iamLight Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hadi susaym susayım diyorum ama yeter.Allahın adını işaret yaomışlar ve adamin nick şu ''siktir_git_tr'' yanında allah işareti var adamı döndüre döndüre kestim allah ın adı yerlerde şu işareti değiştirin yoksa daha fazla rezil oluruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bak gene kestim turkish towndan yatıyo kalkmıyo türkün biride dallama oturup kalkıyo üstünde grrrrrrrrr....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 geçende apos a ks yapıolar (aadsa seslimi söyledim bunu) :D gerçe mustafa abi şakasna yapıodur[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) [Bu mesaj Necro tarafından 03 Ekim 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Necro, 03 Ekim 2005 18:36 tarihinde demiş ki: geçende apos a ks yapıolar (aadsa seslimi söyledim bunu) :D gerçe mustafa şakasna yapıodur Clandayken ABi idik SimDi MustafaMi olduk Herneyse .. O Cocugu Clana Ben Aldim .. Alma SeBebiDe Ne lvl i Ne np si Neden Herhangi Bi cikar SagliCak Bisey SaDece Hicbir Clan Kabul Etmedigi icin Ben Clana ALDim O cocugu ..[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: [b] şu işareti değiştirin yoksa daha fazla rezil oluruz.... Sana Zorla kes Diyen Yok Allahin Adini Yere Düsürmeyi istemiyosun Madem Kesme o zamn 50 np Diilmi Sonucta Baskasini kessende Gelcek Her ACidan DüsünürSen ..![signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yanlış yazmışım prdn demem öyle şey :[[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ögh,oda iyi, 2000defans gibi bişey yani,armor of gods. "allahın adı var dalamam abi" Hasta millet ya.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya biri der türk bayragı koymayın,biri der allahın adını koymayın,biri der _tr koymayın sizene abicim BU BİR OYUNDUR HERKEZ İSTEDİGİNİ KOYACAK KADAR ÖZGÜRDÜR,KİMSE KİMSEYE KARIŞAMAZ SİZ HER NE AKDAR O İŞARETİ DEĞİŞTİR DESENDE DEĞİŞMEYECEKTİR,BOŞUNA KONUŞMAYALIM p.s:turkishtown lu değilim ama çok iyi tanıdıklarım var kankam.o yüzden sende trtown lusun savunuyorsun falan gibi bik bik lerde bulunmayın...[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 SiMgeyi Degisemiyozki :D Bide Millet Anlasa[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HAWK__ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ne turkish town mu o klan bence eziq adam ı 49 lvl en kesiyorum cz de bide clan olacak elimdekilerde +3 ve +4 cleaver hahahah rezil herif ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Oraya Türk bayrağını,ancak değerini bilmeyen gerizekalılar koyar. Atalarınız ko da banner yapın diye ... neyse ya bu bölümde işim yok benim.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 olm gel lam havada kadar priest impact ımla azını yüzünü yamulturum bak (aq) şu an clanım olmasa bile ne öğrendiysem orada üstümdeki chitinler bilem mustafa abinin hatırasıdır :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: __HAWK__, 03 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Ne turkish town mu o klan bence eziq adam ı 49 lvl en kesiyorum cz de bide clan olacak elimdekilerde +3 ve +4 cleaver hahahah rezil herif ler Biz Herkez gibi Np Si Yüksek Heriflere Veya lvl i yüksek HEriflere Yalvarmiyoruz Bi Cafe Ce kurulmus Cllan lvl 64 te Var lvl 40 Ta .. Bu KimSeyi Hele SEnin gibi Burnu Atmosfere dayanmis Gercek N00b u iLGilendirmez ZeVK icin OYnuyoruzBazi Duygularimizi Tatmin Etmek icin DEgil Sen ozaman Clan Kur lvl 70 lerle doldur :)[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 KiMBUPiSLiK senin amacın ne kahraman falan mı olacaksın yoksa bişeyide savunma be kardeşimm haksız oldğun yerde haksızlığıı kabull et bu oyunu sadece bilmiyorsuunn bilen bir sürü insan var kendinii beğenmişlik yapma diyeceğim ama ölesiinn bi tarafların fazla kalkmışş[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Satılık complete robe+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 aha yine kavga çıkacak[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Muhattabimmisin ?[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 konu DaGilmasin SimGe DeGisMisTiR.. ![signature][hline]BRinG Me To LiFE ... [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 03 Ekim 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 beyler benimde var t.town dan tanıdıklarım lütfen eğer klan hakkında eleştiri yapacaksanız kurucuya pm atın ona söleyin şöle böle die not: bu topic i açan arkadaş'a lafım yok sinirlendiği konu haklı hem ALLAH yazıyo hemde nike bak haklı arkadaş sözüm yok ama lutfen bunu turkish town a mal etmeyin[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Eternalus, 03 Ekim 2005 20:41 tarihinde demiş ki: aha yine kavga çıkacak azuhahaha süpersin :lol:[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 aga yeni işaret ne oldu[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Herhangi Bise Buldugum biseyi Yaptim Yanlız Liderin Charini Ciktim Enteresan bisey oldu ESKi Simge GEri GEldi :) BUG GAliba[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 BU yazmadan geçemicem arese giriinn beğenmedikleri lord_mozart şow yapıyoo SHIGSY DENEN ADMLA BİRR TUTAMAZSSINIZ lord mozart denen adamı tanıyıınn yeter[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Satılık complete robe+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Süper çok mantıklı bir topice ,çok alakalı postlar yazmışsınız bravo. *!gogo*[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bu arada o siktir git tr denen arkadaşa bugün çok güldüm. baktım stealth basmış assas gelio lf ışıkları fln. potta hazır tuttum elimi. dmgi aldım adam town yaptı. bi baktım 65 vurmuş :D (adama bişi demiom lvlı düşüktür, itemı yoktur, doaldır. ama ben geneldeki gibi 1k dmg beklerken 65 dmg alınca koptum :D)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 TurkishTownu çekemeyen bazı hazımsız arkadaşlar lafım size kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş... O çocuğu clana aldık (11-12 yaşlarında) siz gibi çok süper düşünememiş (!) o nicki koymuş ben o çocuğa name change scroll alması için yardım edicem ve değiştircek. Sırtımızdaki simgeye gelince hristiyan misyonerliği oyunda da olsa devam ediyor. Bu durumda biz de böyle bi simge yaparak boş olmadığımızı gösterdik. Simgemiz artık değişmiştir. Çamurluk yapmanın alemi de yoktur.[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar