Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: tunca, 12 June 2003 21:15 tarihinde demiş ki: öle yapcaana orayı marklasan her gorduunede rununu daıtsan =)[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Aslinda mantikli yere falanda atiim bi kaçtane dimi :)[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ehehe Gate Yerleştirsinler GM'ler Bi Tane
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: Ripper, 12 June 2003 22:12 tarihinde demiş ki: Ehehe Gate Yerleştirsinler GM'ler Bi Tane Öyle bişey yapmak için yıllar beklemek lazım Dani yine lag yapmak için elinden geleni yapıyo ordan oraya ışınlıyo abuk subuk şeyler ya uf doğru düzgün oynadığım bir gün olsa 5.ci kattan aşşa atlıycam valla... YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :)[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 keske baglantım 4mb olsa ne bu ya lag dıorsunuz alt ttarafı 64kmız var olcak tabi bide 9gb harddiskim var neyse alcam hafatya 80gb sabırlı olun ztn tuncaların hastaneye kurucas [Bu mesaj slayerrr tarafından 13 June 2003 07:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ya valla diyorum çok sinirleniyorum bende 70saniyelig lag var Riruix diye biri sıfır lagle gelip üst üste in vas por atıyo şahitlerim var üst üste o kadar manayı nerden buluyo bilmiyorum Hem sıfır lag hem sınırsız mana normalde birine ok attığımda 6da 1 enerjisi gidiyor ama bunda bırakın 6yı 10da 1 gitmiyo ve biz lagdeyken o nasil lagsiz onu kavramis değilim birtek gmler lagsiz gezer onun olmasi için serveri açan kişi olması gerekiyo diye düşünüyorum...[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Valla diyorum çok sinirleniyorum sınıfta kaldım zaten bide o bindi üstüne sinir üstüne sinir yeter ya yeter!!!!!!!!![hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Arkadaslar riruix benim ne server makinesinden oynuyorum nede sizden bir farkim var yani bilip bilmeden 0 lag falan demeyin üzerimde ranger set mage robe +15 bs ve nigghtmareden baska bisi yok ayni sheyler sizdede olabilir ki vardi yani anliyacaginiz sizle esitim sadece gidip spawndan tamlemek yerşne yada satin almak yerine edit yaptirdim ama abartmadim ve gercekten sizle esitim isterseniz charin accsini verim girin kendiniz bakin[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 İşte server makinesinden oynanan acc lagsiz oluyor.. Burda bir suçlama yok sadece haksızlık var[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Clarissa, 12 June 2003 22:36 tarihinde demiş ki: said: Ripper, 12 June 2003 22:12 tarihinde demiş ki: Ehehe Gate Yerleştirsinler GM'ler Bi Tane Öyle bişey yapmak için yıllar beklemek lazım Dani yine lag yapmak için elinden geleni yapıyo ordan oraya ışınlıyo abuk subuk şeyler ya uf doğru düzgün oynadığım bir gün olsa 5.ci kattan aşşa atlıycam valla... YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :)[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için... clarissa laflarina dikkat et ben lag ı azaltmak icin elimden geleni yapııorum lütfen yazarken biraz olsun düşünerek yaz abuk subuk konusurum buda seni ilgilendirmez beni alakadar eder benim sorunum istediyim yerede teleport olurum buda benim sorunum senin degil oke?
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Tamam afedersiniz söz bundan sonra böyle şeyler olmicak serverdaki lagin düzelmesini herkes gibi beklicem bende :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 anlatamiyorum galba server makinesinde oynamiyorum owner sorders ve serverda onun evinden acik[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ... [hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: [Bu mesaj gremlin483 tarafından 13 June 2003 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: tunca, 13 June 2003 13:09 tarihinde demiş ki: anlatamiyorum galba server makinesinde oynamiyorum owner sorders ve serverda onun evinden acik[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Ya hayır canım peki tamam özür diliyorum herşey için ben yanlış anlamışım ozaman pardon :) afedersiniz bu konu burda kapansın lütfen sorun benden kaynaklanıyo pardon :)[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 dondum =)[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ya burock su yaptıgıına ne gerek var ya dondum bosu bosuna bırakında rahatca oynıyım ya[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Arkadaşlar aslında server lag olmasa başından kalkmam umarım lag sorunun önüne geçilir çünkü playerlar çoğalmaya başlıyo gerçektende nebulayı bıurakanlar varmış duymuştumda inanmamıştım :) Eğer büyük biri olsaydım ve iyi bir şirkete sahip olsaydım ve bu oyunu hala şimdiki gibi sevseydim değil sponsorluk aylık 1 milyar verirdim ama nerdeee. Böyle bişeyin olması imkansız sanırım (sınıfta kaldımda) Bu arada tekrarlıyorum vendorumda çok güzel hayvanlar var satılık yakında golem satımına başlıcam... Acele ederseniz bir tane Silver Steed 42500gpye satılıyo minoc kuzey madenlerinde bir towerda önünde 3 tane vendor var biri siyah mage robe giyiyor adı *Clarissa En Deth* çabuk bulun gerçi quest yapmış gibi oldum ama neyse...[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hahaha ordaki 3 vendordan biride benimki Gizmorin En Deth beklerim silver steed bende kaçtı 300k mı ne çabuk clarr ın kine yetişin olmassa 300k bayılmak zorunda kalcaksınız eheheheh[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Gizmo bana kendi serverının ipsini verirmisin bide GM acc verirsin heralde :)[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ırc serverımız /server irc.doruk.net Kanal Darkrealm[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Burcok un rahatsız ettikleri bana page atsın.
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Nedense dinlenmiyoruz bile.Marilyn burock diorum oyunda değil dio kayıp xxx spawn lar ile ilgili bir acıklama yapın degıstımı kayıp...[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 UFF 24 SAAT AÇIK DENDI MAKINA DINLENSIN DIYIP KAPADINIZ SERVERI LÜTFEN AÇIN :(
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ripper ancak bu kadar oyun oynarken page bile cvb verilmeyen (verilmek zorunda degil) oyundayken birden biri herkezi stone yapar bir yere isinlar durup dururken bi staff gelip saldırır.ne bekliiosun baska?[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ARKADAŞLAR KOTU ELESTIRILERINIZI BASKA YERE YAZIN BIKTIM CUNKU BEEYENMIYORSANIZ OYNAMAYIN BU ARTIK KACINCI MESAJIM BIKTIM YA SABIR KALMADI VALLA BEN SERVERI GIRGIR OLSUN DIYE ACIOM OYNAYLAR BILYOR SIZ CIDDI SANDINIZ HERHALDE??! BENIM MAKINAM DORUK NET SPONSORLUGUNDA ACILMIORKI HER GUN 24 SAAT ACIK KALCAK DEMI AKSAM AKSAM SINIRLENDIRMEYIN LUTFEN.BIRAZ ANLAYIS GOSTERIN YA=?? GECEN SEFER 2 DEFA BILGISAYARIM YANDI TOPLAM HASILAT = 550$ TUTTU BUNU SIZ DEGIO BEN KENDI PARAMLA ODIORUM 2 KERE ANAKART 1 KERE MODEMIM YANDI = 64k 2 KERE DEYSITI ICIN GARANTISI YOKTU YETER ARTIK RICA EDIORUM. DAHA FAZLA POST ATMIYACAM U KONUDA. DIP NOT : BAMOS ARKDASIM YADA ADIN HER NEYSE KOTU ELESTIRILERINI KENDINE SAKLA LUTFEN BIKTIM ELESTIRILERINDEN OYNAMADA SERVERIMDE BEYENMIYORSAN BEN MATRAK OLSUN DIYE LOCUS KAPALIYKEN ACTIM SONRA TUNCAYA DEVREDICEM.. [caps lı yazdım bile bile.]
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Slayerr burası form ıstedıgım her sekılde elestiri yaparım.makinabi bu kadar dusunuosan hıc acmayacan bu kadar adam orda gercekten bır seyler yapıo yada acıcaksanda ne olursa olsun bıraz ciddiye alcan.[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Öne çıkan mesajlar