Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk guildler beni dinleyiniz !

Vergil

Öne çıkan mesajlar

hey allam yarabbim....abi su acicagin konulari sole birlestirsen falan diyorum bide turk guildleri beni dinleyin! (!) ne oluyor? guild liderlerine pm falan at...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Coldwind, 02 Ekim 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Birinci vazifen, guildini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir...

Hayır birşey değil mod uda kendine benzetmiş. :P[signature][hline]The one side moon is always dark.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 02 Ekim 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
coldwind fake misin? :D:D

ahaha super...cem_jedi'i ozlemistim ztn insallah odur...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Coldwind, 02 Ekim 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
aslında ben cem_jedi'ım.

yanılmıyorsam, bu sefer bu o gerçekten.

cem_jedi olmasa bile ogrencisi falandir...cem_jedi'in kendisi gibi buda aşmistir... 5444 saber'i kim unutabilir master push! offf ogrencisi olmak icin cok calismistim ama benim saber 4444 diye almamisti beni :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...