Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ekim 2005 14:19 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 04 Ekim 2005 14:16 tarihinde demiş ki: yok geliim de ben geldiğimde sen zaten genelde breth de oluon Ayni ANda Bi Clani NAsil TAKip EDebiliyoSun SaSTim Dogrusu.. savaşa her zmn girebilmek nasip olmuo arkadaşım arkada kalınca nedense sizin clan hep orda oluodu[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 HAKsız kmazAnilan Np ler SilinmistiR ... Ban YEdim Kuzum Ve Charimi AldigimDa Np 0/0 Di SiMdi KaZanilan Np Senin Gözünü DoyuraCak KaDar Büyüdü :)[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Gidelim Cz Ye Cikalim Kuytu köse Biyere Np Bitirmesine kapısalım MaDem okadar iyisin :)[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 eh ne hoş da hepsi deil gfb volkan die bi amcam var monsiuer mu ne öle bi ark daha var hele geyik1 le private mi ne var 1 günde 100k np kastılar (notion ım orc olduğu için anca onu takip edebiliom insanlardan bi haberim bu savaşlarda bug kullananlar vardı onlar dışında)[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Gidelim Cz Ye Cikalim Kuytu köse Biyere Np Bitirmesine kapısalım MaDem okadar iyisin :) ya bi sorun var yada annamamak istion konuyu nasıl buraya getirdin... ben diorum ki sizin adamlar np yi uygun olmayan yöntemlerle kastı sen diosun cz ye gel kuytuya çekem seni Lmao......[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Gidelim Cz Ye Cikalim Kuytu köse Biyere Np Bitirmesine kapısalım MaDem okadar iyisin :) marlon a karışma lam karışırsan debuff atarım :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: Belli deil şimdilik clan dağıldı :( Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 =)[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 konuyu Buralara Sürükleyen SEnSin ..[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ekim 2005 14:31 tarihinde demiş ki: konuyu Buralara Sürükleyen SEnSin .. nayır nayırr marlon sadece pillar attı ben ise debuff tüm suçlu sensin :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: Belli deil şimdilik clan dağıldı :( Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben sana burda hiç meydan okumadım senn ona buna sataşma iç güdülerin baskın çıktı sanırsam[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Aware3, 04 Ekim 2005 14:33 tarihinde demiş ki: said: KiMBUPiSLiK, 04 Ekim 2005 14:31 tarihinde demiş ki: konuyu Buralara Sürükleyen SEnSin .. nayır nayırr marlon sadece pillar attı ben ise debuff tüm suçlu sensin :D olm daıtmasana konuyu allam ya =)[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Marl0_on, 04 Ekim 2005 14:33 tarihinde demiş ki: ben sana burda hiç meydan okumadım senn ona buna sataşma iç güdülerin baskın çıktı sanırsam oNa Buna SataSMak :) Noob Diyen Ben DiiLim Sensin .. Eger BenimLe Bi Sorunun varSa Özel MesajDan HallleDeLiM..[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 chuda_tr : %&^^)) ^# What is This ? :D[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ekim 2005 14:36 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 04 Ekim 2005 14:33 tarihinde demiş ki: ben sana burda hiç meydan okumadım senn ona buna sataşma iç güdülerin baskın çıktı sanırsam oNa Buna SataSMak :) Noob Diyen Ben DiiLim Sensin .. Eger BenimLe Bi Sorunun varSa Özel MesajDan HallleDeLiM.. TarTıŞmaYın (oldu mu ? :Ç)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: Belli deil şimdilik clan dağıldı :( Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya git bi önceki sayfaya bak sen n00b dedin bi de annamamakta direniosun orda n00b diyen sensin[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ekim 2005 14:17 tarihinde demiş ki: iki üC Kendini Bisey Sanan ASil Noob lara iNat OLSun Bu Clani üZERRime Alcam :-) bu ne ?[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Sen üzeriNe NeDen aLiNiyosun iSim VERDimmi ?[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kapatın konuyu tartışmayın mq [Bu mesaj Aware3 tarafından 04 Ekim 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ekim 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Sen üzeriNe NeDen aLiNiyosun iSim VERDimmi ? ya üzerime alınmadım zaten ondan sonra ki yazımda ne yazmışım n00b ? ( n00b mu ? demek istedim kime sölediğini annamaya çalışarak )[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forzaeses Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Marlonu üzmeyin bakiim. Şu oyundaki en kral bücür magedir kendisi :) Turkishtowndakiler de her savaşta benden önce Brethteki Lunar Gate te olurlardı (ben savaşlara genelde geç kaldığım için) ,Marlon doru söylüyo yani. Hatt abu konuda baya uzun bi tartışma postu olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: forzaeses, 04 Ekim 2005 14:50 tarihinde demiş ki: Marlonu üzmeyin bakiim. Şu oyundaki en kral bücür magedir kendisi :) Turkishtowndakiler de her savaşta benden önce Brethteki Lunar Gate te olurlardı (ben savaşlara genelde geç kaldığım için) ,Marlon doru söylüyo yani. Hatt abu konuda baya uzun bi tartışma postu olmuştu. evet turkishtowndakiler hep öyle yapıyordu vuruncada damage işlemediği için gafil avlanıyorduq :'([signature][hline]Name:Chuda_tr clan: Belli deil şimdilik clan dağıldı :( Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya bi adam olun yaptılarsa yaptılar sizemi yaptılar ??! yapabiliasanız yiyosa sizde yapsaydınız o zmn laf atmayın burada meydan okuyanlarada cvp verilmiş zaten ezik diyenlere ....[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forzaeses Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Film gibi adamsın Necro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 forza ya katılıorum[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bence gusel yabmıslar allah yazısını kim ne dusunurse dusunsun helal olsun gusel olmus tebrikler..[signature][hline]Name : xtx Clan : retroSpect Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar