Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Realm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ohoh feci zevkliydi cidden para kasmayı bu kdr kolay yapmanız inanılmaz güzel bi düşünce tam bana göre bunalımda olan ve zaman geçirmek isteyen insanlar gibi yapılmış nickim Gizmorin herkesi bekleris inanılmaz zevkli oluyo cidden...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Mesaj tarihi:
Bu kadar cok lag varken pwp turnuvasi yapılmasi cok sacma once lagin onune gecilmeli bence[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Mesaj tarihi:
said:
PawligeR, 11 June 2003 16:55 tarihinde demiş ki:
ewet lag cok az saolun vakit gecirelim bari.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »
« Volkan Polat »
« Ankara»

Hahahah[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Mesaj tarihi:
Hyr konustugunuz her sey gercekten guzelde nie lag yok diyip milleti kandırıosunuz ? en az 45 sanie lag var[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Mesaj tarihi:
arkadasım ben veya baskaları saat bası oyuna gırıp test etmek zorunda degıldır. benım dunku gırdıgım vakıt lag yoktu ve ben elestırımı ona gore yaptım ama bugun laglı olması benım yazdıgım sozlerle alakası yoktur.anlatabıldım mı.?[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »
« Volkan Polat »
« Ankara»
Mesaj tarihi:
Peki ben konusurken Lafımda senin veya baska birinin name i gectimi ben senın hakkında elestiri yaptımkı sen kendinde bana cevap verme istegi duyuyosun ben gayet genel konustum[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....

[Bu mesaj Bameso tarafından 12 June 2003 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
genel konusmadın ıste benım yazdıgım yazı dan alıntı yaparak hahaha yazman ne demek oluyor bunu acıklarmısın bana.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »
« Volkan Polat »
« Ankara»
Mesaj tarihi:
son msj ın alıntı yaptıgın msj da ondan yorum yapıyorum.

benım sankı bır cıkarım varmıs gıbı sende benı yalancı cıkarıyorsun.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »
« Volkan Polat »
« Ankara»
Mesaj tarihi:
said:
Bameso, 12 June 2003 16:00 tarihinde demiş ki:
Hyr konustugunuz her sey gercekten guzelde nie lag yok diyip milleti kandırıosunuz ? en az 45 sanie lag var[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....

Son msj ım bu...![hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Mesaj tarihi:
said:
Bameso, 12 June 2003 14:38 tarihinde demiş ki:
said:
PawligeR, 11 June 2003 16:55 tarihinde demiş ki:
ewet lag cok az saolun vakit gecirelim bari.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »
« Volkan Polat »
« Ankara»

ben bunu kastedıyorum.bu msj ın dırek benı yalancı durumu dusuruyor oyle degıl mı?
Hahahah[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »
« Volkan Polat »
« Ankara»
Mesaj tarihi:
Anlamıosun galiba ben o konuyu kapattım =) ya bari konuyu saptırmayalım özelden atışmaya devam edelim yada bitirelim istediğin buysa Özür Dilerim[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Mesaj tarihi:
Ne biçim server ya Walker diye biri var edit üstünde newbie +15 kryss newbie robe allah bilir tüm skilleri gmdir statlarıda 1000dir kesiyo ve lootluyo britanya bankanın önünde bile kesiyo harika bir server yapmışlar bravo yani
Mesaj tarihi:
said:
Ripper, 12 June 2003 18:17 tarihinde demiş ki:
Giremiyorum bir sorun mu var? connecting'de takılıyor

Hyr hiç bir sorun yok ipyi yanlış yazıyosundur 15 dakka sonra save atılcak şu an saat 18:06
Mesaj tarihi:
said:
ucantekme, 12 June 2003 17:58 tarihinde demiş ki:
Ne biçim server ya Walker diye biri var edit üstünde newbie +15 kryss newbie robe allah bilir tüm skilleri gmdir statlarıda 1000dir kesiyo ve lootluyo britanya bankanın önünde bile kesiyo harika bir server yapmışlar bravo yani
para kazanmak çok kolay 2 ay önce açtıklarında para ile ticket alınabiliodu ve ticket ilede bless deed alınabiliniodu eğer hala öle ise adam para kasar 2 saat alır herşeyini newbie yapar nedir yani...
Mesaj tarihi:
ucantekme cıkıp girdigimde dani milleten özür diliodu belki walker die bir char acıp edit =) yapmıs olabilir.[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Mesaj tarihi:
Merhaba ben ucantekmenin kardeşi onun hesabından yazıyodum şimdi yeni hesap aldım kendime Danininmiş o karakter yellden özür diledi Ownerda azarladı onu öle bişeyler işte...[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize?
...Tanrı herkese
...iki ayak verdi yürümek için,
...iki el verdi tokalaşmak için,
...iki kulak verdi duymak için,
...iki göz verdi görmek için,
fakat neden bir kalp verdi bize?
Çünkü diğer kalbi başka birine verdi,
Gidip bulmamız için...
Mesaj tarihi:
said:
Heller, 12 June 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
said:
ucantekme, 12 June 2003 17:58 tarihinde demiş ki:
para kazanmak çok kolay 2 ay önce açtıklarında para ile ticket alınabiliodu ve ticket ilede bless deed alınabiliniodu eğer hala öle ise adam para kasar 2 saat alır herşeyini newbie yapar nedir yani...

evet hala item stone dan 60kya 60000 ticket alınıyo ama bir bless deed 1000000ticket istiyo bunuda yapmak için çok kasmak gerekiyo bnce...[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize?
...Tanrı herkese
...iki ayak verdi yürümek için,
...iki el verdi tokalaşmak için,
...iki kulak verdi duymak için,
...iki göz verdi görmek için,
fakat neden bir kalp verdi bize?
Çünkü diğer kalbi başka birine verdi,
Gidip bulmamız için...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...