jarjar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Yürüyorum bu boş sokaklarda Bir ağırlıktır kamburumu çıkarmış adı mazi sırtımda Nefes, koku, ter, kalp atışından yoksun Sonsuzluğun saklanışı etrafımda Yürüyorum boş sokaklarda Gönlüm de demir atmış eğlenceler ve batık gemilerin kaosu Doldurulmuş hayallerin yaşamak olduğu bu pervada Anıların geri dönüşümsüz, gömüldüğü topraklarda Yürüyorum boş sokaklarda Tek emelimin saklanmış sonsuzluğun içindeki tebessüm Üzerinde sürüklediğim bedenim ve benliğim İvmesini kaybediyor bir şeytan tüyü edasıyla Yürüyorum bu boş sokaklarda Hakikatinde toprağa döneceğim bu diyarda Halen ılık rüzgarların kavurduğu suretimin Uyurgezerlik ettiği şu taş sokakta Beklemenin, yitirilmeye yaranmasından Usanmış ruhumun bohçasını insan tabiatına açıp Biriktirmeye davrandım parça parça, samimi ve hayali ps*eski bir şiirin makas ve kalemle yeniden ele alınmış halidir*[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 güzel olmus bayaa.Beğendim...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ewet gayet hoş olmuş..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 cokcok gusel olms elıne sağlık[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar