flood83 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Adsl yi 256 dan 512 ye cıkarttım 1 ay sonra gelen faturada baglantı ucretide almıslar yani 120 milyon toplam geldi (2 baglantıda sınırsız) şimdi boyle bir sey varmı yani hızı arttırırkendemi para alıyorlar yoksa eger ona gore telefon acıcam adamlara ... (256 borcum falanda yoktu direk baglantı ucreti bu) telefon actım baglantı ucreti dediler gercekten varmı bole bi sacmalık ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 LOL! Oturduğu yerden bi kaç tık yapıyor yükselten kişi hepsi bu. Olmaması lazım öyle birşey.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tam olarak anlamadım yane fazladan 60 mılyon baglantı ucretını nıye mı aldılar dıyosun ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Adsl i hattına bağlamak için alıyolar orda haklılar ama senin dediğin gibi arttırmak için almamaları lazım. Ama burası türkiye olur böyle şeyler =)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet adam aynen oyle dıyor bencede sacmalık ama neden yukselttınkı beklıyoruz onlar zaten 256 yı 512 ye cıkarcaklardı heheheh hala cıkarcaklar 1 senedır cıkaramadılar bırak cıkarmayı daga da yavaslattılar bence :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 TÜRK işi :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 senden 2 aylık fatura bedeli almış olmasınlar? yoksa git itiraz et. bağlantı ucreti hattını iptal ettirip yeniden abone oldugunda 2 kere alınır. yoksa yukseltmelerde alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bence de git itiraz et, öyle birşey olmaması lazım. Zaten bağlı olan birşeyden nasıl bağlantı ücreti alabilirler.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Telekom Ne zmn adam Akıllı iş yaptıki şaçmalıgı diye topic açıyorsun :d bunlar alışılagelmiş şeyler :)[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sozlesme 1 senesini doldurmadan arttirmak/dusurmek istersen aliyorlar sanirim o parayi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kafam girsin telekoma[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Cintonik İmzan Çok Hoş :D[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hayır bak o ne bılıyomusun ay ortasında baglattıgın zaman Kist ücreti diye bi dava war onu alıyolar bende adsl yi aldgım zaman 60 milyon geldı ilk ay bi dahakı ay normal gelicek mrk etme[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ne demek ya söle geri alsınlar[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kafalar telekoma...[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ilk sefer baglamak icinde daha sonralari hizi yukselttiklerinde de alma haklari var. Burda catir catir aliyolar sahsen.. Mantiksiz birsey degil yani.. O zaman kafasina gore herkes hizi dusurtup-cikartsin..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bence sacma.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hız yükseltmekte ücretmi oluyormuşya.. ben hala alamadım keşke kestirmeseydim 3 ay önce port yohmuş 15 gündür bekliyoruz böle giderse bi 1-2 ay bekleriz gibi..[signature][hline]http://www.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Telekom'un tek saçmalığı o olsa.. DNS sunucularını kafalarına göre kapatırlar, değiştirirler, cache edemezler.. İşimde yaşadığım problemlerin %30 'unu ttnet problemleri oluşturuyor.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. VT | VTDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Cyclone, 03 Ekim 2005 14:48 tarihinde demiş ki: Telekom Ne zmn adam Akıllı iş yaptıki şaçmalıgı diye topic açıyorsun :d bunlar alışılagelmiş şeyler :) Tabi olur öyle diye hep oturmak lazım. Bir gün fatura ile beraber vibratör fln gönderirlerse onuda kullanıverirsiniz hiç itiraz etmeden. Ha yoksa kendi başınıza gelince durum biraz farklı mı oluyor ? Ne dersin ?[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 peki mesela hızı 512den 256ya düşürdüğünde telekom bize 60ytl veriyor mu?[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Zopik, 04 Ekim 2005 11:36 tarihinde demiş ki: said: Cyclone, 03 Ekim 2005 14:48 tarihinde demiş ki: Telekom Ne zmn adam Akıllı iş yaptıki şaçmalıgı diye topic açıyorsun :d bunlar alışılagelmiş şeyler :) Tabi olur öyle diye hep oturmak lazım. Bir gün fatura ile beraber vibratör fln gönderirlerse onuda kullanıverirsiniz hiç itiraz etmeden. Ha yoksa kendi başınıza gelince durum biraz farklı mı oluyor ? Ne dersin ? Ben Otursun Demedim. Tabiki Hakkını Arayacak Ama Arasada ELİNE BİŞEY GEÇMEYECEK!!! Zamanında Benimde Başıma Geldi.Böyle Bi Olay Ondan Farklı Adam Tutturdu Adsl Modem in Markası Bu Alcatel miydi Speedtouchlar ondan olmazsa baglantı gelmez dedi. Delirttiler. Bende Bağlantımı Düşürdüm Yükselttim Ama Yükseltirken 60 Ytl yi Almayı Biliyorlar !! Düşürkende Versinler O zman ?[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 aga en ıyısı sen sozlesmeyı bı daga oku gercı ben hıc okumadım okumaklada ısım olmaz bole sozlesmelerle felen[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar