Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Şimdi ben birşey yapmak istiyorumda sanırım javascript yazmak gerekliymiş bunun icin.. bir SQL serverından birkaç kişi hakkındaki bilgileri bir tabloya yansıttık diyelim. bu tabloya da extradan bir column biz ekledik. içinde de bir button var.. bu butona bastıgımızda o kişi hakkında daha detaylı bilgiye ulaşılabilmesini istiyorum..yeni bir pencere acacak ve ilgili rowdaki kişiyle alakalı bilgiler olcak.. Şimdi o tabloyu oluşturuyorum, butonu da koyuyorum ama javascripti nereye nası eklicem.. Javascript yazmayı da bilmiom gerçi, onun hakkında da bir iki kaynak varsa iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Yani link vereceksin, linke tıkladığında da borderlerss bir pencere açacak ? Eğer böyle ise; şeklinde verebilrsin.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 button a demiş buttton olayını bende ariyorum elinde olan varsa[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ha bunu post la nasıl yaparııız ? hmm. Eh bülbül şeyi kadar jscript bilgimle anca bu kadar.. hotscripts.com a falan bakın, kesin vardır.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 javascriptlik bir olay yokki orda ? sharky nin verdiği gibi bi buton koyacaksın submit yeni pencere açılıcak açılan pencerede de sql serverinden istediğin db'den istediğin row istediin kolon dan bilgileri alıp yazdırıcaksın hayır ben mi yanlış annadım ki çok da bam basit bi işlem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 şimdi tekrar baktımda yanlış anlamamışım javascript ile uzaktan yakından bi işin yok tabloyu oluşturmuşsun zaten butonuda koymuşsun sgdhj die link verip yeni resizeble olmayan bi pencere açtırıp orda gene tablo oluşturduun gibi istediin db deki kişi bilgisini yazdırırsın 2 satırlık bi html kodundan ibaret sharky yazmış zaten onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 deil abicim buttonu öle web sayfasına koymuyorsun.. SQL den gelen datatable'ı bir datagride set ediyorsun.. datagride column ekliyorsun sonra. butonu da oraya koyuyorsun. her butona da ayrı kod yazamıyorsun sanırım.. bu şekilde calıstırınca kodu, sayfada buttonların üstüne gelince herbirinde deişik bir javascript adresi mi ne cıkıyor asagıda ie status barda.. yani öle bildiginiz buttonlardan deil bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bi de anet newsinde mi sorsam :) siz biliyosanız gene de yazın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Direk tagidir o zaman. Ya da oturup ayrı bir event ile status bar da da göstertiyorlardır. Bütün herşey yapılabilir, ama sen hala .NET 'e taktığın için yok datagridemış bilmemne, kafayı yiyeceksin yapacağım diye. Nefret ediyorum mouse ile programlama olayından.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 lamn olm ne mouse u ya, dünyanın code unu yazıoz burda..:) SQL den stored procedurelardan tut, binbir türlü class implementationına kadar..Web serviceler, web applicationlar falan filan :) Şuan real applicationların cogunda bunlar kullanılıyor. Bunları kullanmayan bir tane bile banka, gazete vs yoktur sanırım :) Linuxta programlama olayına bikaç aya anca baslarım.. Onun da cok baya ii güzellikleri var biliyorum ama kasış biraz ilk basta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: CEDAY, 25 July 2003 21:55 tarihinde demiş ki: deil abicim buttonu öle web sayfasına koymuyorsun.. SQL den gelen datatable'ı bir datagride set ediyorsun.. datagride column ekliyorsun sonra. butonu da oraya koyuyorsun. her butona da ayrı kod yazamıyorsun sanırım.. bu şekilde calıstırınca kodu, sayfada buttonların üstüne gelince herbirinde deişik bir javascript adresi mi ne cıkıyor asagıda ie status barda.. yani öle bildiginiz buttonlardan deil bu :) ha böyle yapmak istiyosun yani yoksa söylediğim şekilde oluyo ben yapmıştım ta ne zaman ufacık bi bilgisayar sitesindemi bi yerde hopeless.profocio.net te aliş veriş hedesinde vardı kapanmıştır heralde eno 20 hazirana kadar demişti dediğin gibi yeni sayfada açilip databaseden sadeceçe adet kolonundakini alıp gösteriyordu biraz uzun ve karışık olur yannız senin olay javascript i de hiç seemem bilmemde ayrıca :)[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 java nasıl kurcam ben bu alete ya. www.download.com a baktım beni java sitesine yolladı. java runtime environment istiyorum bana alakasız şeyler gösteriyor. Birşeyi yükleyim dedim onda da kaynak kodları mı ne var. o da iki saattir yüklenmiyor. Zaten az önce pcye restart atmak zorunda kaldım salak şey yarıda kesildi. kolay bir yöntemi var mı bu javanın yüklenmesi için.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar