Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.7 Patchden sonra Hunter

Giber

Öne çıkan mesajlar

"warrior kek ise" dedim zaten aksi taktirde bonus olursunuz warriora bende biliyorm :)

warriorun kekligini anlarsınız ztn dibinize girip 5-10 saniye icerisinde sizi yere deviremediyse kek tir o :))

wyvern gerekli bir talent bglerde ve instancelerde onemi ortaya cikiyor pvp de degil...

[Bu mesaj scorch tarafından 03 Ekim 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Wyvern kadar gerizekalı bir skill daha olamazdı. Ulan bağri out of combat olmasaydı. 12 saniye stun nedir ki ayrıca, anında biter. Wyvern gereksiz, salakça bir talent, yararlı diyen zaten fazla akıllı değildir.

30 Survival / 21 Marksman bitirir olayı.[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 34 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada konudan sapıyorum ama hunterım PvP serverında olmadığı için bu güne kadar deneme şansım olmadı şimdi 1.07 ile gelen

Improved Mend Pet - rank 2/2
Gives the Mend Pet spell a 50% chance of cleansing 1 Curse, Disease, Magic or Poison effect from the pet each tick.

bu talent pete atılan sheep'i kaldırıyormu acaba hiç deneyen varmı , eğer kaldırıyosa bm giden bi hunter 31bm/20m alacağına 30/21 ile scater shoutı alabilir. bi bm hunter bunu deneyebilirmi acaba??[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

ya o deilde sen nasıl bi huntersın ki feign death in combattan çıkarttığını bilmiyosun?? ctrl+2 çek fd çek bide yallah koy wyverni ha birisi(scatter) 0-17 range arası biriside (ws) 8-41 range arası.. bence ikiside birbirinden güzel. ha son healını atam prieste fd-ws atabilmek ne kadar kolay olur bilmem ama sonuçları çok daha güzel olur.. o priest bi şekilde ölmezde kendine heal atarsa gayette güzel bir dot ile beraber kesersin o kadar tatlı olurki sorma.. :P ayrıca sana range açıp aimed atabilmen içinde zaman sağlar..
tabi bide warrior'a yakalanma olayı var o sakat... ordada scatter yerine fd-trap çektinmi temiz.. yine scatterın 4 saniyesinden daha mantıklı geliyo :)[signature][hline]harbi?

[Bu mesaj xarion tarafından 03 Ekim 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

scatter 0-21 yrd menzili herneyse, fd le combattan çıkarsın doru ama bu arada geri döndünde pet in vurmaması lazım onun dışında karşındaki player ın fd i yicek kadar aptal olması lazım ve eğer melee bi class sa karşındaki, 8 yrd lık mesafe lazım sen mesafeyi açana kadar da sana vurmıcak ilk atak karşından geldiğinde fd sayesinde wyvern kullanmak yukardaki şartlara bağlı bide 2 dak cooldown, wyvern, scatter varken benim 1 taneltimi haketmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

guild'ten birisiyle konusuyodum da dedi ki, 6k HP'si var, her buyuye 150 resist var, soyluyorum gidip olduruyo... warrior gibi bi sey oldu kisacasi. sonra mage'lerden biri lafa girdi, kesemediginden yakindi, "once pet'i sheeplemeye calistim, resistledi oldum. sonra 2. defa pet'i sheeplemeye calistim yine oldum. 3.de haa dedim demekki hunter'i sheeplememiz gerekiyo, yine oldum." sahsen hunter gorus alanima girince, warrior'lardan birini cagirip uzerine saliyorum, pet'im misali, ben heal'liyorum o dovuyo. shadow falan ugrasmak yanlis.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Her büyüye resist 120 degil. Eğer train pointi sadece resiste harcamış ise max 2 büyüye resisti 120 olabiliyor. Bunlardan ice fire veya shadow en çok seçilenler. Ama bunları seçen bir pette 6khp veya buyuk armor olamıyor. Yani Armor HP ve resisler beraber seçilemiyor. Seçilse dahi hepsi az az oluyor. Tank petlerde Ar HP ve gereken yere göre bunlardan biri yerine resist, PvP petlerde ise sadece resistlere abanmak yararlı oluyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

