Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Realm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
serverımız açılmıştır çok eylenceli
skilller istediginiz gibi falan girmek isteyenner iicin ip:
62.248.2.205,2593 [hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki:
siz takılın 24 saat exiqler!

Fizikçiler büyücülere inanmıyor... ben de bu durumda fizikçilere inanmayarak öcümü almış oluyorum -Zifnab

[Bu mesaj CEDAY tarafından 10 Mart 2003 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gm alımı yok shu anda =)[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki:

Fizikçiler büyücülere inanmıyor... ben de bu durumda fizikçilere inanmayarak öcümü almış oluyorum -Zifnab
Mesaj tarihi:
zuh zuh zuh deli laga rağmen elimde baya +15 var zuh zuh zuh bşi isteyen varsa bana gelsin nick aynı :)[hline]O mor henion i dhû:
Ely siriar, êl sila
Ai! Aniron Undo'mieL

Tiro! Êl eria e môr.
I 'lir en êl luitha 'uren.
Ai! Aniron...
Mesaj tarihi:
ya tunca şu forumu okuosan şu laga bi çözüm bulmanızı rica ediyorum gözünüzü seveyim bulun bi çözüm ya baya zevkli server da oynayamıoz :D[hline]Saygılarımla,
Mine Storm

Mine Storm, The Guildmaster of Rock'n Miners

Farmanin Storm, The zavalı elfin teki
Mesaj tarihi:
Tüm staffı ve Metayı gözlerinden öpüyorum yani içinde pek büyük ayrıntılar vs vs olmasada yinede beni gayet eğlendiriyo ayrıca tüm stafftan star chamberı 4 kez yaktığım GM havuzuna işediim jaile sıçtığım ve adminlerin guild stonuna nuke attırdığım için özür diliyorum özellikle metadan tabi o uğraştı benle hani söyliyim dedim staff bana kin beslemesin

Yo5uN
Mesaj tarihi:
evet baba kapalı istersen bizim server a gel... ip si:195.174.69.6 port: 2593 baya iyi bi server... beklerim...[hline]O mor henion i dhû:
Ely siriar, êl sila
Ai! Aniron Undo'mieL

Tiro! Êl eria e môr.
I 'lir en êl luitha 'uren.
Ai! Aniron...
Mesaj tarihi:
laga chaaare yok malasef cableden açıyorum
öylesien açmıştım ama serverda ciddi ciddi kasanlar var yaf =) adamlar nebulayı bırakıyo[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki:

Mesaj tarihi:
ya usta server öle böle deil süper zevkli ya :D valla aç yaw çok beğendim ben[hline]Saygılarımla,
Mine Storm

Mine Storm, The Guildmaster of Rock'n Miners

Farmanin Storm, The zavalı elfin teki
Mesaj tarihi:
açık şu anda[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki:

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Tunca senin dark realmde taaa ilk açıldığı zamandan beri oynarım en sevdiğim en eğlendiğim shardlardandır senden tek ricam sürekli açık tutman...
Başarılar...[hline][b]* Never Feared
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...