vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html arkadaslar izleyin :)[signature][hline]when Love and Death embrace..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 tek kelime : rezalet =) Başlık süper bu arada =P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz [Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Ocak 2005 04:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 stres atma bu olsa gerek... aradaki alakasız framelerin mantığı nedir anlamadımda arada bi nwn karakteri geçti galiba koptum ona..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
magecy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 haha bence süper Türkiye ' ye gelse kesin popstar olur :D :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 klibe gönderme olabilir[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
magecy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 huehhehh et parçasından sonraki böyle *! fışşş * *! göz kırpar * *! fışşşş * *! göz kırpar * süper valla uykum vardı kaçtı gülmekten :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben aynı şarkıyla dansediordum, onu da izletiim size bi ara. Daa güzel, daa sanatsal[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 haha güldüm sabah sabah benim bi arkadasa benziyor bu :lol:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ahah. aradaki resimler kel alaka yaf, ya da ben anlamadım.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 09 Ocak 2005 06:22 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 mai la hi mai laaaa huuuu mai la hooo mai laaa haaa haaa hooo hiii mailaaa hooo aloo saluttt sint eu un haiduc ..!:rock:[signature][hline]when Love and Death embrace..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Asıl rezalet =) hayaLperest says: oha allah beni kahretsin Penthesilea says: noldu hayaLperest says: farkinda olmadan 2 saattirrrrr hayaLperest says: numa numa dieeee gidiorum hayaLperest says: acik kalmisssss[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz [Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Ocak 2005 06:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 O-zone : Dragostea Den Tei ve evet, iğrencim[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 oha sey hede hödö yani ne dicegimi bilemiorum sadece oha olmakla yetiniorum asil rezalet seydi yani penthesilea kem küm..!!:D o hayalperest ben diildim evet evet .. o sirada numa numa dinledigim icin :D bilemicem kim oldugunu o güzel sahsiyetin :D[signature][hline]when Love and Death embrace..
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ahah ayaklı balinaya rakipmi çıkıyor acaba? =) Hoca nabıcaksın mp3ünü hehuhe[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Vodan, 09 Ocak 2005 06:49 tarihinde demiş ki: ahah ayaklı balinaya rakipmi çıkıyor acaba? =) Hoca nabıcaksın mp3ünü hehuhe :D ondan olsa olsa dötten bacak olur bence ne ayaklisi :D[signature][hline]when Love and Death embrace..
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ilk baştaki mimikler ve şu ard arda iki kez çıkan kafa çok komik
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Adamın kendisi yetiyor ya zaten ..[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart ..
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Çok tatlı bişiy.. Deli olmak lazım ara sıra :D Ben daha beter manyaklıklar da yapıorum :-)[signature][hline]--- God is in the TV ---
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bayılıorum bu şarkıya.. :P Benim de aklıma paticikteki birisini getirdi, bu akşam da msj attı uzun zamandan soora.. İyi biriymiş demekki. Alınmaz umarım..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu sarkının adı neydi ya cıldıracam hatırlayamıorum ? :-)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Dragostea Den Tei, O-Zone'un.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ülen ben de diyodum ki bu şarkı da beni çeken bişiler var. N'oluyo bana yoksa ben zurnamıyım? diye düşünüyodum. Demek ki şarkı Paticik dünyasında da pek bi tutuluyomuş!!!!!:D Maria hi, maria ha Maria ha ha!!!!!!!!! (bence bu şarkı paticikin ulusal marşı ilan edilsin:D)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sesi açamadım sabah sabah ama çocuk kendinden geçmiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar