BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Dupe suz ve hilesiz bir mage Beramus gibi pislik bir serverda nasıl 100k np yapar işte böyle; [spo1=İçkiler Benden :)][/spo][signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:10x.xxx
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 peki[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Marl0_on, 04 Ekim 2005 14:50 tarihinde demiş ki: peki dankek :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: Belli deil şimdilik clan dağıldı :( Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 evet 100 k yı tamamladığın çok güzel ama bundan öncesi ? dikkat np transfer yaptın demedim demekte istemem ama sen böyle gösterince millet bunu anlar[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: AnarShe, 04 Ekim 2005 15:03 tarihinde demiş ki: evet 100 k yı tamamladığın çok güzel ama bundan öncesi ? dikkat np transfer yaptın demedim demekte istemem ama sen böyle gösterince millet bunu anlar Bundan öncesini serverda beni tanıyanlar bilir :) Allaha şükür NP transferi gibi ezik şeylerle uğraşmaya ihtiyacım yok. Bu arada _Vicius_+İnsomnio=Adren4line, gene grade 1 iz Beramusta oynayanların dikkatine.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:10x.xxx
vktk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 soruya çok dikkat et, dupe vs yapıyorsun demiyorum. İmada etmiyorum. üzerindeki itemları ve armorları yazarmısın.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben pek blackboxun hileyle hurdayla yapıcagını düşünmüyorum onun için helal olsun diyerekten noktalıyorum bugünkü yazımı. bir başka sabah şekerleri programında görüşmek dilegiyle esen kalın.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: HasMez, 04 Ekim 2005 15:48 tarihinde demiş ki: ben pek blackboxun hileyle hurdayla yapıcagını düşünmüyorum onun için helal olsun diyerekten noktalıyorum bugünkü yazımı. bir başka sabah şekerleri programında görüşmek dilegiyle esen kalın. :D:D [Bu mesaj KS_er_SAPI tarafından 04 Ekim 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KS_er_SAPI tarafından 04 Ekim 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
vktk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 çok esprili arkadaşlar var burada onu biliyoruzda. bende bu tip esprili arkadaşların mesajlarına maruz kalmamak için açıklamalı bir mesaj yazmıştım sanırım pek yeterli olmamış. tekrarlayayım. hile hurda vs. bir şey demiyorum. imada etmiyorum. mageler hakkındaki bilgimde sınırlıdır. ben arkadaşın üzerindeki itemları armorları ve weapon ne kullanıyor onu öğrenmek istiyorum.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: vktk, 04 Ekim 2005 15:13 tarihinde demiş ki: soruya çok dikkat et, dupe vs yapıyorsun demiyorum. İmada etmiyorum. üzerindeki itemları ve armorları yazarmısın. Yazayım (Bu paper seti) +8HP paper set(pad goblin sadece) lycaon Pendant (yada kristal) 2x mage earing(yada 2x+9 hp) Silver ring +1 Agate ring(yada bir silver ring daha) +9 HP belt Bu da Pad mage seti Complate +7HP pauldron ve pad Gerisi +7HP crimson +8 Elexir(2 haftalık 4 aydır +7 vardı) Takılar aynı[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:10x.xxx
vktk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ok teşekkürler. halkımız milletimiz gaza gelmeye çok meraklıda. arkadaş lvl 61 light mage verdide çözmeye çalışıyorum :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Tebrikler[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 pad ve paper seti diosun da. sürekli restat mı yapıosun ? :-S kafam karıştı[signature][hline]Kısalttım :D
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kod hatasından dolayı resmi göremeyen sadece benmiyim? edik : gördüm taam baarmayın[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 04 Ekim 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Metakuso, 04 Ekim 2005 17:39 tarihinde demiş ki: pad ve paper seti diosun da. sürekli restat mı yapıosun ? :-S kafam karıştı Normalde pet mage im, bug saolsun belli bir süre paper olduk mecburen. Şu an gene petim :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:10x.xxx
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 öle bugmı var:S[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Hot_Caldera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hayırlı olsun da "_Vicius_+İnsomnio=Adren4line" demişsin iki clandan bi clan çıkarıp grade bir olmuşsunuz. Anlamadıgım nokta iki clanı bi klana nasıl sığdırdınız? Sizin clanın mevcudu kaç acaba?
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 staff bugdan bahsediyo. ama paperdan sonra pet olmak biraz garip gelir :D "ya ben bu adama dün 950 vurmuştum. şimdi niye 650 vuruyom" falan :D[signature][hline]Kısalttım :D
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Tebrik ederim 100k np yapmak harbi koaly değil...[signature][hline] Steel Brightblade
LeTsGo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben ce de:))) düpe layını kim çıkarttı acaba? ____________________________________________________ server:xgenon nation:blade master level:63 np:1xx.xx5 cLaN:ctrl_alt_del_cafe ID:yumi
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Hot_Caldera, 04 Ekim 2005 19:18 tarihinde demiş ki: hayırlı olsun da "_Vicius_+İnsomnio=Adren4line" demişsin iki clandan bi clan çıkarıp grade bir olmuşsunuz. Anlamadıgım nokta iki clanı bi klana nasıl sığdırdınız? Sizin clanın mevcudu kaç acaba? Vicius yaklaşık 4 aydır grade1 ve sadece 24 kişi ile :) (Bilen bilir kolay kolay kimse alınmaz, ilk Ksde küfürde yada dupe şüpesinde anında kapı önü) Imsomnio ise Vicius un ilk hali onlarda 5-10 kişi falandı. Özetle serverın ilk pelerinli klanlarından biriyiz ve 300 kişi ile değil.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:10x.xxx
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 300 kişilik clan mı var ?? şaşırdım :P[signature][hline] KE DELETED
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Serverin ilk pelerinli clanlarindan biri lol :)[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x Clan : RedAlert
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: PartyCrasher, 05 Ekim 2005 03:31 tarihinde demiş ki: Serverin ilk pelerinli clanlarindan biri lol :) Niye lol ?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:10x.xxx
Öne çıkan mesajlar