WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Izlemediyseniz bir bakin derim. Konu hakkinda bilgi alabileceginiz adres 1 kac ssTorrentleri[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 izlemek istiodum bak iyiki hatirlattin emulede varmidirki torrenti sevmiom ne zamankursam makine virus corbasi oluo biktim artikin :P emule den ariyim bakim bunu[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 şimdiye kadar yayınlanan bütün bölümlerini izledim. pek çok bişey yok, grafikler güzel, bol bol seks var falan fena değil yani, ama çok mantıksız bir seri. soruları cevaplarım.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 [spo1=Galactica][/spo] [spo2=Cylon][/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 nerde len dvdlerim! isterim... hic fleet battle varmi galacticada? bide earth sea yi izlionmu sove?[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 earth sea download edeyimmi diye dusunuyrdum sen solemisin nasil bir dizi... bahsetsene biraz creel....[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ahhhh ah Bu dizi oynarken zamanında TV karşısıdan ayrılamazdım Ne günlerdi be *!Dalar gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Abi.. EarthSea ilginç görünüyordu.. ama daha download etmeye başlamadım. Ayrıca yer yok yani sığdıracak. Creel.. hoca.. fleet battle ve bsg alakasız şeyler.. BSG'de zaten iyi olan bitane battleship kalmış o da Galactica. Tek başına pek birşey yapamıyor :) Son zamanlarda stargate'e fleet battle da eklendi, ve daha da eklenecek.. :D Süper bölümler izliyoruz bu aralar..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yeni battlestar galacticada fleet battle denilen şeyden elbette yok ama fighter battle diye tabir edebileceğim savaşlar gayet bol. veya taktik savaşlar. bunun yanında, gayet entrikalı ve insanlar açısından trajik bir konuya sahip bir dizi. sürükleyici. sinema ile ilgilenen bir kişi olarak bunu garanti ediyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sezon 2 de basladı ve 7. bolum de p2p lerde dolasmakta. İlk mesajımdaki resim linkleri olmus. [spo1=Resim1][/spo] [spo2=Resim2][/spo] [spo3=Resim3][/spo] [spo4=Resim4][/spo] [spo5=Resim5][/spo] Trailer islemek istersenizhttp://www.scifi.com/battlestar/downloads/trailers/ [signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi[Bu mesaj WhiteDagger tarafından 28 Ağustos 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eskisine olan saygımdan trailerına bile bakmadım bu yeni battlestarın. neydi o eski seriler, nerde starbuck, apollo, teneke saylonlular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yeni seri eskisini aratmior bence oldukca güzel giden bi senaryosu güzel efektleri yapay duramyan oyunculari var 2inci sezonun 7inci bölümünü cekmeye basladim ^^[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 2. sezon baya güzel gidiyor.. eğer izleyenler varsa burda kimin cylon kimin olmadığın tartışalım.. kafamda bi kaç kişi var bence kesin cylon onlar[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Simdi kesin o doktor Cylon... Yardımcı kaptandan ve onun karısındanda suphelenmekteyım.. hatta şu sarışın plot kadın varya bence oda cylon oldu..çıkar kokusu[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 2. sezon 10 bolum .. [spo1=İzlemeyen bakmasın]Dusunun sımdı uzayda kacıyorsunuz , pesinizde koskoca bir robot ordusu ve istedigi insanın sekline girebilmek gibi bir becerileri var.Karsılastıgınız kısnın ınsan olup olmadıgını bıle anlayamıyorsunuz. Derken uzayda bır anda yokedilmiş olduğunu düşündüğünüz bir filoya ait komuta gemisni buluyor ve sorgusuz sualsız emirlerini dinlemeye baslıyorsunuz. Tek şey diyorum bunlarda cylon...[/spo][signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 white :) abi bazı yerleri anlamamışsın, açıklık getirim :) Adamlar istedikleri insanın şekline giremiyor. Sadece 12 tane insan şeklinde olan Cylon modeli var. Bir sürü insan cylon var ama sadece 12 tane değişik model var. Bunlardan 6sını biliyoruz zaten sanırım. Kalan 6sı hala muallakta ama ben o kalan 6dan bazılarından şüpheleniyorum :) 2x10'a gelince.. abi daha heycanlı bir yerde bitemezdi.. deli gibi küfür ettim yapımcılara orda bitince.. kalktım zıpladım takla attım yatağı altını üstüne getirdim o derece yani.. Pegasus'un lideri veya first officerı cylon bence. İkisinden bir tanesi.. Bu arada Pegasus'taki amirali oynayan kadın, bazı arkadaşlar bilir :) Star Trek: The Next Generation'da birkaç bölümde Ensign Ro'yu oynuyordu. Çok severim kendisini. Galactica kicks ass. Adama kicks ass. Pegasus can go to hell :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 İyide hocam adamlarda 12 tane clon modeli var iste..Belliii... kalan 6 tanesi herhangibiri olabilir.. demekki neymiş herkes clon olabilirmiş :) polemiyede girerim... ayrica cokta iyi kıvırırım... Saygılar.. Bence o amiral clon.. aha yaziorum..[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 abi bence de cylon ama ben buldum abi kalan çoğunun kim olduğunu :) [spo1=kafamdakiler.. DELİ SPOILER]abi bi kere o taktikçi adam lt. gaeda sonra tigh'ın karısı çok bariz gibi duruo o olmayabilir o gazeteci zaten cylon çıktı baltar bence KESİN cylon bi de çok bomba isimler çıkacak bence cylon.. görcez.. adama çıkıomuş cylon varya .. ip orda kopar[/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar