Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AB İçin Mutabakat Sağlandı !!..

SbNN

Öne çıkan mesajlar

said:
Giovanni, 03 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
Artık geri dönüşü yok değil mi ?

Yani bizim açımızdan olabilir onlar açısından da olabilir. Kesin gireceğimizin garantisi yok yani.
Mesela müzakereler sonunda Fransa referandum yapacak.
Bu halde kesinlikle bize evet çıkmaz mesela..
Gerçi 20 yıl sonra neler değişir belli olmaz. Önyargılar illa ki yıkılacaktır..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 03 Ekim 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece bize değil başkalarına da yaptılar sanırsam..
Bir de bugün okudum Milliyet Pazar'da. Adamlar bakın nasıl görüyor küçük bir alıntı.

said:
Fincanı önüme somurtarak süren tezgahtar kadınla ne konuşabilirim? Onun için en önemli olay av mevsiminin açılması, benim içinse Türkiye'nin geleceği. Yine de soruyorum:
- Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne girmesini istiyor musunuz?
"Bu da nereden çıktı şimdi?" der gibi bakıyor önce, sonra müşteriye göstermek zorunda olduğu nezaket kuralları çerçevesinde yanıtlamak gereğini duyuyor:
- Bilmem ki... Siz Türk müsünüz?
- Evet Türküm.
- Burada görmeye alışık olduğumuz Türklere pek benzemiyorsunuz.
- Öyle mi?
- Evet öyle, size bir itirazım yok.
- Şahsen bana mı, Türkiye'nin AB'ye girmesine mi bir itirazınız yok?
Duraksıyor. Sıkıldığı, benimle fazla konuşmak istemediği belli.
- Siyasetten anlamam, diye devam ediyor. Yine de pek Türke benzemiyorsunuz. Buradakiler farklı. Banyoda kurban kesiyor, kız çocuklarını okula göndermiyorlar.
Sohbetin tatsız bir tartışmaya dönüşmesinden korktuğum için susuyorum. O da, benimle konuşmaya can atmıyor zaten. Paramı ödeyip çıkıyorum.

Ek Not: Bir de CNN'de gösteriler falan vardı Türkiye aleyhtarı.. Ermenilerdi çoğu. Katil Türkiye falan gibi bi sürü sıfat ekliyorlardı.
Bunlarında nabzını yoklamak istiyorlar AB'ye giriş sırasında..
[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 03 Ekim 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya belkı bana kızanlar oalcak ama adamlar basbakanın karısına bakıyor.Dısıslerı bakanının karısına bakıyor.
Abd de ılım ıslam dıye tanıtılyoruz kımse karsı cıkmıyor.
bunalr devlet polıtıkası.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 03 Ekim 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
ya belkı bana kızanlar oalcak ama adamlar basbakanın karısına bakıyor.Dısıslerı bakanının karısına bakıyor.
Abd de ılım ıslam dıye tanıtılyoruz kımse karsı cıkmıyor.
bunalr devlet polıtıkası.

+1

kızanlar olabilir çünkü politika kokuyor. Ama sonuna kadar destekliyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mert1014, 03 Ekim 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
siz yarın sabah bismillah demeden doalr 1.500 bin olur bakın görün

said:
forgiver, 03 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
adamın ismini alabilimiyim, dediği doğru çıkarsa
birikimlerimi adamın dediklerini dikkate alarak değerlendircem :)

din tartışmıyosak ekonomide tartışılmasın ikiside aynı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 03 Ekim 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
o değilde daha müzakerelere gidip gitmeme belli değilken
borsa fırlamış(34.300), ben düşer saniyodum
ona şaşırdım

osuruktan nem kapıyor zaten onlar zamanında cumhurbaşkanı ecevit'e anayasayı fırlatıncada olmuştu eheh birileri feci oynuyor.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır reuters haber geçmiş onaylandı diye tam borsa kapanmaya yakınken bi fırlamış sora kapandıktan sonra yanlış olduğu daha belli olmadığı haberi gelmiş ama artık borsa kapalı olduğundan düşememiş=)büyük bi şans[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

AB yasaları vs. onlara özenilebilir ama bence girilirse AB'ye ileride çok büyük sorunlar olur.Belki 10 yıl huzur içinde geçer ama sonrası gerçekten kötü.

Petrol tükeniyor ve alternatif yakıt bor.Ve bu sadece ülkemizde var gibi bir şey.SÖmürenler sömürmeye devam edecek yeni gelenlerde payını alacak.Bize gene tarihimizle kendimizi bir şey sanmak gibi bir düşünce kalacak gene...[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 03 Ekim 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha daha çok uzun süre yetecek kadar petrol var :)
Ve petrol olduğu sürece alternatif yakıtlardan da pek sözedilmez.. Çok zor, izin vermezler..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 03 Ekim 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
Daha daha çok uzun süre yetecek kadar petrol var :)
Ve petrol olduğu sürece alternatif yakıtlardan da pek sözedilmez.. Çok zor, izin vermezler..

daha çok uzun süre yok.Giderek daha hızlı tükenmeye başladı.En fazla 30 yıl ki ben o kadar sürmez diye düşünüyorum petrol tükeniyor.Yanı tükenmeyecek tabii asla bitmeyecek ama Dünya'nın ihtiyacını karşılayamayacak.O zaman neredeyse yüzyıllarca bitmeyecek olan ülkemizdeki kaynaklara yönelecek Dünya devletleri.Tabii ki öncelik hakkı Avrupa'lıların olacak.Daha ucuza savaşmadan elde edebilecekler. İyi yanları var tabii.Arkamız olacak.Tabii ne arkaysa.İşine gelirse.[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 100 yıl yetecek kadar var diye biliyorum.
Ve alternatif kaynaklarda bu süreçte çok zor..
Suyla çalışan araba yapan adam öldürüldü biliyosun.
Bir diğeri, Amerika'nın Irak savaşında en çok sıkıntısını çektiği olaylardan biri batarya yetmezliğiymiş. Batarya teknolojisinin geliştirilmemesinin yegane amacı elektrikle giden aletler çıkmasın diye ortaya. Koskaca Laptop yapıyo adamlar, pili 2 saat gidiyo. :)

o yüzden bayağı uzun bir zaman var..
neyse çok konu dışı oldu....[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

deme di demeyin. bizi hiç bir zaman almazlar. şahsen ben herzaman umutsuzum gene de umutsuzum. diyelim ki ab ye aldılar. alma stratejileri bizi almadıklarından pek karklı olmayacağını zanneidyorum. tek başına ingiltere ve fransanın dünyayı nasıl oyuncak gibi oynaıklarını gördük, bu uyanıklığa sahip torunları şimdi bizi böle al gülüm ver gülüm yapmazlar. bizi ab ye alsalar . tekrar ediyorum . çok ağır birsey isteyecekler. savas alanlarında yok edemedikleri türkleri milli benliğini eritmeyi hızlandıracak birsey. bizi ab ye almazlar. alsalarda ekinler kuruduktan sonra gelen yağmur gibi bizi değil bizim benliğini yitirmiş torumları alırlar. onu da alma sayarsanız.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...