Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-paladin&t=391097&p=1&tmp=1#post391097 'nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 http://learn2play.ytmnd.com/ http://wowseriousbusiness.ytmnd.com/ lol ayni topicten[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" [Bu mesaj HellHound tarafından 04 Ekim 2005 08:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Spider Paladin! Spider Paladin, Friendly neighborhood Spider Paladin! Is he strong? Listen bud! He'll cleanse poisons from your blood! Look out! Here comes the Spider Paladin! Massive DPS? That's a no, a strong defense is the way to go! Stun and heal across the field then laugh while they all bash your shield! Horde cry, here comes the Spider Paladin! In the haaaaaardest fight, he arrives just in time! BoF, LoH, your runner scores! Make it rhyme! Spider Paladin, Spider paladin, friendly neiborhood spider paladin. Wealth and fame, he's ignored, warriors say "that's not your sword!" Oh well, here comes the spider paladin! heh dün gece okudum bunu, eğlenceli ve çoğu paladinin esgeçtiği noktları güzelce özetlemiş..[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 valla, ab de heallayan paladin gorunce sinirleniyorum adeta :) warriora vursan ne hp azaliyo azalan hp de healleniyo, paladine vursan 1 healthe gelip shield cekiyo, o arada warrior sana full dps gitmis oluyo.. ii oynayan paladin ortaliin icine eder : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 adam cidden guzel yazmıs takdir ettim[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yav sam hafif bir ozet gence bende gulem :) dedin cunku bircok paladinin esgectigi noktalar dedin :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hatııır paladinlerin daha cok buff a ihtiyavı war mesela onlarada shock werilsin onlarada totem werilsin onlarada ghost wolf werilsin o zaman aglamazlar aa pardonnbu shamn oluo di mi :P[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 o zaman ne diyoruz paladin rulzz[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 1. Paladins are mammals. 2. Paladins fight ALL the time. 3. The purpose of the paladin is to flip out and protect people. calinti bu. bunun asli ninja... 1. Ninjas are mammals. 2. Ninjas fight ALL the time. 3. The purpose of the ninja is to flip out and kill people.[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar