü geliyor , 66 fırın var vsvs ...

asker ordu olaylarını yoluna koyup bızım 4. adaya sen ustten gırmısın bende alttan soyle bı gırsem :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
Opfff millet yine almış başını gitmiş.Ben daha 1500 tüccar 220 oduncu 120 madencim var.
11 komutan 20 boynuz 20 brutalist 50 okçu var.Daha 54 köy 44 fırın.Birde oyunun 2. kayıtlısıyız hea.Ama demirciyi 20 ledim.Deli gibi işlenmiş metal getirecek bana.
Mesaj tarihi:
dalga mı gecıyon yaw ?
sen o orduyla adam ..kersin !!![signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Mesaj tarihi:
Yanlız anlamadığım bişey var.Bir savaş yaptım.30k puan geldi.28 bindim sabah bi baktım 60 bin olmuşum.Extradan ne yaptım bir görev bitirdim 20 köy 20 fırın yaptım 200 tüccar eğittim.Birazda asker ve boynuz.
Mesaj tarihi:
istatistikler yazıyor orada ...
oyuna gırdıgınde sol menunun en altında ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Mesaj tarihi:
allahım adam 1500 tüccar diyor!
bende 200 ü bulamadım günlük kazanç 100 :(..
boynuz da çok ucuz anlamadım gitti çok mu güçsüz?.. fazla odu nvardı 100 tane koydum ise yarar umarım :P[signature][hline]Bıktım..
  • Yeni Oluştur...