Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ya hic mage im olmadi ama undead mage acicam bi tane Burning Legion'da, Anlamadigim, Nasil mageden memnun olamiyorsunuz? :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mageler iyi güzelde bir resist herşeyi mahvediyor... Yada mananın drain olması vs vs Tabiki iyi oynanırsa 3-4 adamı aynı anda çok rahat alırsın ama dediğim gibi en ufak resist herşeyi b.k ediyor mage zevkli ama garantisi olmayan bir grup herşey olabilir :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 6 snde 4k dmg? Shaman'i indirmeler filan ancak dusuk lvl'larda olabilir. LvL 58'den sonraki adamlari fire mage biraz zor indirir cunku end game raid'lere baslamis insanlarin hem base hemde ustlerine giydikleri itemlar sayesinde resisti artar. Gecenlerde bi dwarf priest benim fire buyulerimle dalga gecip daha sonra pom+arcane power+pyro'mu resistlediginde bunu daha da acik gordum. Bu tek olay degil, artik fire magelerin casual gamerlar disinda, ustu basi duzgun adamlara karsi pek bir sansi yok. Zaten hafta sonu jubilemi yapip, arc/frost'a geciyorum. Ondan sonra da itemlar tamamlaninca, elemental olurum herhal. [Bu mesaj Befounder tarafından 05 Ekim 2005 06:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Neden pyro aliyorsun ? az bucuk min dmg icinmi yoksa biraz daha dot icinmi 6 talent harcamak bilmiyorum ayrica priesti tebriketmek lzim arcane power i görüp dispell e basmamiş. Pyro = Sux İmzada profilim var telentimi tavsiye ederim pyro nedir yahu lvl mi kasiyorsunuz... 200 resist aşağisi buyuk sorun olmaz ki yukarsininda hp si yada manasi apsi criti bişiyi mutlaka azdir o kadar yüksek resist yapan adam mutlak birşeyden ödün veriyordur vardir bi handicapi Şu spell crit bug u düzelsinde rahatliyalim. Şhaman indirme konusuna gelince bakiyorumki büyün şaman arkdaşlar kral mod a girmiş söyle zor böyle zor büyütmeyin arkdaşlar bu kadar şaman deneyimim var öyle herkezi çıtır çerez yapmalar 6 ay evveldi şimdi herkezin elinde 300 vuran silah herkezin üstünde +200-250~ dmg set oldu herkez classini ögrendi şamani nasil kesebileceğini ögrendi (Sam hariç huehe /wink /topuk) :D [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 05 Ekim 2005 06:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Açlık sadece, OH NOES RESISTS![signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ben Mage in bi tek Cojure water ve food olayını seviyorum. Shamana da getirselerse Conjure water :P[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 21/30 arc/frost mage derım baska bısı demem.Şu coc bir hastalık işin acıkcası :) tabıkı ice block u unutmamak lazım... Oyunun başından beri fire mage tim ve bır kere frost olduktan sonra ısın aslını ogrendım cooldown bekleme derdine dusmektense guzel guzel coc larımı yagdırım yeterlı :) firemage arc power acar => frost mage ice block geriye kalır 5 sn onuda fire wardla karsılasan bıraz yeterlı bence...[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... [Bu mesaj silent tarafından 05 Ekim 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 birde baska birsey soylicem mageler kadar iyi farm yapan bi karakter olamaz bi de yaninda priest oldumu 1 dakikada 40 yakin mob kesebiliyosun arkadasla biz baya bi kesmistik[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 eger resist sorunu olmasa pyro gayet güzel gidiyo arcane powerla.ap fireball 1400 damage falan pyro 2k vurabiliyo ama resist herşeyi mahvediyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 2 Tip mage var 1. Karşısında en fazla 4k healt ve 0 fr gören tipler. Bunlar Sheep-AP-Fireball-Pom Pyro gibi combolarla mesut bi şekilde yaşıyanlar. 