miko_122_123 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sevgili knight online hastaları.bazı ezik solucanlarda +8 çıkıyo buna anlam veremiyorum.eziğin teki +8 buluyo 1 e satıyo,yani kısadan köşeyi dönüyorlar.bugbeara saldırdığımızda ise kankileri geliyo sana saldırıyo.bıktım kardeşim teker teker gelin kardeşim,dimi ama.ben 41 lvl ım adım ise miko_122_123.bu dünyada söyleyeceklerim bu kadar.cevapları bekliyorum he bide bu assasian chitinleri neden pahalı kardeşim.full plateler beni ezik gösteriyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 +8 İ SATIO köşe oluo ilginç valla :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bütün gün uğraşıp 5 6 tane +8 bulsa en fazla 10 15 m kazanır millet dupeden 20 30 gb kazanıo :) eziqlermi köşeyi dönüyor duperlermi? Ô_ô[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: NoN33dSome1 Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 eet +8 le köse dönülmez eline biraz para gecer sadece yada yanar doner bi silahin olmuş olur.yanmaktan baskada hic biseye yaramaiyo bide bu basligida dupe muhabbetine cevirmeyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Aware3, 03 Ekim 2005 23:21 tarihinde demiş ki: bütün gün uğraşıp 5 6 tane +8 bulsa en fazla 10 15 m kazanır millet dupeden 20 30 gb kazanıo :) eziqlermi köşeyi dönüyor duperlermi? Ô_ô +1 :) :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 öf dupe dupe dupe. sıkıldım duymaktan. KO'nun coderları da gitsin bi daha öğrensinler kodlamayı. hadi yedin bi bok bari patch çıkar be adam[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Dextra, 04 Ekim 2005 05:39 tarihinde demiş ki: öf dupe dupe dupe. sıkıldım duymaktan. KO'nun coderları da gitsin bi daha öğrensinler kodlamayı. hadi yedin bi bok bari patch çıkar be adam çıkartıyorlar ama çok yawaş mesela artık skill bug kullanılmıyormuş (kodla olan ) ama önceden yapanlar kullanabiliyomuş[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: NoN33dSome1 Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phyton Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Maalesef Skill Bug hala yapılabiliyor. (Registry den olan kaldırıldı tabiki.) Ama asıl mantıksız olan önceden skil bug yapmış olanların Skill barlarının temizlenmemiş olması :( Temizlenmiş olsa çok daha temiz bir oyun olacaktı :([signature][hline]Server: Beramus Char Name: Phytonian Level : 50 - %50 Job: Rogue Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yav bi level check eklemek bu kadar zor mu skill kullanmadan önce.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 saçmalama ya öle şey mi olur +8 ile köşe dönme ben dun bi+8 i 2m ye magic anvilin üstünde satıyodum tam 1,5 saat bekledim tum eşyaları aldılar en sona +8 kaldı diğer gonlin helmet melmet hepsini aldılar:D :D :D:D:D:D:D:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: phyton, 04 Ekim 2005 09:50 tarihinde demiş ki: Maalesef Skill Bug hala yapılabiliyor. (Registry den olan kaldırıldı tabiki.) Ama asıl mantıksız olan önceden skil bug yapmış olanların Skill barlarının temizlenmemiş olması :( Temizlenmiş olsa çok daha temiz bir oyun olacaktı :( bugün oyuna girdiğimde skill bar bomboştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 şimdi arkadaş diyince aklıma geldi. ewet bugün oyuna girdiğimde dikkatimi bişey çekti. skillerin hepsi silinmişti. tekrar yerleştirdim sonra skilleri. bugün bütün skilleri server sıfırlamış olabilir. ve ben bugün nova atan hiçbir eziq görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar