Buzi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 - 10 Aralık 1201 - Ordumuz xena tarafından komuta edilen ordu ile ynmh civarlarındaki meydan savaşından büyük bir malubiyetle ayrıldı! Şehrimize dönen ordumuzdan kalanlar 13 savaşçı 101 okçu 3 brutalist 5 komutan . Kaybedilen savaşın ardından ordumuzun büyük bir bölümü yok edildiği için için büyük bir moral bozukluğu aldınız. Şimdi yola çıkan; 2500 Okçu 900 Asker 600 Brutalist 400 Komutan 100 Kiralık 100 Mancınık Toplam attack gücü 780128 Toplam def 50000 Anti hp 25000 Hadi bakalım xena,YA HERRU,YA MERRU. +Yakıp yıkma %10 attack bonus. Kanlı bişi olcak gibim. [Bu mesaj Buzi tarafından 30 Eylül 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İyi iyi benimde 900 alan doldu.Yer lazımdı.Siz boyle yiyin birbirinizi de bize yol açılsın :D[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yok birbirini yemek değil,benimde yer doldu+popü doldu. Adada benden sonraki en büyük alanlıya daldım işte :[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: LethE, 30 Eylül 2005 12:03 tarihinde demiş ki: Şehrimiz Brechnar Ironhammer tarafından komuta edilen ordu tarafından işgale uğradı! Çetin geçen meydan Savaşı sonunda şehrimizin savunması şehrimizi büyük bir kahramanlıkla savundu ve düşmana geçit vermedi! Şehrimizdeki savunmamızdan arta kalanlar 365 asker 6 doktor 1. ordumuzdan 18 asker 1 komutan . Bu savunmadan 20 puan kazandınız. eh be elan sana saldırdım 4 toprak aldım.. sen benim 200 e yakın brutalistimi.. 6 komutanımı aldın.. sağ kalanlar da geri dönmediler anlamadım.. ejderhamı kestin HÜLEEEN!! :D bende kaybettim diye uzuluyodum gecmis olsun :D[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 neyse tüm ada toplanalım nwalkaya saldıralım çok güçlü oldu.. bide anlamadım güya 900 toprak limiti adam aldıbaşını gidiyo :D[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 nwalka patimi vede koordinatları ney ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yazıktır kıymayın bana :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 eheh benımde durum ıı baya bakalım yardırıcam saga sola[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 lethe cim artik ben senin canin degil nwalka nin caniyim :D dokunmayin nwalka ma keserim ejderlerinizi :) o beni himayesi altina alcak underworld u yeniden kurcaz(discolu,barli fln :)) o kral olcak bende prens hehe[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 01 Ekim 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 prens : baba ben ne zaman kral olacam ... kral : Ben ölünce ... Prens : Ne zaman ölecen ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 :) yok canim ben hainlik yapmam sadigimdir ben ama tabikide bazi isteklerim olcak :D sonucta ayak isleri de cok onemli islerdir dimi nwalkacim canim :)[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 01 Ekim 2005 03:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 01 Ekim 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 nwalka 2000 alana merdiven dayamis bile :) asmis bir kisiliksin sen nwalka onunde saygiyla egiliyorum ne diyim :)[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 01 Ekim 2005 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Way beaa daha 1000 alana zor ulaştım.Nwalka sıçrama yapmış.Hımm nasıl yapsak.Köy çıkartam biraz bari.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Alan olayını biraz abarttım sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 eeh 1500 e geldim bende alan da 2.yim.. inşallah kurtarıcaz.. nwalka bana nufüs dağılımını atsana özel den bakıyım nasıl senin gelir gider durumu. .(valla kötü bi amaç yok)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 beyler allah aşkına biliyorum konu dışı ama yardım edin bu cs ve tf serverlerine noldu bi yardım ya oyunvadisinin? şimdiden özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Saldırdım,öldüler.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yaw ala max ın (900+savasta kazanılan) üstüne nasıl çıkıyor yaw ??? anlatında öğrenek ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 İyi tanrıyı seçersen cennet büyüsü sayesinde alan arttırmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Oyun acaip zorlamaya başladı.Harbi kendimi Başbakan gibi hissetmeye başladım.Bi yeri düzeltiyom diğer bir taraf eksik kalıyo.Savaşa mı yollayam ekonomi ilemi uraşam kaldım vallahi. Alan bitti yemek kapasitesi %104 ama yakında oda tükenir.Max. popülasyon doldu.Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete.Bende popülasyon biraz azalsın genel puan gükselsin diye paso savaşa gönderiyom orduyu.Hem alan geliyo hem askerler eksiliyo.Biraz ekonomiyi yoluna koyup alanıda genişletince tekrar basıcam gaza.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 nwalka bakiyorum cosmussun :) 3000 alana gelmek uzeresin ne diyim iyilik tanrisina naptirdin cennet i kendi ulkenemi kurdurttun da o kadar alan aldin :)[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Tanrılar benim yanımda :P İnşaat yapamadıktan sonra 3000 alan olsa nolur olmasa nolur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ya herkes bi sirayla alanini ve nicklerini yazsada birbirimize saldirmasak yada dikkatli olsak. Ben BlooD 33:14 teyim. [Bu mesaj Prophecy tarafından 01 Ekim 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 :) zaten herkes patiden orda,bilmiyorum belki bikac kisi vardir patiden olmayan ama onlarda ogrenmislerdir :) yani yazacak olursak bu topic cosar ve oyunda savas kavrami biter :)[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 01 Ekim 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 meteor isteyen varmıı :D[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar