Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben çok mu kıskancım şimdi ?

zarek

Öne çıkan mesajlar

tabi bide dans etmek isteyen kisiye bagli eger benim yakin bi arkdasimsa neden etmesin.. ben bilmiom etmeyi ama onlarin ikisi biliosa etsinler yaaa o kadarda olmaz.... guven sart :) tabi kizi gozleriyle bole suzup gelen bi dallamayada izin vermem ne o ole yiyecek gibi kizi.... gebeertirim ikisinide TURK uz biz Turk at avrat silah kuralini unutmayalim :) yazima avrupali basladim ama sonda yine macolastim galiba
Sosyal ağlarda paylaş

abi hakkatten elını tutunca höt böt edıpde ole bı kursa gıdıosa,yanı nedesn ne yapsn haklısn.sahsn bn delı olrdm.gercı bnm kız arkdsmda bu sıtede ama ole bı sorunmz yoq Allah a sukur.bırbırımızı dınnıos...[signature][hline]Dünya bir kerhane we hiçbirimz bu dünya denilen kerhanede bakire değilz!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Benimle dans etmesin. İşte o zaman kıskanman gerekebilir çünkü Tango kadının ne kadar güzel, elastik ve uyumlu olduğunu ortaya çıkaran dans türüdür...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-9L-ML9
VW Polo-Buffbot-3L-ML6
Hyundai Tucson-2L-ML3
Volvo S40-4L-ML5
Sosyal ağlarda paylaş

bencee... sen de aynı kursa yazıl ama baska bi kız bul partner olarak.. bakalım o napacak.. eğer sallamıyorsa bu iş bitmiş demektir.. yok "sen nasıl baskasıyla dans edersin" derse "sen nasıl ediyosun" diye bi cevap yapıştırırsın. onun da aklı başına gelmiş olur boylece...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okulda 35 milyon falan. ama tek kuru. tango agır bi dans ogrenmek için.. hem tüm kurlara gitmek gerek hem de her kura iki kez gitmek gerek.. kasış bişe yani.. ben salsa diyorum.. süper :) tangonun da süper bi asaleti var tabi o da ayrı..[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

valla millet oturduğu yerden ii modernlikle ilgili ahkam kesmiş. dans ettiği çocuk tam bi piç. eczacılıkta okuyor çocuk hakkında ben tıpta okumama rağmen hiç ii şeyler duymadım. zaten ben de onunla gitcem. daha ilk günden kızın telefon numarasını istemiş, benimki de vermiş saf mıdır nedir. daha ilk günden ne bok yemeye istiyo tel numarasını o niye veriyo anlamadım. yok arkadaşmışta bi ihtiyacı olabilirmiş kitap filan. zaten sap bişey olmasa eşsiz gitmez tangoya belli ki kimseyi bulamamış. öyle bi dansa eşsiz gitmem hayatta olmaz. ayrıca hanımefendi ben de yazılcam başkasıyla yapacam o zaman dedim yok olmazmış o kıskanırmış. bi de olayı başka taraflarından yorumlayan arklar var tam bilmeden etmeden bu mu modernlik ben modern olcaksam kız arkım da modern olsun ! öyle değil ki ! neyse bugün konuştuk anlaştık. hatta bu topici de gösterdim okuttum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Peynir, 02 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
elini tutamadığın kız senin olmadığı gibi tangoya göndermeyerek sahiplenmen de bir o kadar ilginç

herhalde sahiplenme meselesi değil. yol ayrımı olup olmadığını anlama meselesi başka tarafımızdan anlamayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

işte durumdan duruma fark var, her ilişki farklı, o yüzden yaptığımız yorumları ölçülü yapmamız lazım. tango şöyledir/böyledir demek saçma, kimisi kıskanır, rahatsız olur, konuşurlar aralarında hallederler, kimisi rahatsız olmaz gül gibi geçinir giderler. benim de tango yapan arkadaşlarım var,dans ettikleri kişilerle aralarında herhangi bişey de geçmemiş, sevgilileri de var hiç de sorun etmiyolar. boynuzlanıyo mu şimdi bu herif?yoo.. "asarım keserim" ve "tango yiyişmektir"le olmuyo.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Kıskanma duygusu her insanda mevcuttur, kendine güvenmek sadece seviyesini belirler.
Ayrıca bilmiyorum farkında mısınız ama kıskançlık duygusu sağlıklı bir ilişkide gerekli bir duygudur. Siz ne kadar kız arkadaşınızı kıskanıyorsanız kız arkadaşınız da kıskanılmak istiyor.
Her şey de siyah beyaz değil. Nasıl bir-iki erkekle tango yapan kız elalemle yatıp kalkacak değilse, kız arkadaşının tango yapmasından rahatsız olan bir adam da özgüven eksikliği çeken, zavallı bir mahlukat da değildir. Kız arkadaşının sokağa çıkmasını bile kıskanan bir insan da normal değildir, hiç kıskanmayan salıverip giden bir insan da normal değildir.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rApbOyZ, 03 Ekim 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
Ama bole bir kiza guvenilmez :D ilk gunden Tel numarasini vermis yarin obur gun kurs cikisinde gel pul koleksiyonumu gosteriyim olayina kanar gider sonrasi malum.

:D:D[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

Artik sevgilim ile karim arasindaki farki anlamaniz gerekmekte.. Sevgiliniz sizin tapulu maliniz degil sizin elini tutmanizi istemiyorsa tutamazsiniz ama bir baskasi ile tango yapmak istiyorsa yapabilir.. Herkesi rahat birakin yahu.. Nedir bu ? Sevgilinizse sevgiliniz.. İstedigini yapmakta ozgur. Sizin gibi.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 03 Ekim 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Artik sevgilim ile karim arasindaki farki anlamaniz gerekmekte.. Sevgiliniz sizin tapulu maliniz degil sizin elini tutmanizi istemiyorsa tutamazsiniz ama bir baskasi ile tango yapmak istiyorsa yapabilir.. Herkesi rahat birakin yahu.. Nedir bu ? Sevgilinizse sevgiliniz.. İstedigini yapmakta ozgur. Sizin gibi.

Böyle bir bildiri falan mı var haberimin olmadığı sevgili haklarını koruma derneği falan mı kuruldu?
"Aşk" kelime olarak çok boş bir kelimedir, bunun sebebi ise aşk kavramı herkes için farklıdır.
Bana göre aşk şu kadar bağlılık, şu kadar karışma, bu kadar da özgür bırakma ise herkes için böyle olacak değil.
Ben istersem sevgilime gitmiyorsun lan tango dersine derim, gayet maço şekilde yarın üyeliğini aldırıcaksın köpek gibiii diye bağırırım. Eğer o hoşlanmıyorsa benden ayrılır, yok eğer böyle davranılmaya razıysa da paşa paşa tango dersinden çekilir.
Siz kimsiniz ki insanların aşk konusundaki vardıkları ortak noktayı yargılıyorsunuz? Bu doğru bu yanlış demiyorum ben, sadece doğru ve yanlışın kişiden kişiye değişebileceğini ve kimsenin doğrusunun doğru olmadığını biliyorum.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...