Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağ kulağa küpe takmak..

zydar

Öne çıkan mesajlar

Sağa takan gay'dir. diyen çok insan tnaıyorum ama bnm de takan dostlarım var ve bende sağı deldiricem ykaında iki taraf daha hoş oluyor. Ama bu söylentinin nerden ve ne zaman çıktığını bilmiyorum. nedir aslı arkadaşlar? kim çıkardı bunu sağa takan gay'dir falan..
Sosyal ağlarda paylaş

sol delikse saga deldirebilirsin..amaaa eger sol delik değilse sadece sagı deldirmek istiyosan yapmaa derim..bende dalga gecerim :p....benim sol delik sagıda deldirmeyi dusunuorum..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

sol taraf delik
mutluyum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ehhe benimde sol delik ve bende mutluyum. ama sağda delik olsa öle bi damga yermiyiz milletten merak ediyorum açıkcası..

Gerçi hiç takmam ama merak ettim acaba bilen var mı diye aslını bunun..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Nae, 02 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver, 02 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
deldirmemek en iyisi
[/quot/]

+1 çünkü mikrop kapacak veya iltihab olacak falan filan...[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...