by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya arkadaslar bilen varsa yazsın lütfen rica ediyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben orda pek oynan caanı sanmıorum ama denemek lasım tabi öle bişi varsa bende duydum ama[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya evet bizim arkadas söylemişti bana bende merak ettim bi bakayım dedim ama sitesini bilmiyorum... tek boyutlu falan mıs kötü dedi arkadas bilmiom deneyeniniz var ??[signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 45 clan: ırk: Allah'a şükür insanız.... mp: paper oldugum için öküz gibi vuruyorum:D server: Ares np: 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 tek boyutlu? nası ya[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya böyle mario gibiy miş :D bilmiom öyle diolar böyle dinazorlar falan varmıs tam olarak bilgim yok yane bende baskalarından duydum ya yokmu bana adres verecek kimse?????????????[signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 45 clan: ırk: Allah'a şükür insanız.... mp: paper oldugum için öküz gibi vuruyorum:D server: Ares np: 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: by_hacker_warwas, 04 Ekim 2005 14:16 tarihinde demiş ki: ya böyle mario gibiy miş :D bilmiom öyle diolar böyle dinazorlar falan varmıs kopar :D:D:D:[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: Belli deil şimdilik clan dağıldı :( Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ne diyosuuuuuuuuuuun :D[signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 45 clan: ırk: Allah'a şükür insanız.... mp: paper oldugum için öküz gibi vuruyorum:D server: Ares np: 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 mario ? mantarı olan ?[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya arkadaslarım abilerim canım cigerlerim içinizde bileniniz varsa söyleyiversin bi zamet ugrastırmayın ya :( daha level kascam hadi abi[signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 45 clan: ırk: Allah'a şükür insanız.... mp: paper oldugum için öküz gibi vuruyorum:D server: Ares np: 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: by_hacker_warwas, 04 Ekim 2005 14:27 tarihinde demiş ki: :( daha level kascam hadi abi evet o lvl de lvl kasmak okadar zordur ki muhahaha[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: Belli deil şimdilik clan dağıldı :( Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 apostlelların tipini düşün =D[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 http://www.trko.net al dene güzel bişi mi bizede haber ver :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: Belli deil şimdilik clan dağıldı :( Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 o mantarlar Eternal_Knightsınkiler olmasın XD[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bi an last mage mi ko mu şaşırdım.[signature][hline]Çok hızlı level kasarım! Uyku yemek tuvalet olmazsa. İlk 8 saatte eslant a girerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar