Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadasım direk hoparlörden müzik Dinletiyo MSN den Help:)

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

ya arkadasım direk hoparlörden bana muzık dınletıyo msn den dedım mıkrofon mu dayıyosun dedı hayır direk ac diyo mikrofonu acıyorum dırek dınletmeye baslıyo msn den gelen seslerı bıle duyuyorum nası yaparız bunu bı bılgısı olan warmı??[signature][hline]cats rulz =)
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır onun mıkrofonu yok direk hoparlörden naıs yaptın olm dıyorum ne bılıyım ben dıyo taktım dırek arkadan hoparloru mıkrofondan denedım bı baktım oldu dıyo yanı Mıkrofon dedıgım msn ın mıc ı :)) kendı mıcı yok[signature][hline]cats rulz =)
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

başlat - > çalıştır - > sndvol32
seçenekler - > özellikler - > kaydetme - > wave out mix[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here?
The abuse that we use I do not longer care
The cold worms and me, we are all right, we are free
The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide.

In Flames We Trust.

Sosyal ağlarda paylaş

kaydetmeyi seçtikten sonra altta bunları göster diye listesi olması lazım, wave out mix'e tick koyucaksın sonra da o açılan 3 lü şey 4 lü olacak onu seçeceksin.

wave out mix yazıyor bende türkçesini nasıl yazmışlar bilmiyorum.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here?
The abuse that we use I do not longer care
The cold worms and me, we are all right, we are free
The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide.

In Flames We Trust.

Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarında çalan şarkıyı mikrofon çıkışına veriyosun böylece mikrofondan geliyomuş imajı yaratarak msni kandırıyor böylelikle Windows Media Player veyahut da Winampında çalan şarkıyı arkadaşına veya eşine dostuna dinletebiliyorsun[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Sosyal ağlarda paylaş

yaptım ben :D eheh bak abi simdi sndvol32 mi ne yazıyosun çalıştıra daha sora özelliklere giriyosun daha sora ordan kaydet ı secıyosun ordan asagıdakı menuden stereo ile mono yazan war onların ıkısını sec daha sora stereo yu secıyosun ordan yanlız sesı en aza fln getır cunku manyak derecede cızırtı yapıyo[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...