Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam gibi bi F1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yoktur da zaten kaç tane F! oyunu var ki :D her sene EA bi tane çıkarıyor. 2005 çok güzel olmuş diyordu LEVEL ama PC için mi yoksa PS2 için mi bilmiyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 03 Ekim 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Pc için en son çıkan F1 oyunu F1 2002 :)

EA her sene Ps2 ve Xbox'a çıkartıyor zaten.Bu senekinde Türkiye GP'si de vardı çok güzeldi :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
Ehehe istediğim adamda şampiyon oldu.Asıl her şeyden çok Renault'un markalar şampiyonu olmasını istiyordum ama artık çok çok zor :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
f1 2002 gerçekten çok güzel bir oyun
aracın şansıman ayarından kanat ayarlarına süspansiyon ayarlarına kadar her türlü ayarı yapmaya izin veriyor

ve f1 den f9 a kadar olan otomatik kontrolleri kapattığınız zaman bir F1 aracını kullanmanın neye benzediğini anlıyorsunuz , viraj dönmeyi bırak düzlükte atıyor kıçı ..

bu arada wheel varsa oynayın wheel yoksa oynamak mantıklı değil[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Walla oynamaktan tek keyif aldığım Formula oyunu Psygnosis firmasının çıkardığı (Yanılmıyorsam 2000 yılında) F1 oyunu idi.Halen daha arıyomda o firmanınkini bulamıyorum.(2000 yılına ait olanı)

Diğerleri hikaye zaten.Zevk vermiyor.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
  • Yeni Oluştur...