6 mesaj önce yazdığım "Improved Mend Pet - rank 2/2" olayını deneyebilecek kimse yok mu? fırsatım olsa ben deneyecem ama benim guild biraz mal olduğu için, öle mage falan bulup bunları anlatıp sonra deneme yapmak işkence oluyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

valla zul'farrak ta mobların attığı büyüyü ( hani şu adamı kurbağa yapan) kaldırıyor, bide oran %50 olduğu için rank 1 Mend Pet yapınca zaten 1-2 saniyede kaldırıyor zul'farrak taki poly büyüsünü . Denemek lazım eğer kaldırıyosa tüm pvp'yi petsiz yapacağımıza 1-2 sn feda edilebilir.[signature][hline]Albert Einstain demişki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 04 Ekim 2005 15:24 tarihinde demiş ki:
Her büyüye resist 120 degil. Eğer train pointi sadece resiste harcamış ise max 2 büyüye resisti 120 olabiliyor. Bunlardan ice fire veya shadow en çok seçilenler. Ama bunları seçen bir pette 6khp veya buyuk armor olamıyor. Yani Armor HP ve resisler beraber seçilemiyor. Seçilse dahi hepsi az az oluyor. Tank petlerde Ar HP ve gereken yere göre bunlardan biri yerine resist, PvP petlerde ise sadece resistlere abanmak yararlı oluyor :)
anladim saol. ama yine de warrior'i uzerine salmak daha mantikli :D[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

benim karakterim yarı BM yari MM :)
survivalda sadece toplam 5 puanım var, onlarda ilk ikisi (human ve best crit sansını yukselten)

cok saglam PvM ama berbat bi PvP karakterim var şuan. level 60 olup guzel eşyalar donanıp sufer uber bir karakter olana dek bu şekilde devam ederim sanırım.

PvP maceralarımı özetlemem gerekirse:

+ warriorlara karşı hiç sansım yok, gayet iyi tecrübe ettim. crossroaddaki raidlerde ozellikle warriorlara saldırıyorum hatta bunun için. ne yapsam tutmuyor ;) alıyorlar kesinlikle. hatta cogu ugrasmıyor bile, once peti sonra beni olduruyor, sinir ediyor. hadi akıllı olan direk bana koşuyor ama salak olanlarıda (bana degil diil pete dalanları) bile öldüremiyorum bu talent tree ile. tam warrior madarasıyım anlayacagınız :)

+ roguelara karşı eger ilk saldırılarını atlatabilirsem , savaş uzadıkca diyeyim, benim lehime dönüyor. scatter shot ve petimin yardımı ile uzaklaştıgımda, genelde kazanıyorum. tabi o ilk arkadan saldırılarını bir şekilde canlı çıkabilirsem ;) düz bana dogru koşan rogue hiç yakalayamadım, genelde bianda arkamda belirip vrmayha başlıyor. şöyle salak bi rogue bulsam, böyle uzaktan uzaktan, bana doğru koşarak hatta yürüyerek! (oha) gelse, nası ego tatmini yapacam bi bilseniz ;)

+ gelelim en başarılı oldugum classlara ;) pek sevgili mageler, pek bi kolay ölüyorlar. çok fazla degil 60 düşür kişi var honor listemde, bunların yüzde 90ı caster class. özellikle böyle yakından scatter shot ile baslayıp uzaklasarak devam etmiş ise pek bir sansı olmuyor, genelde kazanıyorum.

yinede öyle cok fazla PvP tecrübem yok, bugüne dek benim yaşadıklarım bu şekilde.

[Bu mesaj innkeeper tarafından 05 Ekim 2005 09:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...