Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 1100 tüccar 100 oduncu 100 madenci su an seferdeyim zatende askerler mehter adımıyla ilerliyorlar 3 günlük yolu 4 gün oldu hala alamadılar (hala 2 gün gosterıyor)[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 daha yeni açıldı ne zman yaptınız bukadar nüfusu anlamadım ben ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 - 7 Ağustos 1200 - Ordumuzun [4:1] şehrine saldırısına 1 gün kaldı! - 7 Ağustos 1200 - Ordumuz papatya tarafından komuta edilen ordu ile roka vadisi civarlarındaki meydan savaşından zafer nidaları eşliğinde ayrıldı! Şehrimize dönen ordumuzdan kalanlar 25 savaşçı 23 brutalist 1 komutan . Ancak ordumuz roka vadisi civarlarından 28000 altın 1 alan ganimetleriyle döndü! Bu savaştan 164 puan kazandınız.Şehrimize bu savaş sonrası yenilen roka vadisi şehri halkı tarafından 11 odun gönderildi! - 7 Ağustos 1200 - Ordumuz savaş sonrası şehrimize dönmek üzere yola çıkmıştır. Ordumuz şehrimize gün sonra ulaşacaktır.[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hmmm ... 28000 altın ha yanı savasan ordu kendı masraflarını cıkarıyor ... guzelll ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 valla para işi güzel oldu ama önemli olan zaferdi :P 4.adayı pati adına işgale başladım hadi patiler sizden de zafer haberlerini bekliyoruz[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 orduyu en fazla kaç asker yapmalıyız bende ordu kuruyorum da[signature][hline]İktidar dalkavukluktan hazzetmeye başladığı zaman, şeref daima ayaklar altında ezilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ordu olustur bölümüne gir zaten orda en fazla kac kisi olabilecegini gösteriyor[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sağol[signature][hline]İktidar dalkavukluktan hazzetmeye başladığı zaman, şeref daima ayaklar altında ezilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 60 okcu 1 general yaptım işlenmiş metal bitti ... bi 10 gun falan daha atar heral benım olaylar ... 1811 tuccar --> 12667 gold getırıyor 136 oduncu --> 408 odun 91 madenci --> 101 metal hergün 100 köylü geliyor , 66 fırın var vsvs ... asker ordu olaylarını yoluna koyup bızım 4. adaya sen ustten gırmısın bende alttan soyle bı gırsem :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sabit 50 baltacı 50 kule okcusu yaptım savunma icin ordu geri gelsin takviyelerle aynen hız kesmeden sefere devam ediyorum[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 haritaya falan nasıl nerden bakılıyor burda oyuna girdim [20:11] gibi koordinat verdi ama komşulara falan nasıl bakılır göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sol taraftaki seceneklerde harita odası var ordan görebilirsin zaten tüm yapabilceklerin sol taraftaki menüde mevcuttur karıstırdıkca görürsün[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 harita odası varmış orda pardon görmemişim :) bu arda [20:11] deyim burdan komşu olan varmı acaba bana 5 tane komşum varda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Opfff millet yine almış başını gitmiş.Ben daha 1500 tüccar 220 oduncu 120 madencim var. 11 komutan 20 boynuz 20 brutalist 50 okçu var.Daha 54 köy 44 fırın.Birde oyunun 2. kayıtlısıyız hea.Ama demirciyi 20 ledim.Deli gibi işlenmiş metal getirecek bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dalga mı gecıyon yaw ? sen o orduyla adam ..kersin !!![signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yanlız anlamadığım bişey var.Bir savaş yaptım.30k puan geldi.28 bindim sabah bi baktım 60 bin olmuşum.Extradan ne yaptım bir görev bitirdim 20 köy 20 fırın yaptım 200 tüccar eğittim.Birazda asker ve boynuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 puan nerde yazıo yaf?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 istatistikler yazıyor orada ... oyuna gırdıgınde sol menunun en altında ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Heheheh savaşlarda kol gibin puan geliyor.90k puanım oldu 2. yim şu anda.Ordular gelsin dahada güçlendirdim.Hemen yeni bir sefere yollicam.Acaip para geliyor savaşlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 allahım adam 1500 tüccar diyor! bende 200 ü bulamadım günlük kazanç 100 :(.. boynuz da çok ucuz anlamadım gitti çok mu güçsüz?.. fazla odu nvardı 100 tane koydum ise yarar umarım :P[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bendede 715 tüccar var. 5k para fln gelio :D Upgrade saolsun.Teknolojiyi %30 olarak bırakmışım 60 tech point var :( oha ya 60k gitmiş.Tüccar basamıyorum ühühü :( neyse brutalist asker falan üretirim.Ah bide eşşek doğsa :(:([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 baya güzel herkes 3 4 günde aştı birbirlerini hadi hayırlısı 3 4 gün daha geçsin bir birlerine dalacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 4.adanın kuzeyine giriştim ben çoktan istilaya başladım[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yokmu kollıycak gözeticek kimse dün başladım 5 komşum var tırsıyorum valla dalıcaklar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yeni başlayanlara hemen dalamazlar 72 gün sonra dalabilirler sana sende bu arada o zmana kadar ordu yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar