Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 tam işten cıkıs vakti neyse eve varır varmaz bi göz atarım[signature][hline]Bla bla bla...
LethE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 reklamlar mix mix dolmasında...[signature][hline]Bıktım..
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 dolacagı kesınde ne kadarı dolacak onu merak edıyom , boyle her tıklamada acılan extra banner lar vs ler falan koyarlarsa ısımız ıs yada ne bılım premıum uyelık sunlar sunlar aktıf oluyo vs ... yapmazlar ınsallah ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 evet ama yinede umutluyum :) boyle guzel bir oyunun yanisini izlemek beni uzer...[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 20 Eylül 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 IIS ayarları port ayarları yenı makına fızıksel kurulum ıstanbul trafıgı falan derken sarkabılır ... yalan olacagını zannetmem kesınlıkle adamlar 8 ay verdık dıyıp sevkle calısıyordu mutlaka devam eder bu olay ... bu yolların ustasıyım systemop um hastasıyım , sordugun soruya neredeyse sen sormadan cevap verecek ,iş ahlakları super ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Oyuna laf etmiourm ztn çok başarılı ve iyi. yalan oldu dememdeki anlam bugün açılmaz yarına fln sarktı anlamındaydı...
Toprak911 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 saat 18:00 de açılacak diyor ama bugün demiyorki yarın 18:00 dede olabilir öbürgünde :)
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 herkese hayirli olsun server acildi :) Yasasin!...[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 0hh be cok iyi oldu gercekten de , az daha bir bardak soguk suya dogru yonelecektim ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ayrica mayis tan hazirana gecmisiz tabi populasyon artinca yemekte bitmis :) kaldim ortada,guild larda aktif hale gelmis galiba hemen 1 tane guild savasi olmus :) lethe kur hemen ben korkmaya basladim :)[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 b@blar yta :( bniri bana para yollasın :( eşşeğimde yok malzeme satamıom Parasızlıktan kurudum :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Heh girdiğide 100 köylü olmuştu.Hemen 20 tane köy bastım.Popülasyon dolmuş üretmiyordu köylü.Bi guild kuralımda savaş yapalım LoL.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya of ya lanet olsun 250 askerım olmus 200 tanede koylu halk aclıktan olecek nerdeyse :) cook kotu durumdayım coook.... hepimize kolay gelsin
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 guıld olayı kapalı yaw ... cıdden 1 savas olmus ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ya Bşi soracam... Bu yeni çağa geçildiği zaman bizim yaptıklarımız silinecek mi yani herşey en baştan mı başlicak?
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valla yarın sabaha ordu hazır olur sabah işteyken deneme saldırılarına başlrım artık hafiften[signature][hline]Bla bla bla...
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben def puanımı 13000 yaptım 20000 e yaklastıracam kısa surede ... persembe oglene dogru kana bulayacam ortalıgı ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 güneş doğdu bu yaban diyarda üstüme gözümü diktim ışıga kalbimin acısını dindirsin diye savaş naraları insan haykırıslarına karısmıs kan kokusu sarmıs etrafımı vücudum titriyor palantis topraklarında bir sefer vaktinde nerden cıktı diye sormayın öle yazasım geldi[signature][hline]Bla bla bla...
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 abı hala cozemedım bu oyunu ben yaw..benım neden teknolojımde tuccarlardan gelen parayı %x arttırır dıe bır bolum yokta dmg arttıran war? ben neden askerlerı koylu yapamıyorum?? benım neden arka planım grı?gokyuzu neden mavı?? :D
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 nasıl oynanır ı okusan cvp larının hepsi war[signature][hline]
LethE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 askerleri köylü yapma yok.. çok saçma birşey.. çocuklar asker doğuyo.. köylü olamıyo.. soyluluk gibi birşey :D teknolojiler 3 saatte bir değişiyor.. tüccar olanı bulmaya çalış.. ben buldum :D şanslıyım[signature][hline]Bıktım..
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 1200 tuccar 160 oduncu 95 madencı asker basmaya baslıyom ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Öne çıkan mesajlar