2. Diğer tip ise herkezin pvp setinde bile 60-70 fr la gezdiği. Warriorların 5.5+k healtle gezdiği. Ellerinde epiclerle dolaşan melee tiplerin olduğu serverlarda oynıyanlar 1. Şıktakilerin yerinde olmayı isterdim gerçektende. Ama üzgünüm benim 1k min dmgli fireballum 300 critlio BL de... Priest donuma kadar dispel edio beni görür görmez... Size o serverlarda bol eğlenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: _ILuVaTaR_, 05 Ekim 2005 14:15 tarihinde demiş ki: eger resist sorunu olmasa pyro gayet güzel gidiyo arcane powerla.ap fireball 1400 damage falan pyro 2k vurabiliyo ama resist herşeyi mahvediyo tabi. Bu bahsettiğin dmglar warlock hunter gibi classlar için normal rakkamlar. Sen 31 talenti arcane e vererek ortada kalırken adam normal talentiyle o dmg ı furuo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 dedikleri gibi full epic giyinen bir priestin yuksek resistleri, yuksek manasi ve yuksek HPsi cok rahat olabiliyor. Ayrica pyroyu kucumsememen lazim, son levellarda pyro+ap ile cok yuksek critler vuruyorsun. Tabii bizim bu kadar talent ve birkac dakikada bir kullanabildigimiz bu yuksek dmg burstunun diger classlarda siradan olmasi da uzucu birsey. Tabii bu dmg'i sadece bir kac "casual" gamer'a vurabilmek daha da uzucu. Duzenli raid yapan, donanimli insanlara ne pyro, ne blastwave ne birsey calisiyor. Talentlarina baktim 21/30, blastwave uzerine gidilmis. Pyrodan vazgecip blastwave'e gecmem, en fazla bazi dungeonlarda isimin hizlanmasina yarar. Tamamen firedan vazgememin nedeni artik US Warsong'da insanlarin tepeden tirnaga epic ile gezmesi. EU daha genc bi yer, bu kadar donanmamis olabilir henuz. Tabii su anda herkesin FR resist gezmesi, tum end game raidlerin FR gerektirmesi ve itemlarin da nedense bu sekilde dusmesi yuzunden. Frost mageler henuz tehdit olarak gorulmedigi icin, onlara karsi daha item cikarilmadi.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Abi o zaman warrior beni yakaladımı 4 saniyede 10k dmg vurcak toplam ben napayım mage çok iyi diyosun ama onlar cooldown olan şeyler istediin an kullanamıyon. Fire mage güçlüdür ama fire mage olarak item toplamak çok zor ayrıca ressit oranları fire için ne kadar dengesiz bi bilsen warrior bana normalde 1000 vuruken benim accık armorum onu 250ye düşürse warrior kesin ağlardı ama 10 resit benim vercen 1000 dmi 250ye hatta 0a indirebiliyo vede çok sık oluyo[signature][hline]Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Arıyor Server: Burning Legion MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yahu resistleri yok varsayalım (ki bazen pyro bile resistleniyor, sinirrrr) rank reward (epic) + cart curt yan itemler + weapon ile birlikte valla magein safi arcane explosu yeter :P mage palada keser herkesi de keser de, yılandan korkmam priestden korktuğum kadar. evet 2 tip aşırı uç vardır magede ama bana göre şöledir: 1. pve: dungeonda takılan int spirit kasan ve mob droplar giyen frost mageler :) 2. pvp: bg'ye giden, 31a/20f talentli, rank reward set ve item giyen magelerdir. note: istisnalar kaideyi bozmaz, genelleme yaptım. çünkü bunlar 2 aşırı uç, bunların arasında daha 3-4 talent build daha var ve tabi kullanım şekilleri farklı. ha bir de şu var " ben forstum ama duelde kralım" tarzında laflar da istisnadır çünkü ben burda mükemmel modelden bahsediyorum yani çok iyi oynayan full epic set 31a/20f, frostu duelde yener ama frostta daha hızlı para kasar. o nedenle hepsinin meziyetleri farklı ve kimyada da olduğu gibi mükemmel model sadece bir hayaldir. bu oyunda teoriler pek de işe yaramıyor, fenrah die bi eleman var FW'de çok iyi oynuyor o nedenle forst olmasına rağmen alıyor arcane fireleri, ama bir arcane fire var ki onun kadar iyi oynuyor ve fenrah mecburen yeniliyor çünkü "matematik :P" neyse şimdi baskı olcak bana herkes bu mage daha iyi dicek o nedenle tekrarlıyım MÜKEMMEL MODEL'den BAHSEDİYORUM VE GENELLEME YAPTIM ÜSTÜNÜZE ALINMAYIN.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: ozii_x, 05 Ekim 2005 01:28 tarihinde demiş ki: said: _Rion_, 05 Ekim 2005 01:26 tarihinde demiş ki: mage gordun mu kac pala gordun mu arkasına sıgın sonra bakarsınki pala Shield + Hs kullanınca Cuk gibi ortada kalırsın.. rp yapan bi pala nın arkasına saklan sende :) yani benim[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar