Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız var (bi bakın ama kim haklı )

fede

Öne çıkan mesajlar

kız msn e girdi slm dedim, bişey demeden çıktı. sonra aradı dedi ki, benim klavyem bozuktu, ondan msj atamadım dedi, ben de dalga olsun diye "banane ya, beni ilgilendirmez alınmam ben ister at ister atma dedim" gülüyom ama arkadan da..

sonra kız kapattı. ulaşılamıyo

nabiim ben şimdi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

kapak olsun sanada bu cool insan lol.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Soyledigin sey sence komik mi ?[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bi görsen nası gülüyorum valla bak, kız sinir olunca benim de sinirlerim bozuldu şu an manyak gülmekteyim..
aklıma geldikçe de gülecem[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

Yuklenmeyin cocuga.. Seviyorsa doner..

Ben bile inanmadigim soyledigime.. :)[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir hayir daha kotu bir sey demeli.

BEn essegim de ben okuzum de.. :)[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Daha ne yapacaksin fede ? Kirmissin kizin kalbini..

Vakit kaybetmeden hemen git af dilen..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...