NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Marl0_on, 04 Ekim 2005 15:03 tarihinde demiş ki: defansla mage in damage inin alakası yok arkadaş ben lr ile daldığımda mage aynı damage i mi vuracak bana yapmayın gözünü seveyim derularda boşa çalışıyor lightning mageler o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: NAYTONLAYN, 04 Ekim 2005 15:37 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 04 Ekim 2005 15:03 tarihinde demiş ki: defansla mage in damage inin alakası yok arkadaş ben lr ile daldığımda mage aynı damage i mi vuracak bana yapmayın gözünü seveyim derularda boşa çalışıyor lightning mageler o zaman dikkat edersen DEFANS ile diyor lr REZİZTANCE lere giriyor[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: Belli deil şimdilik clan dağıldı :( Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ben bazıları gibi fazla PK yapmıyorum, çünkü gündüzleri çalışıyorum... Akşamları eve geliş saatim de 9 gibi, o yuzden saat gece 1'e kadar takılıyorum... Bu arada ne kasarsam işte... Ama emin bir çogunuzdan fazla np vardır... Ayrıca nickin yanında işarette var ayın bugun 4'ü ve yazan rakam 7500 np , kasmıyo dediginiz buysa sizin efet kasmıyorum... Bu kadar kısıtlı zamanda bu kadar oluyor... Np rakamım 64 k.... Ezigim ben hep soyluyorum isterseniz arenaya gelin gorun.... Bu forumun boku çıktı tek kelimiyle... Hep soyluyorum kıyas yapmayın elinizdekine bakın.... Millet işi gucu bıraktı başkasının charını konusuyor... Kimseyle sidik yarıştırmıyorum, benden daha iyi oldugunu iddaa eden herkesle tekrar ediyorum bunu arenada uygulamalı konusabiliriz...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forzaeses Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Yahu yine bu forumda kafamda paso soru işaretleri dolanır oldum..Ben de onu dedim işte,fazla PK yapmıyor diye... Walla bu forumda kimin kime laf attığı belli olmuyor,beni mi arenaya davet ediyorsun,ben mi çamur atmışım yukarıdakileri yazarak anlamadım ama eğer ki beni arenaya davet ediyorsan hay hay,lvl 60 archerımla CZ stili bufflı potlu kapışmaya herkesle açığım,aksiyon olur,güzel gider...[signature][hline]Ares Karus Lvl 60 Archer NP : 9X.XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bende aksiyonu severim buff ve potlu banada uyar nie olmasın... Archer, asasin, warrior, priest, mage fark etmez... Benim kızdıgım konu su sadece, millet işi gucu bırakmış kendi charını ve ezikligini konusmuyor... Milletin ne müthiş charı var die konusuyor... Elalemin bilmem nesi ile bir yere girmeye çalışıyorlar... Benim lafım bu şekilde konusanlara, kimin ne kadar güçlü oldugundan sizene sen ne kadar guclusun ve işi biliyorsun ona bak... Lan konu SHIGYS den nerelere geliyor ya, bilen bilmeyen konusuyor, çocuk parkı gibi forum oldu... [signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares [Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 04 Ekim 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kızgın gördüm seni hurr1 :/[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 KaSiMPaTi_1 sen yanlış anlıyorsun ben konuyu meteor atan o adamın hie kullandığını idda ettii. araya lord_mozard girdi ve SHIGSY denen sahtekarla lord_mozard aynı keseye konuldu adamın hile yaptığı ortada lord_mozart czde bu kadar başarılıysa SHIGSY de aynı şekilde olmalı isim yapmalı değil mii yani kimsenin kimseye meydan okuduğu yok konuyu saptırıyosunuz benim son söyleyeceğim SAHTEKARLARI SAVUNMAYIINN yeter[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Satılık complete robe+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 :D :D :D yok canım nerden çıkartıyorsun...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forzaeses Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Walla ben lord_mozart acaip diyenlerden olmadığıma göre sanırım bana yazmamışsın,üstüme alınmışım... Paticik ortamında paranoyak oluyor işte insan ister istemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 challenge sen de piskoya bağlamışın :D shigsigy 70 olm. pet mage o . ondan az vuruyo. ayrıca sıralamada da yüksekte ve başarısız da deil. o az vuruyo ama, biz de ona az vuruyoz. acaip bir resistance var adamda. defansı da inanılmaz bişi. 62 lvl warrior, dier pet magelere 600 fln vurabilirken shigsigye 220 vuruyodu :D :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Siz nasıl orc mageleri tanıyorsanız bizde humanları tanıyoruz özellikle levelimi kastıgım kişiler SHIGY, Krakatoa, Futility, İnsain_Mage, Filou_Wife bunların itemleri çok iyi çunku İlluminatedeler, neden böle soyluyorum Futilitiy lider cunku :D, Şimdi siz bide bana diyorsunuzki Lord_mozart, evet 70 anlarım ama itemleri ne bana bir soylemısınız itemlerini bana soyleyın ne oldugunu soyliyim size... Bana dupe + lı itemlere sahip olmadan o kadar saglam olabiliecek bir mage soylermısınız... Özellikle bana mage nasıl saglam oluru anlatmayın... Bana ver +2 warrior earring dual, +3 ROL dual, +1 iron necklase, +1 iron belt, +8 Lycaon sonra gel kes bakalım... Unyding alan mageler biliyorum ben, az gerçekçi olsak...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 undying alan mage mi :-o YUH YAW[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bildiğimiz undying mi yoksa boss gibi bişeymi fransız kaldım:)[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Yemin ediyorum ya, buffsız 3050 HP ve 467 defense ve Paper Mage....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bildigimiz unyding HP nin % 60'ını veren hani....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 öehaaa. nicki verebilmen mümkün mü :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Tabiki hayır lol....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 imSoSorry Nin unyding Alarak Harpy e Wokerlik Yaptigini Biliyorum :)[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: imSoSorry Nin unyding Alarak Harpy e Wokerlik Yaptigini Biliyorum :) o char hack char diye biliyorum zamanında Painkiller diye bi herif vardı ve bu adam türk düşmanı biriydi 2 ay kadar ortalardan kayboldu sonra imSoSorry geldi oda türk zannedersem bu forumdan biri oda[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 İmsosorry = Charisma (Name Change Scroll) Charisma eski İmmortalSouls klanındaydı...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar