Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlestar Galactica'nin yenisini izleyen varmi ?

WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

şimdiye kadar yayınlanan bütün bölümlerini izledim. pek çok bişey yok, grafikler güzel, bol bol seks var falan fena değil yani, ama çok mantıksız bir seri.

soruları cevaplarım.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
ork: "AIMBOT!"
ork: "turn it off!"
Sosyal ağlarda paylaş

Abi.. EarthSea ilginç görünüyordu.. ama daha download etmeye başlamadım. Ayrıca yer yok yani sığdıracak.

Creel.. hoca.. fleet battle ve bsg alakasız şeyler.. BSG'de zaten iyi olan bitane battleship kalmış o da Galactica. Tek başına pek birşey yapamıyor :) Son zamanlarda stargate'e fleet battle da eklendi, ve daha da eklenecek.. :D Süper bölümler izliyoruz bu aralar..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
ork: "AIMBOT!"
ork: "turn it off!"
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
yeni battlestar galacticada fleet battle denilen şeyden elbette yok ama fighter battle diye tabir edebileceğim savaşlar gayet bol. veya taktik savaşlar. bunun yanında, gayet entrikalı ve insanlar açısından trajik bir konuya sahip bir dizi. sürükleyici. sinema ile ilgilenen bir kişi olarak bunu garanti ediyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

Sezon 2 de basladı ve 7. bolum de p2p lerde dolasmakta.
İlk mesajımdaki resim linkleri olmus.

[spo1=Resim1][/spo]

[spo2=Resim2][/spo]

[spo3=Resim3][/spo]

[spo4=Resim4][/spo]

[spo5=Resim5][/spo]

Trailer islemek isterseniz
http://www.scifi.com/battlestar/downloads/trailers/

[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi

[Bu mesaj WhiteDagger tarafından 28 Ağustos 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

2. sezon baya güzel gidiyor.. eğer izleyenler varsa burda kimin cylon kimin olmadığın tartışalım.. kafamda bi kaç kişi var bence kesin cylon onlar[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
2. sezon 10 bolum ..

[spo1=İzlemeyen bakmasın]Dusunun sımdı uzayda kacıyorsunuz , pesinizde koskoca bir robot ordusu ve istedigi insanın sekline girebilmek gibi bir becerileri var.Karsılastıgınız kısnın ınsan olup olmadıgını bıle anlayamıyorsunuz.
Derken uzayda bır anda yokedilmiş olduğunu düşündüğünüz bir filoya ait komuta gemisni buluyor ve sorgusuz sualsız emirlerini dinlemeye baslıyorsunuz.
Tek şey diyorum bunlarda cylon...[/spo][signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi
Sosyal ağlarda paylaş

white :) abi bazı yerleri anlamamışsın, açıklık getirim :)

Adamlar istedikleri insanın şekline giremiyor. Sadece 12 tane insan şeklinde olan Cylon modeli var. Bir sürü insan cylon var ama sadece 12 tane değişik model var. Bunlardan 6sını biliyoruz zaten sanırım. Kalan 6sı hala muallakta ama ben o kalan 6dan bazılarından şüpheleniyorum :)

2x10'a gelince..
abi daha heycanlı bir yerde bitemezdi.. deli gibi küfür ettim yapımcılara orda bitince.. kalktım zıpladım takla attım yatağı altını üstüne getirdim o derece yani.. Pegasus'un lideri veya first officerı cylon bence. İkisinden bir tanesi..

Bu arada Pegasus'taki amirali oynayan kadın, bazı arkadaşlar bilir :) Star Trek: The Next Generation'da birkaç bölümde Ensign Ro'yu oynuyordu. Çok severim kendisini.

Galactica kicks ass. Adama kicks ass. Pegasus can go to hell :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence de cylon

ama ben buldum abi kalan çoğunun kim olduğunu :)

[spo1=kafamdakiler.. DELİ SPOILER]abi bi kere o taktikçi adam lt. gaeda
sonra tigh'ın karısı çok bariz gibi duruo o olmayabilir
o gazeteci zaten cylon çıktı
baltar bence KESİN cylon

bi de çok bomba isimler çıkacak bence cylon.. görcez..
adama çıkıomuş cylon varya .. ip orda kopar[/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...