BladeSinger Mesaj tarihi: Ocak 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2002 Topic De yazdıgım gibi yüklü miktarda kalem satın alıcam..warsa bana icq dan ulaşsın..eh para konusunda anlaşırız inşallah züğürt olmak sux biraz :)/ Atlanticdeyim Bu Arada icq:64554452 [Bu mesaj BladeSinger tarafından 03 Ocak 2002 09:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2002 kaç yüz bin tane istersin? :) çok çok çok acele ise üzgünüm ama değilse herhalde 2 gün içinde elinde olur, tabi birini bulmadıysan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 ppopeye halletti sağolsun bir miktar yaptı :) daha onların hepsini kıramadım ehu sendende bi kaç yüz bin alabilriim daha gm lemeye çok war gibi gözküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 bennnnnnnn olmak ısıtyorum :)) [Bu mesaj LioN tarafından 26 July 2003 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar