Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 85 dedi :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 61 iyi ya yeter tam istediğim gibi ;)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 79 dedi ama inanmiyorum hatta okadar yaslilik beni bozar die düsündüm bi an :D[signature][hline] ..ainu was here..
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Melkor, 02 Ekim 2005 22:37 tarihinde demiş ki: 55 dedi :( Ben bu stressle bu ozel hayatla (*tam bir kaos) 30 u geceyim kurban kestiririm zaten.. manwe'yle aramız iyi değil sanırsam.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 55 dedi banada neyse iyiymiş az kalmış hoş guzel[signature][hline]Twisted
nba Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 72.5 yaşımda ölmek istiyırım[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 64 benim. ii yaa yeter o kadar[signature][hline]çiğnerim kuralları...
cenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya ben 51 sene daha nasıl yaşayacam ya nasıl dayanıcam pfff gene bezdim[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 85 dedi be öhh o kadar hayatta yaşamam ben o kadar yaşayıp ne yapacam ya[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 91 yaşında olcekmişim yaw...o kadar yaşamayı kim isterki..yada isterim belki.hımmm[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... www.moonfall.garaj.org
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 67 dedi sonra bisi gercekleri yazdim 46 dedi :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 azbi inglizceyle yaptım 70 diyo[signature][hline]:))) !!! ........................
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 85 diyo ohh 70 senem var ne mmolar oynarım o arada :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hissettiğim yaşta ehi eh[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Öne çıkan mesajlar