Davion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yokmudur kardeşim şöyle güzel bi F1 oyunu pc için.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yoktur da zaten kaç tane F! oyunu var ki :D her sene EA bi tane çıkarıyor. 2005 çok güzel olmuş diyordu LEVEL ama PC için mi yoksa PS2 için mi bilmiyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 03 Ekim 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 cidden ciksada sole oynasak ya ilk defa F1 oynamak cnm istedi :)[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 F1 oyunlarini keyboardla oynamak nekadar zevk verir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Pc için en son çıkan F1 oyunu F1 2002 :) EA her sene Ps2 ve Xbox'a çıkartıyor zaten.Bu senekinde Türkiye GP'si de vardı çok güzeldi :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 f1 dediniz canım cektı olsada yesek :D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ehehe istediğim adamda şampiyon oldu.Asıl her şeyden çok Renault'un markalar şampiyonu olmasını istiyordum ama artık çok çok zor :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 f1 2002 gerçekten çok güzel bir oyun aracın şansıman ayarından kanat ayarlarına süspansiyon ayarlarına kadar her türlü ayarı yapmaya izin veriyor ve f1 den f9 a kadar olan otomatik kontrolleri kapattığınız zaman bir F1 aracını kullanmanın neye benzediğini anlıyorsunuz , viraj dönmeyi bırak düzlükte atıyor kıçı .. bu arada wheel varsa oynayın wheel yoksa oynamak mantıklı değil[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 direksiyon olmadıktan sonra keyfi çıkmıyor.. bir kez arkadaşta oynama şansım olmuştu direksiyon ile..tek bir yarışta bile klavyede yaptığım 78 yarış kadar keyif almıştım..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Walla oynamaktan tek keyif aldığım Formula oyunu Psygnosis firmasının çıkardığı (Yanılmıyorsam 2000 yılında) F1 oyunu idi.Halen daha arıyomda o firmanınkini bulamıyorum.(2000 yılına ait olanı) Diğerleri hikaye zaten.Zevk vermiyor.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar