shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Upload ettiğim site manyaklaştığından tek resim koyuyorum: karşınızda minik kuçu kuçum!! http://shapshal.kolayweb.com/cookie12.jpg [Evet resim büyüktü epeyce, link ettim onu ama bakın mutlaka, süfer bir yaratıkmış / Nefr] Not: Resim biraz büyük pardon :D [hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D [Bu mesaj shapshal tarafından 26 July 2003 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Nefr tarafından 26 July 2003 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 çoook tatlı yaa ben bütün gün mıncıklarım bunu benimde rottweilerim var güreşiyoruz hergün[hline]valandil ownz j0o!
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 yerim ben onu... hatır hutur yaparım... yazık nasıda "köşeye sıkıştırdı naapıo bu bana ya" bakışları war:P kaç yaşındadır ismi nedir? bilgi alalım...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 3 yaşlarına yakın cookie ismi...işte bodruma giderken birine vermeyi düşünüyorduk sonra sorunu hallettik o da bizle geliyo (deri koltukları arabada parçalaması konusu-onu da çözdük :D )[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Eheee benim itoşta böyleydi şimdi oldu it :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni...
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 aaa it[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 phuahahah. bi de bazı insanlar köpeklerine kedilerine falan hayvan denmesini sevmezler diyenlere de kızarlar :D ne dicez hasan falan mı :)[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 tatlı köpek ama tüy döküodur, yine de değer beslemeye ya :), ya bugün alaska kurdu sevdim hayatımda sevdiğim en süper köpekti, yanından ayrılırken acıklı sesler falan çıkardı of süperdi[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 hıı güzel köpek o da...ama onun bakımı zormuş galiba[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 süpper köpek.. ava fln gitinmi hiç kurabiyeyle? deli koşar (çok koşturma kalbi patlıyo)[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Yanından ayrılırken acıklı sesler felams çıkarırdı lam bunun neresi süper hayvan ağlıyo yada ben anlamaddım :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni...
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 yok bizim arkında köeği var ynaına gidiyon sevmen çin ööle sesler çıkarıyoki.. ağlıyo resmen :d.. bi yerden sonra çok pis bayıyo.. :([hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Haaa öyle bende dedim mazoşistmidir hayvan ağlıyo çok süperdi lam ağlaması harikaydı euheue :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni...
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 bizim komşuda da vardı adı şopardı yawruladı şerefsiz adam bi tane bile vermedi yawrulardan :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Öne çıkan mesajlar