Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Realm

tunca

Öne çıkan mesajlar

said:
Ripper, 12 June 2003 18:48 tarihinde demiş ki:
Bende Axa En Deth Clarrisa'nın Diğer Kardeşi

Benim bir Family Guild im var oraya kardeşlerimi koyuyorum [RP] yapıyorum biraz oyunda kardeş oluyoruz guilde ekliyorum 2 tane gerçek abim var Biri Gambit fazla girmez biride Samuel Jarome ama guilde girmek istemiyo :)[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize?
...Tanrı herkese
...iki ayak verdi yürümek için,
...iki el verdi tokalaşmak için,
...iki kulak verdi duymak için,
...iki göz verdi görmek için,
fakat neden bir kalp verdi bize?
Çünkü diğer kalbi başka birine verdi,
Gidip bulmamız için...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi server açık olsaydı house vendor alırdım sonra onun içine tamelediğim hayvanları koyardım (unicorn, nightmare, shire) hemde ucuza satarım merak etmeyin kuzey madenlerinde küçük bişr yer var kayalıkların arasında onun orda tower var önünde guild stoneda orda tabelada Family Guild yazıyo girince vendor koyucam oraya marklayıp gelirsiniz umarım iyi iş yaparım baya reklam yaptım zaten... :)[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize?
...Tanrı herkese
Gidip bulmamız için...
Sosyal ağlarda paylaş

ripper cesedin yanındaysa nerde oldugunu soyle yanında değilse ceset home home home yaz[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize?
...Tanrı herkese
Gidip bulmamız için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bameso, 12 June 2003 18:39 tarihinde demiş ki:
ucantekme cıkıp girdigimde dani milleten özür diliodu belki walker die bir char acıp edit =) yapmıs olabilir.[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
ben herkezden killedigim icin degil yellde küfür ettigim icn küfürde degil CIKIN LAN AIJD1 gibisinden bir msj ıcın onuda ben degıl arkadasım yazdı o konudada o cocugun adına özür dilerim walker da a.k.a Xlach Vlyan dir onuda tanırlar zaten rename ettik
Sosyal ağlarda paylaş

ben abim (ucantekme) adına özür diliyorum herkesten çok pardon yanlış bir anlaşılma olmuş ancak ben birşey istiyorum tamam edit yapın benim umrumda değil ama lütfen onları köyün içinde dehşet vermek için ayarlamayın :)[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize?
...Tanrı herkese
Gidip bulmamız için...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar belirli editler var onlarda öylesine oynior bidaha .kill gibi bir olayin bir player tarafından yapılmasına izin vermiyecem invul da öyle genede ÇOK ÇOK ÇOK AMA ÇOK PARDON! ve yapılan hatalardan dolayı ÖZÜR DİLİYORUM bundan sonra daha dikkatli olucam bu konuda bana güvenebilirsiniz daha yenilikler olcak server'da.Kalbini kırdıklarım içinde gene çok özür dilerim umarım affedersiniz.
Dip Not:Server açıktır.
Dip Not2:Server de lag arasıra azıtır arasıra 0 olur lagın kaynagıda ben degilim arkadaslar malesef elimden geleni ardıma koymiorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bayanlar belki şimdi yazıcak olduğum şey buraya uygun değil ama dark realm hakkında bir tek bu konu var bnde buraya yazıyorum...

Minoc Kuzey madenlerinde bir tower var orda bir vendor var sırf animal satıyo buyrun gelin beklerim
Silver steed
Unicorn
Nightmare
Shire
Kiirin
ve daha neler neler hatta Silver Steed rune u bile satıyorum
buyrun gelin İsterseniz bulun beni gate açıyım[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize?
...Tanrı herkese
Gidip bulmamız için...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...