Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağ kulağa küpe takmak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sağa takan gay'dir. diyen çok insan tnaıyorum ama bnm de takan dostlarım var ve bende sağı deldiricem ykaında iki taraf daha hoş oluyor. Ama bu söylentinin nerden ve ne zaman çıktığını bilmiyorum. nedir aslı arkadaşlar? kim çıkardı bunu sağa takan gay'dir falan..
Mesaj tarihi:
Sağa gayler takıyor. Öyle bir olay var. Ama çift kulak deldirirsen kimse gay demez. Sadece sağ kulak delikse gay diyolar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
safsata bunlar..ama tek tarafa takmak estetik değil bence takılıyorsa iki tarafa da takılmalı..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Mesaj tarihi:
ya bize göre saçmalık olabilir ama sonuçta karşıdaki insanda bir önyargı oluşturur her halukarda[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Mesaj tarihi:
sol delikse saga deldirebilirsin..amaaa eger sol delik değilse sadece sagı deldirmek istiyosan yapmaa derim..bende dalga gecerim :p....benim sol delik sagıda deldirmeyi dusunuorum..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
sol taraf delik
mutluyum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
ehhe benimde sol delik ve bende mutluyum. ama sağda delik olsa öle bi damga yermiyiz milletten merak ediyorum açıkcası..

Gerçi hiç takmam ama merak ettim acaba bilen var mı diye aslını bunun..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
göbek deliğimi deldirdim ben de
diceksiniz ki delik olanı nasıl deldirdin
ben de dedim göl maya tutar mı
sonra öyle[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 02 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
deldirmemek en iyisi
[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
said:
-Nae, 02 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver, 02 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
deldirmemek en iyisi
[/quot/]

+1 çünkü mikrop kapacak veya iltihab olacak falan filan...[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Mesaj tarihi:
milletin ağzına madara olmaktan korkmuyorsan deldir abicim.. ama herkes sana top gözüyle bakar söyliyim yani.. :lol:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
isteyen istediği kadar alakası yoktur desin ama kesin biri çıkıp "aha gay sağ kulağına takmış" dicektir yani. bunu göze alıyosan deldir bence çünkü yerleşmiş düşünce bi kere
Mesaj tarihi:
yavv takma takmada nereye kadar..bi sure sonra 1000.sanlı kşiye saldırmasında[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
  • Yeni Oluştur...