che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 tmm baltacı yaparız da bu savunma binalrı için gereken araştırmayı nasıl yapıoz????[signature][hline]o değil de iki gun sonra okul war lan napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: che91, 17 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki: 8. ulke birleşelim sadece birleselim guild kurucusu umrumda değil sadece BİRLEŞELİMM! zuahha che baktı etrafına , 5 tane adam saldırabilir tırs tırs direk birleşelim hahaha osmanlı gördüm senı HAHAHAHHAHA[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ağbi sen olsan naaparsın nabız 3.5 atıo benim içimden bi ses baslamadan bitircez diyo oyunu :D[signature][hline]o değil de iki gun sonra okul war lan napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 walla bencede 8. evren birlesip öbür evrenleri linç edelim[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: The_Delucian, 17 Eylül 2005 21:29 tarihinde demiş ki: 4. ulkedeki zulfıkar benım ... dreagloth zaknafeın gany(patıcık) sınır komsularım ... 8. ulke delucıan el ust koseye vermıs sadece 2 komsulugum var bırıde bos dıgerı stronıa isimli biri ... valla su koruma kalksada su bugdan olusan askerlerı bı kullansak bı erıtsek :) adanın yukarısındaki Tuna adlı diyar benim adım Silvar[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aha bu seferde gider-gelir ve istatistik tabloları mbozuldu :) yerleri burda söylemeekte fayda var.. acemiyim diyene dalabilir herkes..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bozulmadı kapatıldı bir süreliğine forumları takip edin lütfen.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ne forumu.. burdayız işte bişi yazmıyo bak..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Sorj, 17 Eylül 2005 20:09 tarihinde demiş ki: said: fir3blad3, 17 Eylül 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ade vardı sand vardı. eq tayfası orda herhalde :D Ade,Sanda(sand yok sanırım),Rdoan gördüm ben Felgar,Basat,Kanuni abilerimiz :( ah be... en çokta basat abiyi severdim.Hepsini severdim Fendail (Felgar) Kanuni,Sand,Rdoan,Bi tane Gay cleric vardı :P unuttum ya OFf gaza geldim eq i yükleyip Açsammı account'ı tekrar :) Ezik Druidimle :D :P oynamicam başka bişey açardım.Sanırım :P sorj o saydiklarinin bi kismi eq2de bi kismi wowda artik..kanuni wowda bladefistte alaturqua'nin kurucusu gene güzel bi guilde sahipti en son oynadiimda..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 teknoloji araştırmasına gold ayrırken dikkat.. günlük geliin %x ini değil toplam paranızın %x ini alıyor.. açık kalırsa kurutur adamı.. (neyse şansıma tüccar ı lv3 yaptım gral apra geliyo :) )[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben ilk basladıgımda teknoloji onemlidir hesabı yusde 30 yaptım simdi acısını cekiorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Oyundaki Nickim : Dragon Koordinat 1:2 Sınıf Cüce Blacksmith Güzel oyun bayaa eğlenecek gibiyiz.Bu arada ogamein tahtına oturur bu oyun.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya ben naapayım bütün paramın 120 k sını teknolojiye vermiş yüzde 3 tü aslında :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: LethE, 18 Eylül 2005 04:44 tarihinde demiş ki: ne forumu.. burdayız işte bişi yazmıyo bak.. Palantis in forumlarına diyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ewet birleşelim 8. ada olarak dimi yaww[signature][hline]o değil de yarın okul war lan napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 lethe 7.adayi alalim beraber :) birde orda paticikten birsuru kisi var pati guild i kurulursa savaslar azalir,ama dersinizki biz ic savas cikaririz :) kurun[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 valla 5 kisilik bi ittifak kurucam.. bu 5 kisi ye yardım edicem yardım alıcam..brave e sordum sende gel istersen[signature][hline]Bıktım.. palantir forumlarına girdimdirek draegloth diye biri laf sokma gayreti gosterdi ne diyim.. uzak duruyorum bende [Bu mesaj LethE tarafından 18 Eylül 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yaw benide alın bavulları falan tasırım siz de beni korursunuz??[signature][hline]o değil de yarın okul war lan napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Isim : Rametullah Histani Toprak adı : Arabian Deserts Irk : Ogre Sınıf : Wizard ulan adada benden başka adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Gany bucukluk rogue paticik koydum yerleskemıde :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 haha 99. adadayım kosede bole ezılmıs sekılde duruyorum. ama caprazımdakı kosede eternalı gordum bı sewındırık oldum :D (eternal yanına kadar butun bolgelerı alcıam gorurusun D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: jacabo, 18 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki: Gany bucukluk rogue paticik koydum yerleskemıde :) kuzeydeki Tuna adlı diyar benim[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hata yapmısm pardon 8 deyım ben :D hanı su kosede uc noktada stonia warya :D EDİT: alamazmısım etraftakıler benden saglam :D bıde benım teknolajıler bıtek atak bazlı onu nasıl tıcaret bazlıya cewırıcem [Bu mesaj Blinky tarafından 18 Eylül 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Gerçzektan güzel bir çalışma..ufak tefek bug ları saymazsak tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ufak tefek? wtf ? :P[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar