BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sensible o dedigine warlock deniyo be gozum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hayır ya anlatamadım. Hani shaman dediğin toz vesaire. Böyle olsa,full pislik olsa. Evet warlocka benzedi böyle diyince ama çok daha farklı. Su üstünde yürüme falan kalsa. Hatta şöyle bi özellik olsa 500 yarddan falan lanetlese ehehe :) Öldürmesi de o kadar zor olmasa... Kendini kurtarmak için halisünasyon yeteneği falan olsa. Hayalimdeki class işte[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 500 yarddan curselese NERF SENSIBLES IMAGINARY SHAMAN[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Shamanlar sallıyo en son mageye hangi patchde bişiler geldi --==Şu ..... arcane missiles buglarını düzeltme hariç==-- Boş kalmasın diye düzeltildi yazıyolar hep[signature][hline]Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Arıyor Server: Burning Legion MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aynen ya arcanelere buff felan geldi diyenin alnını karışlarım :) Zaten o bugu da düzeltmediler daha büyük bug yarattılar :) şöle sw'den beri orgrimmardaki bi adamı görebilsem ordan ordaya missle atabilirim :) buga bak zuahha. Ama öle bg'de, duel'de felan kullanamıyorsun yapması zor, neyse ya nerf şaman ya! bu arada katılıyorum biraz palalar "en sonunda" şamanlara tam rakip olabildi, daha önce "bana göre" daha güçsüzdü şamana göre. Ama şamanların da "abi nerf manyaa olduk" şeklinde söylemlerine de teesüf ederim XD yau nerde o nerfler :) ben hala şaman görünce üç buçuk atıyorum, ve herhangi bir güçsüzlük de sevmiyorum. Asıl magelere hiç buff gelmedi hatta bazı arcane büyülerimiz nerflendi ve rakiplerimizin nerdeyse hepsine buff geldi ve otomatikman "nerflendik" neyse allahtan 1.9 da buff gelcek son laf olarak da eskiye göre daha güçsüz söylüyorum : Nerf Shamanz[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 blizzard şaşırma sabrımızı taşırma.Siz nerf dedikçe Bliz inadına nerfle mio.Siz şaman almayı bilmiosanız nerf merf deyip te ortalığı meşgul etmeyin.... Shaman ve Shaman sevenler derneği[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Warlocku neflediler, soullinkle aldığımız hasarın %50si değil %30u miniona gidecek artık, ve ruinin critical damage bonusu %100 değil %60 olacak.Yani warlocku güçlendirecez diye o kadar umut verdiler şimdi de gelip nerfliyorlar olucak iş mi?[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW [Bu mesaj Razien tarafından 04 Ekim 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 warlocklarda death coili bufflamıyorlar mı? yanlış mı biliyorum? herhangi bir fikrim yok öyle sordum sadece. :)[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ee yok oyle bisi sallamayın:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Death coili bufflıyorlar ama ,yemişim death coili ruinle soullink bir işe yaramadıktan sonra, hatta artık hiç demo warlock görmiyeceğiz herkez mecburen des veya aff olacak[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 shaman nerfffff[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ne alıp veremediğiniz var shamanla anlamadım. O zaman hunter lara da nerf gelsin adama shock atıcak mesafeye yaklaşana kadar hp 1/4 ine iniyor. Böyle her ölen nerf derse uo ya döner. Zamanında nebula'dada her ölen foruma bi topic açıodu sw/fenc/mage vs. çok güçlü diye anlayamıyorum ben bunu. İyi oynayana kimse çok güçlü değildir. Ve son olarak "Learn to play your class" :-)[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bu mage bugı yuzunden az zor durumda kalmadık ya ınstance da,bir moba missile yollarken bakıyorum baskasının sheep bozulmus,hemen onu secıyorum shep için ne göriyim,missilelerin sonuncusu direk o moba gıdıyor,yada biriyle ugrasırken eliniz kayıyor bosa missile vs,gıcık edici bir durum,en kullanıslı oldugu yerse ratchet:)en uzak mesafeden gemidekılere saldırıyorsun ve guardlar bısı yapmıyor:)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 asılsız cıktı kısaca yok nerf merf shamana ohh guzel :D[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Razien, 04 Ekim 2005 19:38 tarihinde demiş ki: Death coili bufflıyorlar ama ,yemişim death coili ruinle soullink bir işe yaramadıktan sonra, hatta artık hiç demo warlock görmiyeceğiz herkez mecburen des veya aff olacak - dmgın % 30 a bölünmesi demek petinin senden önce ölmemesi demektir. Petsiz warlock ölü warlocktur. Saçma sapan konuşup buna nerf demeyin... - Dmg outputu yeteri kadar yüksek zaten warlockun. Bi adamın yazısı var bu konuda forumda. Artık shadowboltum 5k değilde 4.6 furacak aman aman ne üzüldüm diye... [Bu mesaj cashar tarafından 05 Ekim 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 warlock ıcın konu acın ıstersenız[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 . [Bu mesaj Razien tarafından 05 Ekim 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 gelmez Nerf falan Elementa Fury'me.. gelemez.. gelmesin!![signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 gelicek tüylü gelicek. Sana çok gıcık oluyorum zaten. Nezaman yolda görsen bana dalıyosun.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 uzun kulak değilmisin, dalarım tabi ehehe :) açıkçası geleceğini hiç sanmıyorum.. Ele ağacını ntek adam gibi özelliği o zaten.. Shaman'ı Shaman yapan instant castlere nerf gelirse bugün, başka bigün totemleride AoE'ye açarlar.. hiç sanmıyorum açıkçası geleceğini.. Buff Shammy :P[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 warlockların death coili galiba 2sn liğine wonder yapıo acaip güsel olmuş warlock için bide o elemental fury'e nerf olayını ben uydurdum itiraf ediorum :D[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 1.8 de bı ara yazıomus ole bısey suanda yok ama demekkı yok nerf merf rahatladım :)[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: shippy, 05 Ekim 2005 19:21 tarihinde demiş ki: bide o elemental fury'e nerf olayını ben uydurdum itiraf ediorum :D e aferim; indirdin kalbimize..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar